Roboweb Computers in Pijnacker

Computerreparatie

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Roboweb Computers

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor computerreparatie in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf. ben al meer dan 7 jaar klant bij ze. ze zijn altijd duidelijk met de prijzen, zijn zeer snel met repareren en personeel is aardig en bekwaam. ik beveel ze bij al mijn familie en vrienden aan. Ga zo door heren. gr Marja

  5 / 10/ 5

  Io ben erg tevreden met de service, even bellen en zo een afspraak gemaakt. Kosten zijn te doen en de afspraak verliep goed, al mijn problemen waren snel opgelost. Geen klachten van mij.

  1 / 10/ 5

  Zeer Slecht. Tot 3x toe zou er terug gebeld worden, ik wacht nog. De tijd die ze ervoor uittrekken is belachelijk lang. Extra kosten en koffie voor niets. Bij gebreken aan apparatuur wat zij verkopen kan je fluiten naar je geld.

  1 / 10/ 5

  Niet te vrede zijn prijzen zijn erg hoog vergeleken het werk wat er woord verricht. De heer Roel (eigenaar) komt langs praat eerst een tijd dan vraagt hij wat het probleem is en gaat dan aan het werk maar de tijd dat hij praat brengt hij wel in rekening!! hij heeft me computer kunnen maken binnen een uur maar door zijn gepraat heeft het hem 2 uur gekost 2x 60 euro.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf is heel erg onbetrouwbaar. Beloofde van alles om mijn computer te maken, maar ik ben een hoop geld kwijt en zit nog steeds met een kapotte computer!