Roosdom Tijhuis in Rijssen

Bouwbedrijf

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Roosdom Tijhuis

Beschrijving

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. We ontwikkelen, bouwen, doen groot onderhoud en voeren projectmatige renovaties uit. Daarnaast wappert onze vlag op de meest uiteenlopende utiliteitswerken.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, een school of een kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

We bieden onze klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. Roosdom Tijhuis beschikt over een eigen afdeling architectuur en productontwikkeling. We ontwikkelen bouwsystemen in eigen beheer en blijven continu aandacht schenken aan het optimaliseren van de bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs/prestatie verhoudingen.

Onze onderneming is vernieuwend, betrokken, betrouwbaar en transparant. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

Roosdom Tijhuis beschikt over diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen en heeft een zelfstandig bouwbedrijf in Rijssen met een dependance in Capelle aan de IJssel. Vanuit een proactieve houding, met een scherp oog voor het benutten van kansen, werken we voor gemeenten, corporaties, beleggers, ondernemers en andere opdrachtgevers in (bijna) heel Nederland.

Overige informatie

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Projectbouw,
 • Projectontwikkeling,
 • Renovatie,
 • Woningbouw

Type bouwproject

 • Keuken,
 • Villa,
 • Woning

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden met onze pas opgeleverde woning!Zeer tevreden met onze pas opgeleverde woning! Vooraf werden we door onze omgeving gewaarschuwd voor projectbouw, echter we zijn blij verrast. De communicatie vanuit de kopersbegeleider is na de ruwbouw beperkt geweest, hier zit enige verbetering. Met name de uitvoerder Jaco heeft ons blij verrast, hij stimuleerde om op de vrijdagen vooral een kijkje te nemen en opvallende zaken door te geven (en had en heeft altijd een luisterend oor naar onze vele vragen ;) Met de feedback ging en gaat hij telkens ook direct aan de slag zodat de oplevering vloeiend ging. De enkele punten bij oplevering (en daarna) werden direct door Gert en Jaco opgepakt en opgelost. Blij verrast met deze mannen en Roosdom Tijhuis!

  4 / 10/ 5

  Nette aannemer, goede serviceRoosdom Tijhuis heeft voor ons een tussenwoning gebouwd. Op enkele puntjes na, zoals afwerking van bijv kozijnen, zijn wij erg tevreden over deze aannemer en de bouwwijze van deze partij. Er is gebruikgemaakt van mooie materialen.