Rouwendal Naaimachinecentrum in Apeldoorn

Naai-, lock- en breimachines

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 207 beoordelingen

207 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Rouwendal Naaimachinecentrum

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor naai-, lock- en breimachines in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 207 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wat een topzaak. Jaren geleden elders een lockmachine gekocht en omdat ik er niet mee overweg kon stond die te verstoffen in de kast. Hier een workshop gevolgd waardoor ik alle mogelijkheden van de machine leerde kennen. Kreeg een super goed naslagwerk mee. Deskundig, uiterst klantvriendelijk en onvoorstelbaar behulpzaam. Wat een topzaak!!

  5 / 10/ 5

  Fantastische tips en tricks!Na uitgebreid advies kocht ik een mooie Janome machine. Met de aankoop gaat een degelijke instructie gepaard.

  Ik dacht dat ik alle techniek wel wist, maar daarvoor is zo’n naaimachine toch te complex. Ik schreef me in bij de workshop crea bea. Twee ochtenden kreeg ik alle aandacht, leerde alle in’s en out’s over voetjes en persdruk en kwam trots thuis met een prachtig speldenkussen (je maakt meteen iets nuttigs ipv een stom proeflapje) en een T-shirt met applicatie.

  Nu kan ik niet meer stoppen!

  4 / 10/ 5

  Een degelijke, no nonsens zaak.Heb een nieuwe naaimachine gekocht, voor een mooie prijs, met alles erop en eraan.
  De workshop is aan te bevelen. In korte, zelf ervaren en gemaakte voorbeelden is er altijd een mooie handleiding. Ook kon de workshop gesplitst worden in 2 dagen.
  Uitleg, zeer vakkundig en met veel geduld en tijd!
  Ik kan deze zaak bij iedereen aanbevelen!

  4.5 / 10/ 5

  Fijne naaimachine gekocht, ik ben adequaat en goed geholpen.De mensen van Rouwendal hebben mij goed geholpen. Ik ben blij met mijn naaimachine. Het personeel geeft fijne lessen en heeft goede tips, bij Rouwendal merk je jarenlange ervaring. Als ik weer iets nodig heb, ga ik naar Rouwendal.

  5 / 10/ 5

  Fijne persoonlijke service!Ik heb in een half jaar tijd zowel een lockmachine als een naaimachine gekocht. Beide keren werd er ruim de tijd voor me genomen en werd er met me meegedacht om te kijken welke machine het beste bij mijn wensen paste. Ik mocht de machines uitgebreid proberen voor ik ze kocht. Na een telefoontje voorafgaand aan mijn bezoek werd er zelfs een specifieke machine voor mij besteld zonder dat ik verplicht was om die af te nemen (ik kocht uiteindelijk toch net een andere).
  Bij beide aankopen ging ik pas de deur uit nadat ik goed wist hoe ik deze moest gebruiken (inrijgen etc.) en kreeg ik ook nog zeer nuttige workshops om de machines beter te leren kennen. En dat voor een prijs die gelijk is aan die van de meeste webshops.

  Reactie van het bedrijfbedankt voor deze prachtige recensie Maud.

  4 / 10/ 5

  Goede service. Veel verstand van zake.Bij de aankoop van mijn naaimachine heb ik goede uitle gekregen.
  Wat mij ook enorm heeft geholpen is de workshop om de naaimachine nog meer te leren kennen. Verschillende tips gekregen en handigheidjes geleerd. Leuk om te doen!

  5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid .Een maand geleden een nieuwe lockmachine gekocht en kreeg er een workshop bij.
  Ik ben erg blij dat ik die gevolgd heb.
  Door de duidelijke uitleg en het zelf uitvoeren op de machine leer je de mogelijkheden veel beter.
  Ben benieuwd naar deel twee van de workshop.
  Bedankt alvast!

  Diana.

  4.5 / 10/ 5

  Een heel nuttige ochtendAls je een naaimachine koopt bij RouwendaI, krijg je standaard 2 cursusdagen aangeboden. Ik kan aardig naaien, maar een nieuwe naaimachine eist meer uitleg, dan alleen de handleiding doorlezen. De tips die wij hebben gekregen, heb ik thuis bijna allemaal in praktijk gebracht. Heel handig is de handleiding, met de voorbeelden, die je hebt gemaakt. Daarnaast kan je altijd bellen als je er even niet uitkomt! Ik vind! Ik vind Naaimachinecentrum Rouwendal een echte aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Niet alleen informatief, maar ook heel gezellig!Een cursus gedaan om de uitgebreide mogelijkheden van mijn nieuwe naaimachine te leren kennen. Het was niet alleen zeer informatief, maar ook erg gezellig. Wat mij betreft had de cursus niet 2 maar 4 uur mogen duren!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn geholpen goed advies.. alle tijd voor vragen en uitleg .
  De workshop over uitleg van de naaimachine is een aanrader.Veel van geleerd en veel tips.


