Roofing Service Nederland BV in Brummen

Dakdekker

Roofing Service Nederland BV

Foto en Video (18)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Roofing Service Nederland b.v. hét landelijk operend dakdekkersbedrijf van Nederland! Voor al uw baanvormige kunststof en bitumineuze dakbedekkingsystemen. Met een landelijke dekking óók op het gebied van dakreparaties, service en onderhoud van uw dak.
Roofing Service Nederland b.v.: zonder zorgen goed onder dak!

Roofing Service Nederland brengt zijn klanten in heel Nederland al meer dan 40 jaar op professionele wijze onder dak. Ruim 50 gespecialiseerde medewerkers (verspreid door het gehele land) leveren dagelijks duurzame oplossingen op hoog niveau. Voor al onze medewerkers is een scholingsplan opgesteld en bij hét opleidingsinstituut in de dakbedekkingbranche, Tectum, volgt men de voor hun benodigde cursussen en opleidingen. Tevens is Roofing Service Nederland b.v. aangesloten bij onze brancheorganisatie Vebidak. Roofing Service Nederland is VCA* gecertificeerd en sinds 1 januari 1999 gevestigd in Brummen, Gelderland.

Wij zijn vooral actief op het gebied van planmatig onderhoud, vernieuwen of vervangen van diverse soorten dakbedekkingsystemen op platte en lichthellende daken van kleine tot zeer omvangrijke projecten. Tevens zijn wij sterk op het gebied van service, oplossen van lekkageproblemen en zijn we actief in de nieuwbouwmarkt.

Onze aparte Onderhouds- en Serviceafdeling stuurt zelf onze onderhouds- en servicemonteurs aan, zodat zij ook direct voor u paraat kunnen staan indien u een daklekkage heeft. Bij daklekkages of eventuele andere calamiteiten staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Op deze wijze in combinatie met een meerjaren onderhoudsplan houden wij uw dak(en) vele jaren in topconditie!

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Daklekkage,
  • Dakonderhoud,
  • Dakrenovatie

Specialisatie

  • Plat dak

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging VEBIDAK

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst