Roos Centrum De in Amsterdam

Yoga en meditatie

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Roos Centrum De

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor yoga en meditatie in de buurt

Beschrijving

Centrum de Roos is één van de grootste centra in Nederland op het gebied van bewustwording en spiritualiteit. De vele activiteiten die er plaatsvinden rond zingeving, verdieping en creativiteit dragen bij aan de verrijking van het leven.

Overige informatie

Diensten

 • Coaching,
 • Lezing,
 • Massage,
 • Meditatie,
 • Reiki,
 • Workshop,
 • Yoga

Soort yoga

 • Hatha yoga,
 • Zwangerschapsyoga

Soort meditatie

 • Mindfulness

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Daar hangt inderdaad een ongastvrije sfeer. Als je binnenkomt met een andere intentie dan direct door te gaan naar een workshopzaal, dan weet het personeel geen raad met je. Hele schichtige mensen.

  1 / 10/ 5

  Buitengewoon ongastvrij! Ik zocht een fijne, rustige plek om wat te werken. Vooraf belde ik Centrum De Roos of er draadloos internet voor klanten beschikbaar was. Gelukkig was dat zo. Aangekomen in het prachtige theehuis op de eerste verdieping bekeek ik de kaart en pakte mijn notebook. Een wachtwoord bleek nodig dus ik vroeg dit aan de dames bij de kassa van de winkel (die in dezelfde ruimte ligt) wat het wachtwoord was. De paniek die bij beiden uitbrak konden zij niet meer verbergen. Zij hadden geen idee en verwezen mij bijkans sidderend naar de receptie op de begane grond. Onhandig, want ik had me zojuist geinstalleerd! Ik pakte mijn tas en notebook dus maar onder de arm en ging weer de trap af. Bij de receptie werd mijn vraag in eerste instantie beantwoord met een glazige blik. Ik zei dat ik het niet handig vond dat ik voor het wachtwoord weer terug naar beneden moest omdat ik al had plaatsgenomen, en opperde meteen de optie van het voorhanden hebben van het wachtwoord in het horecagedeelte zelf. Intussen was de receptioniste druk doende met het doorzoeken van bijkans alle ordners die er achter de receptie stonden, mij onderwijl duidelijk makend dat het hier 'geen internetcafe' (!) was, en dat ze vond dat ik aan het mopperen was. Ik gaf haar dus maar mee dat zij mij in dat geval al meteen aan de telefoon duidelijk had moeten maken dat mensen die in Centrum De Roos van het draadloze netwerk gebruik willen maken, niet welkom zijn. Je raadt het al, ik heb dus maar een andere plek opgezocht. Het wachtwoord had ze overigens niet gevonden.