Rook & Zn BV in Krimpen aan den IJssel

Metaalwaren - groothandel en fabrikanten

Rook & Zn BV

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Rook & zn B.V. is al sinds 1930 actief in de metaalsector. In die periode heeft ons bedrijf zich weten te ontwikkelen tot een betrouwbare en vakkundige partner voor veel constructiebedrijven, pijpleidingbedrijven, handelsondernemingen, installatiebedrijven, offshore-industrie en voor de scheepsbouw.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Rook & Zn B.V. zich ontwikkeld tot een professionele organisatie in de metaalsector. Werkprocessen worden constant verbeterd en er wordt geïnvesteerd in service & kwaliteit. Door onze ervaring zijn wij in staat om in te spelen op uw wensen. Wij hebben een breed assortiment op voorraad liggen. Indien dit niet het geval is, zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk voor u gemaakt wordt.

Naast de pijp- en krambeugels die wij produceren, maken wij ook nog vele andere producten. Op aanvraag van de klant kunnen wij alles naar hun wens produceren. Of het nu in staal (onbehandeld), gegalvaniseerd (thermisch of elektrolitisch) of RVS is. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele producten geproduceerd. Zo kunt u denken aan hekwerkbeugels, schalen, draadwerken, kikkerplaten. Voor al het maatwerk kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Niets is een probleem voor ons bedrijf.

Overige informatie

Service

  • krambeugels,
  • maatwerk,
  • Maatwerk op aanvraag,
  • pijpbeugels

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst