Ropema Plaatbewerking BV in Oss

Metaalbewerking

Ropema Plaatbewerking BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor metaalbewerking in de buurt

Beschrijving

Ropema Plaatbewerking is als eenmanszaak opgericht op 1 oktober 1986 door Henk Janssen in Wijchen. Al snel groeide Ropema uit haar jasje en moest op zoek gegaan worden naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden in Oss op een nieuw aangelegd industrieterrein Elzenburg.

Hier groeide Ropema uit tot een bedrijf met ervaren medewerkers en een modern machinepark. Na 20 jaar hard werken heeft Henk Janssen besloten zijn bedrijf over te dragen aan zijn zoon Ron Janssen die al sinds 1992 werkzaam is bij Ropema. Met recht mag Ropema zich de toeleverancier binnen de plaatbewerkingsbranche noemen. Of het nu grote, middelmatige of kleine series zijn of enkelstuks, het machinepark is ingesteld op al uw vraagstukken op het gebied van plaatbewerking.

Ropema is zich als toeleverancier bewust van de steeds sneller wordende vraag naar producten en de toenemende technische mogelijkheden binnen de plaatbewerkingbranche en groeit hier in mee. Het meedenken met opdrachtgevers en voor een passende technische oplossing zorgen is door de jaren heen altijd een sterk punt gebleken Door de korte lijnen en ervaring in combinatie met kwaliteit en snelheid zijn we er zeker van dat we een solide organisatie vormen.

De kracht van Ropema Plaatbewerking BV is een combinatie van ervaring en nieuwe technieken die volledig aansluiten aan de wensen van de opdrachtgever in deze tijd en de toekomst. De korte lijnen met onze deskundige medewerkers zorgt voor een aangename samenwerking en een snelle levertijd is voor ons als toeleverancier vanzelfsprekend een streven.

Overige informatie

Diensten

  • Plaatbewerking,
  • Poedercoaten

Type opdracht

  • Machines

Materialen

  • Aluminium,
  • Staal

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang
  • Parkeren Industrieterrein

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Lid van Metaalunie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst