Roeke Handelsonderneming in Drachten

Webshops - non-food

  Hoogzand 1/7, 9202XD, Drachten

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Roeke Handelsonderneming

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Oplichtersduo Johnny en Ronald die alles en iedereen belazeren. Verkopen jacuzzi's als zijnde perfect en zorgen na bezorging dat ze snel weg zijn voor het water er in zit. Eenmaal gevuld blijkt werkelijk niets te werken en wordt nergens meer op gereageerd. Enkelvellenlange loze beloftes. Pas op mensen.

  1 / 10/ 5

  Jacuzzi gekocht die het uiteindelijk niet deed. 100 beloftes gemaakt maar niets nagekomen. Asociaal en laag volk. Zelf te bang om voor zijn fouten op te komen

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf plaatst advertenties voor het aankopen van gebruikte jacuzzi's in Nederland , België en Duitsland. Na mail met beschrijving en foto's was er een prijs overeengekomen. Dit bedrijf voorziet zelf de ophaling en contante betaling. Tot 2 maal toe was er een dag afgesproken voor de ophaling. We blijven hiervoor beschikbaar die dagen , maar de persoon laat niets van zich weten en komt de afspraak niet na. Sinds dien nog steeds geen nieuws. Dit is een teken van amateurisme en weinig respect. Ik zou goed nadenken alvorens daar klant te zijn. Als dit bedrijf op dezelfde manier omgaat met zijn klanten.

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. Deze zomer een Jacuzzi gekocht. Nu ingebruik maar monteur moet nog steeds langs komen. Inmiddels zijn we nu in oktober nog steeds geen monteur gezien. Telkens weer een smoes dat ze het druk hebben. Afgesproken dat we een week later wel weer contact hebben maar, vervolgens de telefoon op voicemail zetten 3 weken lang... 🤔

  1 / 10/ 5

  Verkoopt niet werkende jacuzzi die volledig na zou zijn gekeken en 100% goed zou zijn. Eenmaal afgeleverd en met water gevuld blijkt dat allerlei functies niet werken zoals: Pomp Waterval Verlichting Verwarming En lekkage. Bij verwijderen jacuzzi paneel blijkt de inhoud door een Matter te zijn berwerkt.Klacht kenbaar gemaakt en hr geeft toe dat hij hiervan op de hoogte was,maar dan doet deze " Wolf in Schaapskleren"alsof hij alles oplost. Blijken mooie praatje want hr is niet bereikbaar en in geen velden of wegen te bekennen. Pure oplichting.Foetsie 1850 euro.