Robeo Casings BV in Lelystad

Autobanden

    Zuiveringweg 125, 8243PE, Lelystad

Robeo Casings BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Robeo Casings B.V. is één van de marktleiders op het gebied van inzameling,- inkoop en verkoop van Karkassen. Deze inkoop,- en verkoopactiviteiten vinden wereldwijd plaats. De belangrijkste afzetmarkt is de bandenvernieuwingsindustrie. Er worden stelselmatig marketingactiviteiten ondernomen om de kennis over de afzetmarkt te vergroten. Op basis hiervan worden nieuwe markten ontwikkeld en wordt de marktpositie in bestaande afzetgebieden verstevigd.

De basis van al onze activiteiten ligt in Lelystad. Dit noemen wij onze SHOWROOM, een modern en ruim opgezet bedrijfscomplex van 22.500m2 die aan alle milieueisen voldoet. De SHOWROOM ligt centraal in Nederland en is ook voor buitenlandse gasten goed bereikbaar, onder andere door een rechtstreekse trein verbinding met de luchthaven Schiphol. Ook kunnen onze gasten gebruik maken van de ophaalservice.

In onze SHOWROOM tonen wij een breed en diep assortiment aan vrachtwagen,- bestelwagen,- en personenwagenkarkassen. Daarnaast kunnen ook EM-karkassen en vernieuwde banden worden geleverd. Onze voorraad wordt verkregen door eigen inzameling bij Transportbedrijven, bandenservicebedrijven ,- dealerbedrijven en universele garagebedrijven. Ook hebben wij inkopers door heel Europa langs de weg die een nauwe samenwerking aangaan met Karkassen-inzamelingsbedrijven en groothandelsbedrijven.

Overige informatie

Type bedrijf

  • Autosloperij

Diensten

  • Verkoop

Service

  • Bezorgservice

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren eigen terrein

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001
  • Overig VACO erkend

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst