Rorije Elektrotechniek VOF in Castricum

Elektricien

  Jan van Galenlaan 27, 1901WD, Castricum

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Rorije Elektrotechniek VOF

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor elektricien in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Gewoon een jij bedrijf, nemen de tijd om een mooi plan te bedenken. uitvoering ging top! alles netjes achterlaten en ook heel handig is dat ze nu ook veel in de zonnepanelen zitten, kon mooi samen met de verbouwing.

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf, afgelopen week bij ons zonnepanelen geplaatst. Super netjes gemonteerd en aardige jongens, met gezonde dosis humor. Bedankt mannen!

  5 / 10/ 5

  Goeie ervaring, werken netjes en zijn aardig in de omgang! Ze komen dit voorjaar ook zonnepanelen plaatsen bij ons.

  5 / 10/ 5

  Prettig bedrijf, denken mee en hun prijzen zijn prima. Gelukkig geen voorrijkosten of iets dergelijk. Zal ze zeker weer inschakelen

  5 / 10/ 5

  Goeie electricien! Werken netjes en vlot, kwamen nog met een tip voor een stukadoor! Fijne ervaring

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf! 1ste ontmoeting via een storing die ze hebben verholpen . Daarna de gehele verbouwing gedaan. Ze denken mee en prettig in de omgang

  5 / 10/ 5

  Super elektricien! Heeft naar alle tevredenheid de buitenverlichting geregeld. Ruim voor de feestdagen brand de kerstverlichting. Top bedankt Rob en Uke.

  1 / 10/ 5

  Wij hebbben juist een tegenovergestelde meegemaakt, de fam. Rorije heeft bij ons alle elektra gewijzigd op aanraden van de aannemer, maar toen wij ze belde voor een storing gaven ze niet thuis, komen morgen wel, etc. alles om maar nniet langs te hoeve komen. Toen de bovengenoemde firma uit castricum gebeld met de winkel in de Torenstraat en die standen binnen een kwartiertje op de stoep, was half elf 's avonds.

  1 / 10/ 5

  Zeer slecht bedrijf, zelfde als hierboven echter toen was de fam.Roreije niet te bereiken en kwam de fa. uit Castricum (met de winkel in de Torenstraat) direct 's avonds half elf, storing zat in de wasmachine, monteur regelde direct de volgende een witgoed monteur om naar de wasmachine te kijken, service met een pluim

  5 / 10/ 5

  Geweldige service. Ik zat zonder stroom. Op vrijdagavond. Belde eerst de 24 uurs dienst van het bekendste electrabedrijf in Castricum (met tevens een winkel in de Torenstraat)..... maar die namen de spoedlijn niet op. Toen kwam ik bij Rorije terecht. En daar ben ik echt heel blij mee. Na 10 minuten stond ie al op de stoep. Na 15 minuten was t opgelost. Volgende week komt ie terug om de oorzaak te verhelpen. Geweldige snelle en goede service.