Rog Eetcafé De in De Cocksdorp

Restaurant

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Rog Eetcafé De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Eten is een behoefte, genieten is een kunst

Velen weten de weg naar het knusse De Rog te vinden. In het midden van de Kikkertstraat, de hoofdstraat van De Cocksdorp, ligt het onopvallende De Rog. 's Zomers een gezellig terras voor de deur waar volop gegeten en gedronken wordt. In het hoogseizoen is er vaak iets te doen, zoals bijvoorbeeld de Durpermarkt, live muziek en themafeestjes.

Ben je eenmaal binnen, wordt je gastvrij en gemoedelijk ontvangen door Piet en Céline en medewerkers. Heerlijk eten aan tafel of aan de bar, het kan en mag allemaal. Elke dag serveren we diverse specials, variaties zijn er vooraf bij de soep, in de vegatarische gerechten en de ene dag vis, en de andere dag vlees. Dat allemaal buiten onze normale kaart om waar ook genoeg te kiezen valt (als je het lukt). Anders helpen we u hier graag bij, zo ook bij onze uitgebreide wijnkaart.

En natuurlijk hebben we seizoensgebonden gerechten als asperges met ham of zalm. Die laatste roken we overigens zelf. En onze overheerlijke snert is ook niet te missen, maar dan wel alleen in de winter. Een goede reden om ook dan eens langs te komen.

Maar, voorkom teleurstelling en reserveer wel op tijd. Want het komt toch nog vaak voor dat we helaas mensen naar huis moeten sturen met een lege maag. Zeker in de weekenden!

Genoeg over ons, u moet het zelf maar ervaren. Bent u in de buurt, kom gerust eens langs...

Overige informatie

Keuken

  • Vis

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    Gisteren 3km wandelen achter @EcomareTexel door de duinen. Daarna een rondleiding #bierbrouwerij en heerlijk gegeten #derog in De Cocksdorp --- Bron: http://twitter.com/TheovanDiggelen/statuses/164981767374249984