Rometa BV Metaalproducten in Uden

Metaalbewerking

    Oostwijk 23, 5406XT, Uden

Rometa BV Metaalproducten

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor metaalbewerking in de buurt

Beschrijving

Rometa specialist in strekmetaal, geperforeerde platen en draadproducten naar uw keuze.

Met metaal kan - bijna - alles. Bouwen, vormgeven, decoreren. Rometa zorgt voor de basis. Voor strekmetaal en geperforeerde platen, die gebruikt kunnen worden in zowel praktische, architectonische als kunstzinnige toepassing.
Op onze website geven wij u een overzicht van onze productrange. Met uitgebreide schema's, omschrijvingen en foto's van alle mogelijke variëteiten. Aan de hand van deze informatie kunt u al een eerste, geïnspireerde keuze maken. Diverse voorbeelden van praktische toepassingen zullen u daarbij van nut zijn. Beschrijvingen van het materiaal, het fabricageproces en allerlei details zullen u verder op weg helpen om de juiste keuzes te maken.

Maakt u kennis met strekmetaal. Een verrassend veelzijdig en multi-toepasbaar product. Leverbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen en daardoor universeel inzetbaar. En maak óók kennis met onze uitgebreide range geperforeerde platen. Verkrijgbaar in diverse diktes en met keuze uit een groot aantal varianten in aan te brengen gaten.
Alles uiteraard vervaardigd uit het beste metaal en met de modernste, up-to-date techniek en afwerking. Waardoor Rometa u de allerhoogste kwaliteit garandeert.

Overige informatie

Type opdracht

  • Architectuur,
  • Bouw,
  • Draadproducten,
  • Geperforeerd metaal,
  • Industrie,
  • Strekmetaal

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig BouwConnect

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst