Rono Sport IJssportcentrum in Eindhoven

Sportwinkel

Rono Sport IJssportcentrum

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor sportwinkel in de buurt

Beschrijving

Ken je sport, ken

RONO sport, aan de Strijpsestraat 92 in Eindhoven, bestaat al ruim 65 jaar. In die tijd begonnen als een kleine schoenmakerij, breidt de zaak zich na de oorlog uit met leder fournituren en lederwaren. Via een leren bal, een leren tas en zelfgemaakte voetbalschoenen gaat het vanzelf in de richting van de sport. In de jaren 50 kwam daar ook de verkoop en verhuur van tenten, campingartikelen en (speed-)boten bij, maar daar zijn we begin jaren 90 helemaal mee gestopt om ons helemaal op de sport toe te leggen.

Ook voor die tijd verkochten we al allerlei schaatsen en schaatsartikelen, maar toen in 1970 de Eindhovense kunstijsbaan werd geopend en we daar een 2e winkel openden, zijn we een echte schaatsspecialist geworden, bekend in binnen- en buitenland. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid naar een allround sportzaak, waar de nadruk ligt op specialisatie en functionaliteit.

In onze hoofdvestiging in de Strijpsestraat hebben we op ruim 650m² een zeer ruim aanbod in sportartikelen voor vele takken van sport.

Wij zijn gespecialiseerd in schaatsen, schaatsartikelen, skeelers en in-line skates en darts, maar daarnaast kun je bij ons terecht voor al je voetbalspullen, tennis, badminton, squash, tafeltennis, fitness- en krachtsportapparatuur, sportschoenen en sportkleding en alles voor jeu de boules.

In onze winkel in het IJssportcentrum Eindhoven zijn we helemaal ingericht en uitgerust voor de schaatssport. U kunt daar ook verschillende typen schaatsen huren. We zijn daar tijdens het reguliere schaatsseizoen geopend, van begin oktober tot ongeveer half maart.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst