Roos Sociaal Pension in Minnertsga

Vereniging en stichting

  Lytse Buorren 6, 9047JX, Minnertsga

6.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Roos Sociaal Pension

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  hoe kan er 24 uur zorg verleend worden terwijl er maar een is die'zorg'verlenen kan

  1 / 10/ 5

  ik weet het niet

  1 / 10/ 5

  heb er in 2007 gezeten en geloof me idd deze man is op pgb uit, en de mensen die er zitten heeft ie zo onder de duim dat die niks durven te ondernemen. eten is ook totaal waardeloos bruine bonen elke dag toen zowat , pak je een plakje brood extra krijg je te horen dat alles veel geld kost enz terwijl meneer zo even 6 keer 700 euro vangt plus pgbs dus klopt van alles niet daar, die man moet gestopt worden

  4 / 10/ 5

  Niet Roddelen over Pension Roos, als de ene loser die midden in de nacht als een dief vertrokken is zonder melding! en het in Pension Roos goed heeft gehad, waarom zulke valse berichten schrijven! Als deze loser niet weet wat er gepasseerd is!

  5 / 10/ 5

  Net verblijf aardige mensen

  5 / 10/ 5

  Goed Pension aardige mensen

  5 / 10/ 5

  Prima pension niks op aan te merken. Andre staat altijd voor de mensen klaar. Zeker een aanrader. En dtg user niet mensen zwart maken als je niet weet hoe de vork in de steel zit. Jij bent dan zo iemand die zelf een verhaal maakt omdat je hier vertrokken bent nadat je hier goed behandeld bent.

  1 / 10/ 5

  sociaal word verwisseld met asociaal vannacht zijn er 2 mensen op straat gezet waaronder een man van 72 jaar dit doe je niet. ik dien een klacht in bij de gemeente en bij de ggz. zelf het persoonsgebonden budget word door deze man in gepikt maar de verzorging krijg het mensje niet het is godsgeklaagd zoals hier met mensen omgesprongen word. de eigenaar is zelf 70 en demateerend. ik begrijp niet dat dit in nederland kan gebeuren. mensen die hulp nodig hebben , worden hier mond dood gemaakt en nog meer in de vernieling gebracht.vreselijk deze wantoestand.

  1 / 10/ 5

  houd u van maaltijden over tijd welke hulp hij zuipt elke dag je moet je zelf redden en de hulp vraag kost 700 in de maand het geen wat je overhoud krijg je ook niet dit heet geen roos maar list en bedrog

  5 / 10/ 5

  Gezellig verblijf . Goed bed

  5 / 10/ 5

  Mooie kamers. Verzorgd ontbijt. Persoonlijke aandacht. Diner in overleg mogelijk.

  4 / 10/ 5

  De leiding van het Pension is in handen van z.g.ervaringsdeskundigen. Er is een 24 uurs begeleiding aanwezig. De maaltijden worden door een gediplomeerde dieet chefkok bereidt. Een keer in de week komt er een ouderverzorgster om hulp te bieden aan diegene die dat nodig heeft. Psych.hulp verlener is 1 maal in de maand aanwezig voor een gesprek.