Ros Motoren in Etten-Leur

Motor

  Voorsteven 1/A, 4871DX, Etten-Leur

 • Buurt: De Keen

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

17 Reviews

Ros Motoren

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Aardige kerel , harde werker iets teveel ducati passie in de man dus moet veel uren maken om zijn brood te verdienen .....

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zoekende naar Triumph Speed Triple kwam ik bij Ros Motoren terecht. Aan alles kan je merken dat men passie en liefde voor motoren heeft. Hier niet even snel zaken doen maar eerst een goed en geloofwaardig verhaal over de motor. En niet zo'n een standaard riedeltje wat afgespeeld wordt. En van die simpele dingen zoals niet meteen die gaskraan open van hoor eens.....hoe geweldig die wel niet klinkt. Nee, eerst even rustig laten draaien, van die kleine details. Van de zaken die ik bezocht heb is deze met afstand het meest bevallen. Ben ik hier geslaagd? Nee. ben uiteindelijk voor een andere motor gegaan. Maar als ik de keuze had gehad waar ik deze motor had kunnen kopen, was het Ros Motoren.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldige Service komt alles volgens afspraak goed geregeld.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wanneer ik vragen had of mijn afspraak wilde verzetten was dat geen probleem, één belletje en het was geregeld. Er is ook genoeg aandacht voor de klant. De motor zelf die ik gekocht heb was in zeer goede staat.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring, neemt uitgebreid de tijd en is duidelijk in de communicatie. Motoren staan er alle netjes bij.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb om heel eerlijk te zijn geen negatieve ervaringen. Ik ben super geholpen in mijn zoektocht naar een motor voor een A2 rijbewijs. Ron is hier ook mee naar op zoek gegaan en heb nu een prachtige motor! Zoek je een motor raad ik Ros Motoren zeker aan!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn eerste ervaring is prima verlopen. ik heb hier mijn eerste motor gekocht. Ga nu genieten van mijn motor een ducati monster 821.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaringen met Ronnie Ros, heeft een informele manier van zakendoen en de motoren staan er netjes bij. Proefrijden is geen bezwaar en hij heeft voor elk wat wils. Hij is zelfs op afspraak open voor als de tijden niet schikken. Zou er zo weer een motor aanschaffen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een goede motorzaak waar de koffie altijd klaar staat, met eerlijke prijzen en nette motoren. In 2015 hier mijn Aprilia Tuono gekocht en rij nog steeds naar volle tevredenheid.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen met de aankoop van mijn mooie aprlia rsv bij Ros Motoren. Ik kan iedere motorliefhebber aanbevelen een keertje te gaan kijken. Vriendelijke behandeling en koffie gegarandeerd. Met groet, jaap Horijon

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede service. Er was een voorvorkkering lek. Even gebelt: we komen hem ophalen, beter om niet meer mee te rijden. Motor is zelfde avond opgehaald en beide keerringen zijn nu vervangen. Helemaal top! Bedankt Ros motoren bedankt!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een nette kleine motorzaak, goede service en mooie motoren.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer prettige ervaring met ROS motoren. Erg tevreden over de service. Zeer betrokken bij de klant en enthousiast over de motoren en eigen bedrijf. Zo een prettige ervaring om een motorfiets aan te schaffen. Echt een compliment mbt de service. Motor werd thuis bezorgd en laatste hand en details werden eraan gelegd zonder extra kosten. Ook de communicatie met ROS motoren verliep goed, direct en snel contact. Helemaal top.

  5 / 10/ 5