Roij Consultancy Coaching en Teamcoaching Van in Esbeek

Coaching en counseling

Roij Consultancy Coaching en Teamcoaching Van

Extra gegevens

Coaching & teamcoaching

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

Bureaufilosofie

In organisaties worden steeds meer eisen gesteld aan het persoonlijk functioneren van medewerkers; ze moeten steeds meer verantwoording dragen, ondernemend en initiatiefrijk zijn en in veranderende situaties flexibel hun taken kunnen uitvoeren. Dit vraagt meer dan alleen goede communicatieve vaardigheden. Het vraagt ook om bewustwording en inzicht in het eigen functioneren.

De programma's van Van Roij Consultancy zijn gericht op het persoonlijk functioneren van mensen in een werksetting. In de diverse modules leren mensen hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en daardoor nieuwe kansen voor zichzelf te creëren. In de programma's wordt gebruik gemaakt van technieken die zowel inzicht geven in gedrag als in de dieperliggende oorzaken van het uiterlijk waarneembaar gedrag. Vaak hebben we onze eigen reacties, gedragingen en gedachten immers maar deels in de gaten. Door werkelijk inzicht kan het automatische karakter doorbroken worden en krijgen we de kans om onze ware kwaliteiten te ontplooien.

Een andere manier van denken en werken

De aanpak van Van Roij Consultancy is anders dan de meeste bestaande trainingen. In de programmas worden geen gedragsveranderingen of technieken geleerd. Bij een dergelijke manier van coachen of trainen loop je namelijk het risico dat mensen wel enthousiast vertrekken maar de volgende dag het geleerde alweer vergeten zijn omdat het niet aansluit bij hun persoonlijke situatie. Bovendien, mensen willen wel veranderen maar niet veranderd worden.

Door op een heel ander niveau te trainen, namelijk het niveau van inzichten, bereik je dat een werkelijk en diepgaand begrip snel verankerd wordt. Hieruit voortvloeiend veranderen mensen zaken uit eigen beweging.

Gedachte

De filosofie van Van Roij Consultancy is dat mensen in staat zijn tot transformatie wanneer het bewustzijn wordt aangescherpt en men zijn of haar onbewuste motieven herkent.
Hierdoor kan men de zelfsturing verbeteren en het gedrag beter afstemmen op wat de situatie vraagt.

Doorbraken

Succes is geen stapsgewijs groeiproces zoals veel mensen denken. We zijn niettemin vertrouwd met stapsgewijze processen. Ze zien er vaak veilig uit. Stapsgewijs streven naar succes vraagt echter vaak (hard) werken en zwoegen. Het kan gelukkig ook op een andere manier. Als we ons realiseren dat we met onze eigen wijze van denken heel veel bepalen in ons leven, zien we dat hierin veel mogelijkheden schuile

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Advies,
  • Begeleiding,
  • Coaching,
  • Teambuilding,
  • Teamcoaching

Soort coach

  • Life coach,
  • Personal coach,
  • Teamcoach

Service

  • Gratis offerte

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst