Route 71 in Leiderdorp

Autorijscholen

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 133 beoordelingen

133 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Route 71

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autorijscholen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 133 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Top rijschool met fijne instructeurIk heb Route 71 om hulp gevraagd bij mijn rij-angst op de snelwegen. Al jaren vermeed ik alle snelwegen en later ook de autowegen. De angst begon steeds grotere vormen aan te nemen waardoor ik ook onbekende wegen ging vermijden uit angst per ongeluk op een snelweg terecht te komen. Dankzij de hulp van mijn instructeur Rusen kan ik na 10 lessen de snelweg helemaal alleen op, wat ik ook dagelijks weer doe. De opbouw is rustig begonnen met invoegen op de 80 wegen. Later de autowegen en de snelwegen. Ik ben ontzettend blij dat ik weer overal heen kan zonder chauffeur! De angst bleek uiteindelijk te worden veroorzaakt door niet weten wat precies te doen als auto's willen in- of uitvoegen, niet ver genoeg vooruit kijken en geen plan klaar hebben. Toen ik dat eenmaal begreep was er ook geen angst voor de snelheid meer. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen van snelweg angst af te komen en dat ik Route 71 vond via internet.

  Reactie van het bedrijfIk vond het erg fijn jou in een korte tijd van je snelwegfobie af te helpen.
  Ondanks je angst bleef je de stappen ondernemen die nodig waren om in het vervolg zonder omweg op je bestemming te komen :-)

  5 / 10/ 5

  Beste rijschool met een duidelijk lesplan en uitstekend ondersteunend materiaal.Route 71 is een zeer goede rijschool met structuur in de lessen en een duidelijk lesplan. Een goede rijinstructeur die niet naar je schreeuwt of scheld maar je op een rustige manier helpt en ervoor zorgt dat je 100% goed voorbereid bent op het deelnemen aan het verkeer. Meerder rijscholen geprobeert en Route 71 is de beste!

  Reactie van het bedrijfWat een mooie recensie, hier zijn we heel blij mee!

  4 / 10/ 5

  Super! Ik ben enorm tevreden over mijn rijlessen bij Erik! Erik is enorm geduldig, hij neemt de tijd om je alles goed uit te leggen en zorgt er daarnaast voor dat de les ook nog eens leuk is. Geen enkele vraag is te veel. Zeker aan te raden!

  5 / 10/ 5

  Excellente rijschool, leerling krijgt alle ruimte voor eigen ontwikkeling!De gedreven rij leraren van deze rijschool zorgen voor een prettige rij ervaring. De duidelijke opbouw van het rijplan, de mogelijkheid om uitleg te krijgen zowel tijdens als na de les en volle lesuren (volledig les uur van 60 minuten volledig benut, zonder ophalen of brengen van andere leerlingen) zorgen voor een fijne manier van lessen!

  Reactie van het bedrijfHier worden we bijna verlegen van :)

  5 / 10/ 5

  Super goede rijschool. Ik kwam van een andere rijschool naar deze. Ik vind het hier super fijn dat ze precies bijhouden wat je nog moet leren en dit kan je zelf ook terug zien in de app. Ze nemen echt de tijd voor je. Pas me tussentijdse toets gehaald en hebben ze in overleg met mij een planning gemaakt voor het examen dit vind ik ook super goed en geeft ook weer aan dat ze de tijd voor je nemen. Ik raad iedereen deze rijschool aan.

  Reactie van het bedrijfSucces met de aanloop naar je examen!

  5 / 10/ 5

  Goede instructeur en een duidelijk les plan Ik heb rijles bij Rusen van Route 71 in een handgeschakelde auto. Ik heb ze gevonden via internet en gekozen voor deze rijschool door de reviews en omdat ze autisme en ADHD erkenning hebben, aangezien dit aan mij liet zien dat ze zich net een stapje extra inzetten dan de andere rijscholen en dat ze hoogstwaarschijnlijk meer ervaring hebben met het omgaan met iedereens persoonlijke situatie.

