Rota Witgoed en Verlichting in Eindhoven

Tweedehands artikelen

4.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

11 Reviews

Rota Witgoed en Verlichting

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor tweedehands artikelen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Gisteren mijn fohn naar Rota witgoed gebracht ter reparatie. De buitenste laag van de snoer lag open. Dit zouden ze reparen door het deel dat open lag af te knippen en de snoer dus in te korten. Dit zou mij € 35,- kosten. Vandaag haal ik mijn fohn op en een man met uitpuilende ogen (denk dat dat de eigenaar is) bracht mij de fohn en vertelde mij dat hij de snoer had ingekort en hij had waar de snoer dus open lag, maar nu niet meer want meneer had hem ingekort, een hele dikke laag tape gewikkeld. Toen ik vroeg of het onder de tape nog open lag zei hij dat dat niet het geval is maar dat hij de tape er op had gezet omdat die plek van de snoer gevoeliger is en het in de toekomst niet meer zou openbreken. Ik vertrouwde het absoluut niet, maar wilde de tape er niet aftrekken in zijn bijzijn. Dit deed ik in de auto. Tot mijn afschuw had hij de snoer niet ingekort. Hij heeft mij € 35,- laten betalen voor het maskeren van mijn schade. Hij heeft mij gewoon belazerd!! Met die woorden kwan ik ook terug de winkel in. Die kerel bleef maar smoezen verzinnen. Dat hij het wel had gerepareerd. Daarna dat hij openliggen van de snoer helemaal niet erg is. Maar hij zei wel: “Ik geef u wel uw geld terug”. Wat een vieze vuile oplichter. Vertrouw deze zaak niet. Ze vullen hun zakken en sturen je met ondeugdelijke apparaten weer de winkel uit. Je reinste diefstal!!!!! Laat hier alsjeblieft niets repareren. Je kan ze niet vertrouwen.

  4 / 10/ 5

  After sales is super. Na 2,5 jaar was het verwarmingselement van mijn Beko vaatwasser kapot. Na enige onduidelijkheid en overleg tussen de monteur en de eigenaar van deze zaak over de garantie periode bleek dat deze wel degelijk 5 jaar had. Dus alles netjes onder garantie gerepareerd. Service van Beko is top. Netjes 1 dag voor het monteurs bezoek een herinnering en 30 minuten voor aankomst een bericht dat ze onderweg zijn. Kennis, kunde en omgang met de klant door Bert en Emiel is Top! Met andere woorden: Goed geregeld!

  1 / 10/ 5

  De verkoper komt steeds met leugens. Hij vergeet zijn ene leugen en de volgende leugen spreekt deze weer tegen.

  5 / 10/ 5

  Geweldige service. Vakkennis zoals je het nergens meer zult vinden. Mijn wasmachine is perfect gerepareerd. Binnen een dag! Niet eens gekocht daar. En betaalbaar. Ik kan iedereen adviseren daar naar toe te gaan als je goede service zoekt.

  5 / 10/ 5

  Wij zijn heel tevreden over deze zaak: Ze hebben een wasmachine gerepareerd, waren heel snel ter plaatse terwijl de machine niet bij hun was gekocht. En de koelkast die we hebben gekocht is echt toppie.

  1 / 10/ 5

  Verkoopt een hoop rotzooi en bij de 2e hands apparaten deze komen van reparaties die meneer zogenaamd niet ter plekke kon repareren Er wordt na enige tijd verteld tegen de mensen dat het apparaat niet te repareren is Een paar dagen later worden ze als goed tweede hands verkocht Gewoon een oplichter

  4 / 10/ 5

  Prima zaak,ik heb meerdere machines bestelt, waaronder een wasmachine een fornuis en een koelkast. Ik had problemen met de koelkast die ze meteen gingen verhelpen, toen het niet werkte kreeg ik zonder problemen een andere.

  1 / 10/ 5

  Een oplichter van het ergste kaliber Komt geen enkele afspraak na Wegblijven

  1 / 10/ 5

  Garantie tot de deur! Na problemen met het apparaat is de vriendelijkheid ver te zoeken.

  1 / 10/ 5

  Deze ondernemer heeft hoog gescoord in diverse consumenten programas als kassa en tros radar deze onderoemer liet mensen voor een los gemaakt draadje honderden euro's betalen. Het verhaal van de gesloopte wasmachine/droger is mij ook overkomen

  1 / 10/ 5

  Onbetrouwbaar,Ik heb een werkend Siemens wasdroger ,die bijgeluid produceerde afgegeven,heb uiteindelijk niks terug gehad. Droger hebben ze helemaal gesloopt. Eerst zeiden zij dat droger spontaan in brand was gesprongen en dat de droger weggegooid was dan weer op aandringen van mij de de droger achter in de werkplaats stond.Ik mocht met heel wat moeite naar de droger kijken ,en ik zag een droger dat uit elkaar gehaald, onderdelen her en der gesmeten. Toen ik vroeg of ik de droger mocht meenemen eiste de man die ik onbetrouwbaar vind geld van mij,toen ik dit weigerde,want ik zei ik heb een werkend droger afgegeven en ik kan iets meenemen dat niet werkt en uit elkaar ligt,werd ik hardhandig door vader en zoon uit de winkel gezet. Dus kort gezegd ik sta met lege handen.