Romeo Pizzeria Grillroom in Zeist

Pizzeria

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Romeo Pizzeria Grillroom

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden, snelle bezorging, vriendelijke bezorging en goede kwaliteit. Ga er ook eens echt langs want het zijn leuke mensen die echt werken voor hun klanten. Succesvol als bezorger, maar ook een fijne plek om je eten af te halen, even wat te drinken of een heerlijke pizza te bestellen!

  5 / 10/ 5

  Eten is eigenlijk altijd goed, maar nog fijner is dat de opmerkingen bij de bestelling echt gelezen worden: soms wil ik geen sla, soms juist heel veel sambal en dat is altijd goed geregeld. Ik heb ook wel eens gebeld, maar enkel positieve ervaringen daarmee. De eigenaren doen duidelijk hun best om steeds beter te worden en hun klanten te leren kennen. Ik ben al jaren een heel tevreden klant!

  1 / 10/ 5

  Zeer asociaal en onbeschoft. Patat werd niet geleverd bij bestelling. Waarop de zeer aardige bezorger belde naar de pizzaria waarom het er niet bij zat dit gesprek kan wel 5 minuten hebben geduurd. Ikzelf gebeld en kreeg de eigenaresse waarop zeer onbeschoft te woord werd gestaan ze ging niet met mij in discussie hierover en zei dat ik een leugenaar was. Waarop ik antwoordde dat ze een tijdje naar een psychiater moet en op vakantie en dat je (zeer goede) klanten niet zo aanspreekt. Waarop haar zoon voor mijn deur stond en een hele agressieve houding aan nam en begon te dreigen. Zijn moeder mag alles zeggen tegen haar klanten en de klant moet dat maar pikken daar kwam het wel op neer. Dat is Pizzaria Romeo Zeist. Ik bestel er nooit meer. Blijf er uit de buurt!