  Na het volgen van een goed aantal lessen kan ik met zekerheid zeggen dat mijn instinct hier juist was, de lessen op mijn tempo lopen en ik me vanaf het begin makkelijk comfortabel in de auto voel. De lessen voelen ook persoonlijk aan en er wordt goed rekening gehouden met wat je op dat moment kan en waar je zelf comfortabel mee bent.

  Ik zal route 71 dan ook hartelijk aanraden als rijschool als de situatie zich hiervoor voor doet.

  Reactie van het bedrijfFijn om te lezen dat we aan je verwachtingen voldoen!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne rijlessen.Hele fijne rijlessen. Rij-instructeur is geduldig, wat een fijn gevoel geeft. Het zorgt ervoor dat ik niet te erg stress en als ik dat wel doe worden er goede tips gegeven om met een gerust gevoel door te rijden. Ook vind ik het prettig dat er elke les op een bepaald ‘onderwerp’ gefocust wordt.

  Reactie van het bedrijfLeuk om te lezen Iris!

  5 / 10/ 5

  Geweldige rijschoolMijn vorige rijschool zeer zeer slechte ervaringen gehad, hierna ben ik jaren niet meer bezig geweest met lessen door de oude rijschool soort van angst.
  Toen kwam ik afgelopen jaar rijschool route71 tegen op Google en zag alleen maar positieve reacties van anderen, zelfs van mensen die ook van andere rijscholen kwamen en hetzelfde zijn was gebeurd als ik!
  Heb toen nog even afgewacht met mijn keuze maar toch maar gedaan.

  1e proefles gehad en voelde mij zo op m'n gemak bij Rusen!
  Rusen neemt de tijd voor je geeft advies en brengt dit op een rustige manier wat ik zeer waardeer.
  Mocht je zoals ik vroeger een slechte ervaringen hebben met een andere rijschool wat helaas veel te vaak voorkomt kies dan voor Route 71!
  Nieuwe leerlingen mogen natuurlijk ook hier beginnen👍

  Reactie van het bedrijfSuper om te lezen dat het rijden nu wel een leuke ervaring voor je is!

  5 / 10/ 5

  Zeer geduldig & Enorm professioneelNa meerdere pogingen gehad te hebben bij andere rijscholen waar ik oa ben uitgescholden en waar in de auto werd gerookt, kwam ik bij Route 71 .
  Terwijl ik mijzelf onderhand een kansloos geval vond, had Erik vertrouwen in mij.
  Ondertussen krijg ik in oktober mijn tussentijdse toets en heb ik alle vertrouwen in het examen!

  Top! Blij dat jullie bestaan!!

  Reactie van het bedrijfBlij dat je bij ons rijlessen volgt!

  5 / 10/ 5

  ik ben erg blij verrast van hoe positief ik ben de lessen die ik krijgIk was in het begin onzeker over het starten van rijlessen maar met behulp van de juiste begeleiding en geduld, ben ik hartstikke zelfverzekerd geworden. Er is erg goed geanticipeerd op mijn behoeftes en ben daarom zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen!

  Reactie van het bedrijfLeuk om te lezen dat je zelfverzekerd de weg op gaat!

  5 / 10/ 5

  Fijn!Fijne begeleiding. Er wordt echt gekeken naar wat de leerling nodig heeft.

