Rollema Media in Ommen

Webdesign

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

29 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Rollema Media

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Wist mijn wensen snel en mooi in digitale vorm te gieten op mijn websiteRollema media heb ik als prettig ervaren. Door de persoonlijke benadering, door snelle reactie en het goed weten te vertalen van mijn wensen.

  5 / 10/ 5

  Perfect geholpen echt super en perfecte service en prachtige website gebouwd.Uitmuntende service zou iedereen aanraden om een website bij Rollema media te laten maken. Problemen worden tijdens het telefoon gesprek meteen verholpen en afspraken meer dan correct nagekomen!

  Top bedrijf

  Top Service

  Kortom 100% doen!!

  5 / 10/ 5

  BetrokkenRollema media heeft voor ons een mooie nieuwe site gemaakt.. Redemer en zijn team waren behulpzaam, en vragen werden direct beantwoord. Ze dachten goed mee en hadden goede ideeën. Alles bij elkaar; Top samenwerking.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen hoge score heb ik gegeven en dat is Redmer en zijn team? Meer dan waard. Het was een hele klus om in korte tijd mijn bestaande website om te bouwen en klantvriendelijker te maken.
  Er was steeds feedback en zelfs in de uren wat eigenlijk vrije tijd was, werd er met mij mee gekeken.
  Ik kreeg duidelijke uitleg nadat er heel goed naar mijn wensen was geluisterd. Daarbij kreeg ik meerdere mogelijkheden voorgeschoteld. Met een gerust hart kan ik mijn boek lancering houden.

  Meer bewijs dat de site in optima forma werkt? Binnen het uur hebben twee mensen al een boek: Geloof in jezelf, jouw weg naar meer zelfvertrouwen besteld.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was prettig werken met RollemaMedia. Met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe website ben ik heel tevreden. Bedankt, Redmer.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGraag bevelen wij Rollema Media aan. Redmer biedt een prima service, schakelt snel als daarom gevraagd wordt en is persoonlijk aanspreekbaar. Komt zijn afspraken na.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne persoonlijke communicatie.
  Wat je vraagt wordt geleverd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe snelle implementatie van het probleem en uitwerking van een draaiende webwinkel werden door Redmer snel verwerkt. Eerlijkheid en deskundigheid en meedenken mogen zeker genoemd worden als prettige eigenschappen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring met Rollema Media is erg goed. Mijn webshop is prachtig geworden, goede service, goed bereikbaar. Problemen worden zsm opgelost.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer positief over rollema media. Er is goed meegedacht over het maken van de website. Alles kan en alles mag.
  Zeker aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMisschien vind u het een overdreven uitslag, kan er niets anders van maken.
  Heb dit zo beleefd.

  Zijn er als je ze nodig hebt.
  Laat je ook veel zaken zelf uitzoeken, waardoor je in de toekomst bij aanpassingen meer onafhankelijk bent (vind ik wel prettig). Als leek leer je daar ontzettend veel van!
  Goed en naar tevredenheid opgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb heel prettig samengewerkt met Rollema Media. Een website bouwen is een groeiproces. Mollema Media nam alle tijd, gaf prettig advies en heeft mijn ideeën voor de website uitermate deskundig vertaald naar een prachtig geheel waar ik heel trots op ben. Bedankt!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben samen met Rollema Media mijn nieuwe website vormgegeven en ontwikkeld. Het vertalen van mijn wensen doet Rollema Media op een heldere, snelle en praktische manier.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldRedmer denkt met je mee en voelt goed aan wat je als klant wil. Wij zijn erg tevreden over het resultaat van onze website!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNaast de goede en deskundige service die Rollema Media levert, is het ook een bureau om zeer prettig meer samen te werken! Verder complimenten voor de flexibele werktijden, ze staan altijd paraat om spoed issues op te lossen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen deskundige uitleg over mijn website naast een mooie weergave van de door mij gewenste onderdelen maakt mijn website compleet. Hartelijk dank aan de heer Rollema en zijn team. Kees van Buuren Tussen-Beide Waalwijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldRedmer heeft passie voor zijn vak. Zijn doel komt overeen met het doel van de klant: Het beste eindresultaat. Hij denkt mee en weet vaak al wat je wilt voordat je dit zelf weet. Fijn om mee samen te werken en ik zal Redmer dan ook bij anderen aanraden. Bij vragen, neem gerust contact op: j.schuldink@ikwileentopper.nl

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenRollema Media is een enorm fijn bedrijf om mee samen te werken! Het contact is altijd effectief, snel en waardevol. Pure kwaliteit!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMooi bedrijf. Goed advies. Snelle afwikkeling van de website. Aanbeveling voor anderen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenErg prettige samenwerking, mede daardoor raad ik Rollema Media aan bij anderen!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper, prettig, goed bereikbaar. Geeft snel reactie. Lost altijd alles netjes op. Prachtige site gemaakt. Erg tevreden. Geen minpunten. Alles dik in de plus!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld