Roosdom Tijhuis in Capelle aan den IJssel

Bouwbedrijf

Roosdom Tijhuis

Beschrijving

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. We ontwikkelen, bouwen, doen groot onderhoud en voeren projectmatige renovaties uit. Daarnaast wappert onze vlag op de meest uiteenlopende utiliteitswerken.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, een school of een kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

We bieden onze klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. Roosdom Tijhuis beschikt over een eigen afdeling architectuur en productontwikkeling. We ontwikkelen bouwsystemen in eigen beheer en blijven continu aandacht schenken aan het optimaliseren van de bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs/prestatie verhoudingen.

Onze onderneming is vernieuwend, betrokken, betrouwbaar en transparant. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

Roosdom Tijhuis beschikt over diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen en heeft een zelfstandig bouwbedrijf in Rijssen met een dependance in Capelle aan de IJssel. Vanuit een proactieve houding, met een scherp oog voor het benutten van kansen, werken we voor gemeenten, corporaties, beleggers, ondernemers en andere opdrachtgevers in (bijna) heel Nederland.

Overige informatie

Diensten

  • Nieuwbouw,
  • Projectbouw,
  • Projectontwikkeling,
  • Renovatie,
  • Woningbouw

Type bouwproject

  • Keuken,
  • Villa,
  • Woning

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review