  Reactie van het bedrijfLeuk om te lezen Minouk!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaringen met Route71 zijn erg positief. Met elke les heb ik het idee dat het meeste eruit gehaald wordt. Als je een uur les hebt kan je er van uit gaan dat je een volledig uur lang veel aan het leren bent. Er wordt ook goed met je meegedacht tijdens de les wat je kan helpen om iets onder de knie te krijgen. Ik raad route71 dan ook zeker aan!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Tijdens mijn rijlessen krijg ik goede begeleiding. Er wordt erg gekeken naar mijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en daarmee extra aandacht gelegd wordt waar het nodig is.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb na het behalen van mijn rijbewijs 5 jaar niet gereden door rijangst. Via Google kwam ik bij Route 71 terecht waar een opfriscursus (in een automaat) werd aangeboden. Rusen heeft een gestructureerde manier van werken, waardoor elke les goed voortbouwt op de opgedane vaardigheden. Aan de hand van mijn angsten kwamen we tot een programma wat voor mij uitdagend maar niet te eng was. Dankzij de duidelijke manier van lesgeven, de handige tips bij verschillende verkeerssituaties en gezelligheid tijdens de lessen heb ik nu genoeg vertrouwen om zelf in mijn eigen auto de weg op te gaan. Bedankt voor alles, Rusen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben super tevreden over de rijlessen bij route71! Erik is enorm geduldig en geeft altijd positieve feedback. Hij legt duidelijk uit wat beter kan maar legt vooral de nadruk op de dingen die je wel goed doet. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en ben je steeds minder zenuwachtig in het verkeer.
  Ook wordt er een fijn systeem gehanteerd waardoor je op een overzichtelijke en stapsgewijze manier alle nieuwe vaardigheden leert. Dit vind ik erg prettig werken omdat je zo nooit te veel nieuwe dingen tegelijk hoeft te doen. Ik zou route71 absoluut aanbevelen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Absoluut een aanrader! Heldere uitleg en fijne rij-instructeur. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Voor iedereen die rijlessen spannend vindt, is deze rijschool uitermate geschikt. Je wordt namelijk goed op je gemak gesteld voor en tijdens het autorijden.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne rijschool, met veel ervaring en geduld. Ik rijd echt met plezier iedere week!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne rijschool, met veel ervaring en geduld. Ik rijd echt met plezier iedere week!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede en duidelijke lessen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Route 71 is een goede rijschool. Ze hebben een Bovag-garantie, dus dat betekent dat als Route 71 failliet gaat je bij een andere Bovag geregistreerde rijschool lessen kan afmaken zonder extra kosten. Erik is een fijne rij-instructeur. Hij is rustig en je kan altijd dingen vragen. Erik geeft op een goede en positieve manier feedback waardoor je niet onzeker raakt (hij heeft al veel werkervaring als rij-instructeur). Ik vind het fijn dat je les hebt zonder extra leerling, dat maakt dat ik relaxter in de auto zit.
  Ik raad Route 71 en Erik zeker aan om rijlessen bij te volgen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind Route 71 een fijne, professionele rijschool. De instructeur die mij lesgeeft is vriendelijk, duidelijk en geduldig. De lessen zijn aangepast aan mijn leertempo; iedere les is er voldoende uitdaging zonder dat het voor mij te snel gaat.
  Er hoeft geen voorgaande leerling te worden thuisgebracht of de volgende opgehaald, dat is erg fijn. Ook wordt er gewerkt met een persoonlijke Voortgangskaart, onderdeel van de RIS methode, waarin na iedere les jouwe voortgang beoordeeld wordt. De kaart kun je zelf inzien.
  De kleine aarzeling die ik vooraf had om op mijn leeftijd (37) voor het eerst aan rijlessen te beginnen, was tijdens de proefles al verdwenen. Ik zou Route 71 zeker aanbevelen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg positief! Prettige behandeling door de rij instructeur (Erik) en je maakt snel vordering.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ontzettende gezellige en aardige rij instructeur
  Hij legt het allemaal goed en rustig uit
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede rijschool, kan goed je eigen tempo lessen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben bij Rijschool71 uitgekomen via Google, en boekte een proefles voor de automaat. Met lange tussenpozen was dit mijn derde poging tot het behalen van mijn rijbewijs, en de drempel om weer te beginnen was best hoog. Ik kreeg Erik als instructeur. De klik was goed, hij is relaxed en geduldig en kon zich in mij verplaatsen. Tijdens de lessen ging hij soepel om met wat ik nog wel/niet meer wist van mijn vorige rijopleidingen. Ik voelde me bij hem op m’n gemak en kon het gewoon toegeven als ik dingen nog een keer, en dan nog een keer uitgelegd moest krijgen. Ook gaf hij me zelfvertrouwen als chauffeur. Vandaag examen gedaan, en ditmaal in één keer geslaagd. Een tevreden klant dus!