Rooyackers & Partners Pensioen Consultants in Alphen aan den Rijn

Verzekering

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Onze consultants werken intensief samen met accountants, belastingadviseurs, intermediairs en ondernemers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van HRM en P&O adviseurs, financiele controllers, accountants, belastingadviseurs, fiscalisten, notarissen en advocaten, die een beroep kunnen doen op onze expertise.

Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, betrokkenheid en een hoog service niveau bij het adviseren van een pensioenregeling maar minstens zo belangrijk ook bij wijzigingen. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze klanten en zakelijke contacten. Van groot belang is het feit dat ons kantoor volledig onafhankelijk opereert en objectief advies geeft, waarbij uw belangen steeds onze leidraad zijn.
Advies op het gebied van pensioen en andere toekomstvoorzieningen neemt binnen onze dienstverlening een zeer belangrijke plaats in. Het is een zeer dynamisch vakgebied waarbij veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen. Daarbij komt dat pensioen zich kenmerkt door de complexiteit. Daarnaast hebben pensioenregelingen invloed op de bedrijfs-economische en financiele situatie van uw bedrijf. Bovendien moet pensioen voldoen aan fiscale en/of civiel-juridische wetgeving. Gedegen kennis van zaken is daarbij een absolute noodzaak.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Type dienstverlener

  • Tussenpersoon

Verzekeringen voor bedrijven

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst