Roosmarijn Bloembinders in Vlaardingen

Bloemist

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Roosmarijn Bloembinders

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bloemist in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik woon pas in Vlaardingen en kwam al winkelend langs Roosmarijn. Ik ben gewoon binnengestapt werd vriendelijk gegroet en prettig geholpen. Ik heb een pracht boeket bloemen gekocht die erg lang mooi bleven. Later ben ik ook nog een een andere bloemenzaak binnen gegaan. maar wat ik daar kocht was van veel mindere kwaliteit. Ik koop nu alleen nog maar op het Veerplein, want bij Roosmarijn daar moet je zijn.

  2 / 10/ 5

  Helaas heb ik niet zulke goede ervaring als al die anderen ,en vreemd want in mijn omgeving hebben velen andere ook deze ervaring dat bloemen niet lang staan hooguit 5 dgn !!daarvoor is het echt te duur, ik heb hier al meerdere boeketten van deze zaak kado gehad altijd na 2/3 dgn mn uitgebloeide rozen. Dit heb ik nooit bij andere bloemisten ,mn de rozen zijn altijd heel ver open als bezorgd wordt en voor deze prijs zit er erg veel goedkoop opvulgroen in !!

  4 / 10/ 5

  Goede bloemen, aardige mensen. Service net wat beter dan van de andere bloemisten in Vlaardingen.

  5 / 10/ 5

  Beste bloemist van Vlaardingen!!

  5 / 10/ 5

  De mooiste boeketten die ik ooit heb gezien, voor een goede prijs kochten wij een boeket wat meer dan 14 dagen stond!

  5 / 10/ 5

  Deze winkel heeft hele mooie bijzondere bloemen. De boeketten die ze maken verwacht je niet in Vlaardingen maar in Rotterdam ofzo zo mooi! Ze leveren ook topkwaliteit de bloemen staan vaak twee weken.

  5 / 10/ 5

  Super mooie bloemen, snelle bezorging en bestellen op rekening zonder gedoe. Op basis van vertrouwen bestelde ik hier een boeket, het werd een uur later afgeleverd en de ontvanger belde me persoonlijk om me te bedanken. Dat had ik nog nooit ergens anders meegemaakt. Als ik bloemen bestel voor in de regio van Vlaardingen dan is Roosmarijn mijn vaste adres!

  5 / 10/ 5

  Wat een super bedrijf dit, hele mooie bloemen en boeketten. En wat bijzonder is ze staan gewoon elke keer 2 weken, dat gebeurt niet als ik mn bloemen ergens anders koop!

  5 / 10/ 5

  Geweldige bloemen! Hier wordt je echt nog ouderwets goed geholpen, een echte topzaak!!! Ga zo door!!

  5 / 10/ 5

  Dit is de bloemenspeciaalzaak van Vlaardingen en omstreken, ik ben er nu een jaar klant en wordt altijd zo leuk geholpen! Bij deze een echte aanrader, ze hebben ook de prijs gewonnen voor leukste winkel van het stadshart. Ga zo door!