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben bij Rijschool71 uitgekomen via Google, en boekte een proefles voor de automaat. Met lange tussenpozen was dit mijn derde poging tot het behalen van mijn rijbewijs, en de drempel om weer te beginnen was best hoog. Ik kreeg Erik als instructeur. De klik was goed, hij is relaxed en geduldig en kon zich in mij verplaatsen. Tijdens de lessen ging hij soepel om met wat ik nog wel/niet meer wist van mijn vorige rijopleidingen. Ik voelde me bij hem op m’n gemak en kon het gewoon toegeven als ik dingen nog een keer, en dan nog een keer uitgelegd moest krijgen. Ook gaf hij me zelfvertrouwen als chauffeur. Vandaag examen gedaan, en ditmaal in één keer geslaagd. Een tevreden klant dus!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben een oudere leerling en keek er erg tegenop om mijn rijlessen weer op te starten. Na eerdere ervaringen bij een andere rijschool waarin leren schakelen niet voor mij leek weggelegd, ben ik blij om te melden dat ik het nu toch onder de knie begin te krijgen. Ik vind het zelfs leuk om het te leren!
  Rusen is een geduldige rij instructeur die creatief is in het vinden van een lesmethode die bij de leerling aansluit. En hij weet weer moed in te praten op momenten dat het even niet lekker 'rijdt'. Hartstikke top!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is zeer positief. Mijn rijinstructeur stimuleert mij om mijn doel het behalen van mijn rijbewijs te bereiken. De wijze waarop hij dat doet is heel stimulerend hij is rustig, geduldig, positief en motiverend waardoor ik tijdens mijn rijlessen heel erg op mijn gemak voel.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fantastisch, mijn rijgevoel is compleet omgeslagen van onzeker naar zelfverzekerd bij route 71.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb goeie ervaring met rijschool route 71 ik voel me heel comfortabel als ik achter het stuur zit en alles wordt goed uitgelegt
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met Route71! Zowel Rusen als Erik zijn deskundig en passen de lesstof goed op mij en mijn tempo aan. Naast de heldere lessen met een duidelijke structuur en opbouw is er tevens ruimte voor gezelligheid. Dit maakt dat je positief de auto positief in- én uitstapt.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met Route71! Zowel Rusen als Erik zijn deskundig en passen de lesstof goed op mij en mijn tempo aan. Naast de heldere lessen met een duidelijke structuur en opbouw is er tevens ruimte voor gezelligheid. Dit maakt dat je positief de auto positief in- én uitstapt.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind het heel prettig om rijles te hebben bij Route 71. Vooral omdat het tempo waarin je door de lesstof heen gaat wordt aangepast op je persoonlijke behoefte.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer fijne ervaring, je hoeft niemand op te halen en weg te brengen wat heer erg prettig is. Ook is de sweer in de auto zeer rustig en geconcentreerd!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb een ontzettende goede rijervaring gehad bij Route71. Rusen is ervaren, legt alles heel duidelijk en rustig uit en ik voelde me snel bij hem op me gemak. Het was tevens ook heel gezellig, en door Rusen heb ik het vertrouwen om weer in een auto te rijden terug! Heel erg bedankt! :)
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Route 71 is een toprijschool!! Lessen zijn heel persoonlijk en op je eigen tempo, ik raad deze rijschool aan iedereen aan
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een zeer goed en vriendelijke rij-instructeur
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb eindelijk, na 2 rijscholen geprobeerd te hebben, een rijschool gevonden waar ik de juiste aandacht krijg en waar ik op mijn eigen tempo vaart kan maken. Er wordt goed naar je behoeftes, angsten en wensen geluisterd. Ik heb nu meer zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen en rij met plezier de weg op!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Rusen verteld waar hij op let in het verkeer. Dit maakt het kijkgedrag duidelijker. Hij neemt de tijd om een verkeerssituatie uit te leggen en kijkt hier naar het individu; zoals met bijzondere verrichtingen zoekt hij gezamenlijk met de leerling naar de manier die het beste werkt voor de leerling.
  Wanneer het rijden niet gaat kan er een timeout komen. Tevens geeft hij aan wanneer de leerling klaar is voor het rijexamen, maar staat ook open voor wanneer de leerling dit zelf aangeeft.
  Ten slotte voor mensen die moeite hebben hun aandacht te verdelen in het verkeer raad ik Route71 aan. Rusen biedt je de handgrepen aan om dit leren.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik rij sinds een aantal maanden met veel vertrouwen bij Route 71. In het verleden heb ik bij veel rijscholen een poging gewaagd maar dat liep allemaal uit op niets. Door het gebrek aan structuur, duidelijkheid en geduld ontwikkelde ik een rijangst. Ik was zelfs al zo ver dat ik probeerde te accepteren dat het niet voor mij weggelegd zou zijn. Na jaren heb ik toch weer besloten om bij Route 71 een poging te wagen. Mijn rij instructeur gaat gestructureerd te werk en geeft me het vertrouwen dat ik bij de andere rijscholen gemist heb. Hij neemt ruim de tijd om verschillende situaties rustig en duidelijk te bespreken. Ik heb nu alle vertrouwen dat ik mijn rijopleiding succesvol zal afronden!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het is een hele aardig rij instructeur. Hij geeft hele duidelijke aanwijzingen. Je krijgt ook het volledige uur alle aandacht doordat je niet iemand hoeft op te halen of weg te brengen.

