Rossum Boekhandel Van in Amsterdam

Boekhandel

Rossum Boekhandel Van

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Boekhandel van Rossum, sinds 1929 gevestigd en een begrip in de Beethovenstraat, is een zelfstandige, algemeen literaire boekhandel met een speciaal accent op geschiedenis. Tevens is er een grote collectie kinderliteratuur in vele talen, verdeeld over twee etages. Vraag naar de geheime kamer vol Engelse en Nederlandse kinderboeken!

Het assortiment omvat een eigenzinnige collectie literatuur in het Nederlands en Engels. Ook in het Frans en Duits houden wij de voornaamste literaire werken op voorraad. Een ruime keuze aan non-fictie boeken vindt u natuurlijk ook bij Boekhandel van Rossum: geschiedenis en maatschappijvraagstukken, theologie, filosofie en judaica, psychologie, gezondheid en opvoedkunde (zie ook Het Parool over Van Rossum op deze site), natuur en natuurwetenschap, reis- en fotoboeken betreffende de gehele wereld. Aparte categorieën vormen de kunst- en fotografieboeken, de biografieën en de managementliteratuur. Een klein aanbod in esoterie en sportboeken is ook bij ons te vinden. Kortom, een enorm aanbod, waarbij de beperkte ruimte het enige probleem vormt. Kunt u dan ook iets niet zelf vinden, dan helpen wij u graag. De ter zake kundige staf staat u graag bij in de keuze van uw geschenken en eigen boekaanwinsten.

Door onze uitstekende contacten met uitgevers en importeurs zijn wij in staat op snelle wijze uw bestellingen uit het buitenland te verzorgen – meestal binnen een week.

Een scala aan activiteiten wordt vier maal per jaar in de nieuwsbrief aangekondigd. U kunt uw adres hiervoor opgeven en de brief thuis ontvangen of uw e-mail opgeven aan de linkerkant van het scherm. Kinderactiviteiten naar aanleiding van nieuw verschenen boeken of de Kinderboekenweek, auteursbezoek aan scholen door ons begeleid met een boekenverkoop, boekpresentaties op allerlei terrein, in Nederlands, Engels of Frans, buurtgerichte activiteiten als een literaire wandeling en samenwerking met de winkeliersvereniging maken van Van Rossum niet alleen een boeiende boekhandel waar de toevallige passant precies het boek vindt waarnaar hij zocht, maar ook een ontmoetingsplaats van gelijkgestemden binnen Amsterdam-Zuid en de wijde omgeving.

Overige informatie

Producten

  • Boeken,
  • Kalenders

Soort boeken

  • Atlas,
  • Fotoboeken,
  • Kinderboeken,
  • Nederlandse boeken,
  • Poëzie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst