Rolf's Ontspannings Massage in Best

Massage

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Rolf's Ontspannings Massage

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Voor een ontspanning afgestemd op jouw behoefte, ben je bij Rolf aan het juiste adres! De relaxte sfeer en ambiance in de praktijkruimte zorgen voor een comfortabel en uitnodigend gevoel om je toe te geven aan een avontuur van ontspanning om weer even thuis te komen bij jezelf. De massage is exact afgestemd op jouw wensen, zodra je op de behandeltafel ligt voel je de serene rust die Rolf's handen uitstralen. Ik raad Rolf's massage dan ook zeker aan bij mensen die om wat voor manier dan ook zich niet zo snel op het gemak voelen, eenmaal in de relax-stand is het puur genieten, je zal voelen dat je batterij weer volledig opgeladen is! Groet, Jacqueline

  5 / 10/ 5

  Een echte aanrader voor ontspanning van lichaam en geest. Rolf stelt je op je gemak en voelt precies aan waar spanningen zitten.

  5 / 10/ 5

  Echt aan te raden, een heerlijk moment voor jezelf en als herboren de wijde wereld weer in gaan. Heerlijke Massage welke ik de 1 1/2 uur aanraad van top tot teen relaxed en een ontzettend fijne masseur die rust uit straalt en geeft.