  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg klantvriendelijk ik voel me erg op mijn gemak bij mijn rij instrukteur neemt de tijd voor mijn onzekerheden en laat mij positief weer uitstappen
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaring is extreem goed bevallen. De redens daarom is dat Russen heel veel geduld, positiviteit & veel begeleiding bied in zijn rijlessen. Russen heeft er voor gezorgd dat ik na meerdere afrij-pogingen bij andere verschillende rijscholen toch nog kon slagen in mijn rij-examen.

  De rijlessen waren altijd leuk en gezellig maar ook erg leerzaam. Iemand die een rij-instructeur zoekt met veel geduld en een rustige houding is bij Russen zeker op het juiste adres. Vooral met de bijzondere manoeuvres weet hij altijd een goede oplossing te vinden.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Rusen heeft me het vertrouwen gegeven wat ik nodig had! Ik miste bij mijn vorige rijschool structuur en duidelijkheid, daardoor werd ik alleen maar angstiger voor mijn examen. Door rustig te blijven en me met mn neus op de feiten te drukken (dat ik het namelijk wél kon) ben ik geslaagd! Dank je, Rusen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles wordt rustig en stap voor stap uitgelegd, met aandacht voor waar je persoonlijk moeite mee hebt. Nette en transparante gang van zaken door middel van de app die wordt gebruikt.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Deskundig, geduldig, gezellig en vriendelijk. Zeker een aanrader!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb zelf goede ervaringen met dit bedrijf.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel prettig. Meteen na het invullen van het contactformulier al prettige communicatie. Goed gesprek aan de telefoon over mijn rijangst situatie. Er werd positief en begripvol op gereageerd en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.
  De lessen zijn prettig, Rusen legt elke keer duidelijk uit wat we gaan doen. Het voelt veilig mijn angsten en onzekerheden te delen en hier wordt altijd goed rekening mee gehouden. Het vertrouwen en plezier in het rijden komt terug omdat we stap voor stap vooruitgang boeken.
  Aanbeveling: ja