Rookmachineverhuur.nl in Mook

Webshops - diensten

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 136 beoordelingen

136 Reviews

Rookmachineverhuur.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en werd goed geholpen toen de offerte aangepast diende te worden. Verder werd er snel gereageerd op berichtjes en werden mijn vragen snel opgepakt en beantwoord.
  Negatief: Het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat ik erg veel mails heb ontvangen omtrent de order. Ook omdat alles vanuit PostNL ook nog eens werd gemaild. Omdat het om 2 verschillende pakketten ging was het voor mij niet altijd helemaal duidelijk welke mail om welk pakket ging. Maar dat is dan ook echt het enige wat ik eventueel aan te merken zou hebben. De rest was perfect.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk en goed geholpen door Rookmachineverhuur.nl. flexibele tijden voor halen en brengen en een goede uitleg voor het gebruik van de producten. een topdag gehad tijdens het evenement! absoluut een aanrader!

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles goed geregeld en fijn dat aan de vraag als basisschool wordt voldaan.
  Negatief: Nvt

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: We hebben een confettigun ingezet tijdens Kingsday@HotelNewYork! dit jaar. Alle afspraken keurig nagekomen en het was een succes. Het is een beetje prijzig voor een "shot confetti" maar het effect was prima.

  5 / 10/ 5

  Positief: -Je kan aardig goede en leuke dingen huren voor een zeer goede prijs en kwaliteit -Goede uitleg over de producten bij afhaling
  Negatief: -Onderhoud qua schoonmaken van de producten.

  5 / 10/ 5

  Positief: alles keurig geregeld, netjes verpakt met duidelijke beschrijving.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede service en producten van kwaliteit. Eigenaar geeft goed advies om juiste spullen te huren en weet waar hij het over heeft.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Laag drempelig en fijne communicatie. Snelle handeling en ad hoc werken is geen probleem. Last minute nog wat bijbesteld, was ook geen probleem!
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Telefonisch goed bereikbaar en prettig in de communicatie. Denken goed mee met de klant. Heel fijn voor als je de confettikanon voor het eerst regelt.

  5 / 10/ 5

  Positief: Makkelijk in communicatie en meedenkend van begin tot eind.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering
  Negatief: -

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Super service bedrijf blijft communiceren vanaf offerte tot factuur. Echt een aanrdader

  5 / 10/ 5

  Positief: Fijne comunicatie! Er werd erg prettig meegedacht over wat we nodig hadden. Marc bood na ons gesprek zelfs aan om van mijn bestelling (1 confettishooter) gratis 2 shooters te maken, gezien 2 shooters voor ons doeleinde beter paste.
  Negatief: Ik wist niet dat het pakket zo zwaar zou zijn, daar hebben we ons tijdens het ophalen en wegbrengen een beetje in vergist!

  5 / 10/ 5

  Positief: Heel blij met deze geweldige apparatuur die wij hebben gehuurd voor een personeelsfeest en activiteit. Ook de service was top, alles werd goed uitgelegd vooraf en het werkte top. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Negatief: Geen opmerkingen

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie, flexibel in halen en terugbrengen. Ons ‘Glow in the dark’ tennis evenement was een succes!

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles goed geregeld, snelle verzending, duidelijke instructies. Bij bestellen nam Marc direct contact op met een paar punten om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Super!
  Negatief: -

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekende ervaringen met het huren van apparatuur bij Ebbers. Absoluut een aanrader voor al uw audio en visuele invulling tijdens uw evenement!
  Negatief: N.v.t.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering. Denkt mee zodat alles op tijd op locatie is.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk en meedenkend. Prima afspraak kunnen maken over ophalen en retourneren van de gehuurde spullen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekende service! Voor een glow-in-the-dark verf workshop, zocht ik black light verlichting. Marc was er behulpzaam en gaf goed advies.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Super snelle levering en reacties op mailtjes. Marc denkt goed mee en geeft top advies.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Betrouwbaar, deskundig advies, levering mooi op tijd, kortom in alle opzichten een positieve ervaring. Het bellenblaas apparaat was een leuke aanvulling op een succesvol toernooi weekend!

  5 / 10/ 5

  Positief: Top communicatie. Vrijwel altijd bereikbaar voor vragen en helpt u graag. Apparatuur ook dik in orde.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Confetti shooter gebruikt voor een Ik hou van Holland spel,ging perfect.

  3.5 / 10/ 5

  Negatief: Test buizen gingen prima af. Echter op het moment dat het moest ging er maar een confettikanon af
  reactie: Bedankt voor de terugkoppeling! Wij maken gebruiken van de buizen van Magic FX, welke bekend staan om de beste buizen die er in de markt verkrijgbaar zijn. We gaan het neerleggen bij onze leverancier.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Voor een BHV-oefening had ik een rookmachine nodig met veel vermogen, maar wist niet welke hiervoor geschikt was. Marc heeft mij uitstekend geadviseerd, bij het ophalen heel duidelijk uitleg gegeven hoe de machine werkt en ook nog voorzien van een digitale handleiding (voor de zekerheid). Best wel spannend zo'n oefening, want je krijgt slechts een (1) kans om de oefening te laten slagen. Proefdraaien op locatie was niet mogelijk. De machine voldeed perfect voor het beoogde doel. Missie geslaagd!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goed advies en goede service.

  5 / 10/ 5

  Positief: Hele goede service, mooie materialen en prettige communicatie. Aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles super goed geregeld. We zijn zeer tevreden.
  Negatief: Geen. Prima bedrijf

  5 / 10/ 5

  Positief: We konden last-minute terecht voor de huur van 2 confettikanonnen. Service was snel en flexibel. Communicatie prettig en meedenkend!

  5 / 10/ 5

  Positief: Door een ingeving besloot ik last minute blacklight te huren en door fijne communicatie en snelle verzending had ik het een dag later. Het terugsturen was ook eenvoudig!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle reacties.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Goede duidelijke en compacte communicatie