Roosma Rietdekkersbedrijf BV in Makkum fr

Dakdekker

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Roosma Rietdekkersbedrijf BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Rietdekkers en Riethandel Roosma B.V. bestaat sinds 1924. Destijds zijn wij klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een alom bekend rietdekkersbedrijf. In al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Kennis en ervaring die wij graag met u delen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen, repareren en onderhouden van rieten daken. Daarbij maken wij gebruik van het beste riet, afkomstig uit Nederland, Oostenrijk. Dit stelt ons in staat om te zorgen voor een natuurlijke en nostalgische uitstraling. Een rieten dak heeft het helemaal!
U kunt bij ons rietdekkersbedrijf terecht voor onder meer:

Het plaatsen van een nieuw rieten dak. Dit betekent in sommige gevallen dat er een andere dakconstructie aangebracht moet worden. Het grote voordeel is dat u als opdrachtgever alle werkzaamheden door ons kunt laten uitvoeren.
Het vervangen van rieten daken. Riet dat een passende bewerking heeft ondergaan, blijft tenminste vijfentwintig jaar lang zijn mooie en doelmatige werking als dakbedekking behouden. Een en ander is afhankelijk van onder andere de dakhelling, de plaatselijke vochtigheid en het onderhoud. Is uw rieten dak toch aan vervanging toe, dan staan onze vakmannen voor u klaar.
Het repareren van rieten daken. Soms is het dak op bepaalde plekken ingesleten, bijvoorbeeld door algen of mos of door een slechte waterafvoer. Het riet gaat op die plaatsen dan sneller rotten en slijten. Deze plekken kunnen wij vullen met nieuw riet. Ook staan wij voor u klaar als het gaat om herstel van stormschade of vogelschade.
Een onderhoudscontract. Regelmatig onderhoud is belangrijk om een langere levensduur te garanderen. Door middel van een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw rieten dak. Daarnaast weet u ook financieel gezien waar u aan toe bent.
Schoonmaken, scheren en kammen. Hoe beter een rieten dak wordt onderhouden, hoe langer deze zal meegaan. Preventief onderhoud is daarbij essentieel. Door het dak te scheren en te kammen verwijderen we de schadelijke laag algen. De bestrijding van algen en mos is tevens één van onze specialismen.
Dakkapellen en dakramen. Een dakkapel en of dakraam in een rieten dak plaatsen is een vak apart. Het plaatsen van een dakkapel heeft namelijk gevolgen voor het rieten dak aan de buitenzijde. De hellingshoek wordt namelijk onderbroken en daardoor kan het langer duren voordat regenwater zal worden afgevoerd.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    Goede service, vriendelijk personeel en prachtig resultaat!Het dak ziet er weer geweldig uit.

    5 / 10/ 5

    Zeer vriendelijk personeelUitermate prettige ervaring met de heer Roosma. Top bedrijf.