  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn deze zaak werd goed geluisterd naar de klant, alternatieve machines worden duidelijk naast elkaar gezet. Heel prettig om voor de aankoop de naaimachines te proberen. De cursus ( met boekje, helemaal op maat voor de gekochte naaimachine) maakt het helemaal top. Alle nieuwe extra’s geprobeerd en leuke handige tips gekregen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVerhelderende informatie. Denk dat ik nu meer vertrouwen heb in de Juki en zijn mogelijkheden.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeb goede informatie gekregen bij het kopen van mijn naaimachine.Ook heb ik de workshop gedaan om de machine wat beter te leren gebruiken, dit is zeker de moeite waard om te doen!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAltijd tijd voor uitleg. Na jaren kom je met je oude machine voor uitleg en je wordt geholpen als of je een nieuwe machine koopt. Goede service, en prijzen, klant vriendelijk ervaring maar ook een gezellige winkel.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb zowel een naaimachine als een lockmachine gekocht bij Rouwendal en daar kreeg ik goede uitleg en advies. ook de omgang met je machine lessen waren erg leerzaam en werden prettig gegeven. Voor elke vraag over je machine of naaiwerk kun je daar terecht

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVriendelijk, kundig

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen gezellige lasgdrempelige workshop met veel deskundige informatie. Het wordt ook aangepast aan de gebruiker. Erg fijn!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDuidelijke uitleg, zeer vriendelijk, goed advies

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEr word goed doorgevraagd, hierdoor een goed en passend advies. Men dringt niet aan. Prettige sfeer.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen naaimachine gekocht bij Rouwendal... En er zo blij mee! Nu ik de cursus die aanbevolen wordt heb gevolgd heb ik ook echt het idee dat ik nog meer kan met de naaimachine. Ze hebben echt veel verstand van alle naaimachines...

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe workshop na het aanschaffen van de naaimachine is na 18 jaar naaiplezier nog steeds van grote waarde. Ik heb nog weer veel nieuwe weetjes en handigheidjes geleerd. Een aanrader!
  Goede uitleg en goede service, ook wanneer er iets is met de naaimachine.

  Reactie van het bedrijfdank je wel Gerrie.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk kreeg een deskundig advies voor een nieuwe naaimachine, aangeboden in combi met een workshop om nog beter alle mogelijkheden van de machine te leren kennen. Zo kon ik direct aan de slag en heb ik nog meer creatieve toepassingen geleerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoed geadviseerd, mooie eerste machine gekocht.
  Daarbij kreeg ik een workshop, ontzettend handig en veel geleerd om als starter te beginnen.
  De workshop was gezellig en werd gegeven door een ervaren en zeer leuke vrouw.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer aan te bevelen een cursus doen ken je je naaimachine lock machine beter met alle functies

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNieuwe lockmachine gekocht. Ondanks ervaring met een lockmachine toch weer de nodige tips gekregen. Altijd prettig geholpen en Cobie en haar collega s heben altijd alle tijd om je te helpen en advies te geven.

  Reactie van het bedrijfdank je wel Elly, voor deze mooie beoordeling

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeb vanmiddag les gehad op mijn naaimachine Janome
  Horizon een geweldige machine met heel veel mogelijk
  heden maar het leuke van de les was dat er nog veel meer mogelijk was met de machine hartelijk dank

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeweldige workshop gehad om mijn nieuwe naaimachine te “leren kennen”. Goed opgezet, echt heel nuttig en prettig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer prettige klantvriendelijke benadering .

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke hulp, goede adviezen van een vakkundige mevrouw. Ook de workshops die je bij de machines krijgt zijn super! Hierdoor kan ik veel beter met mijn machine omgaan en haal ik veel meer uit mijn machine dan ik anders gedaan zou hebben!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel prettig contact gehad, ik heb al reclame voor jullie gemaakt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTijdens de workshop ging er iets te veel tijd verloren, door mach mankementen ik had graag nog wat meer mogelijkheden met voetjes willen hebben. Prima en deskundige leidster!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service, klantvriendelijk en extra service zoals cursussen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn en plezierig advies en een goede instructie les bij de nieuwe naaimachine gehad. Heel tevreden en verheug me op een Crea bea cursus. Deze winkel is echt een aanrader !

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb een nieuwe naaimachine gekocht. Heb een workshop gevolgd, die was erg leerzaam. Er werd goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb het als erg prettig ervaren. En raad het ook iedereen, die een nieuwe naaimachine koopt, aan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOntzettend goed geholpen bij de aanschaf van mijn naaimachine. Veel geleerd bij de les. Absolute aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNieuws geleerd in de les en ik naai al 60 jaar.
  Super.
  Met vriendelijke groeten,
  Marjan

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNaaimachinecentrum Rouwendal kan ik absoluut aanbevelen. Inmiddels 7 jaar trouwe gebruiker van een Janome naaimachine, 3 jaar van een Bernina lock en sinds kort een coverlock in gebruik. Alles voorzien van garantie, gratis onderhoudsbeurt en zelfs 2 workshops over hoe je kunt omgaan met je machine. Vooral dat laatste is geweldig! In een mum van tijd kun je omgaan met je machine, je kunt vragen stellen en Cobie weet werkelijk overal antwoord op en een oplossing voor. Ongekend, wat heeft zij door de jaren heen een kennis vergaderd over machines, diep respect voor... Mijn moeder kocht haar machines al bij Cobie naar volle tevredenheid, nu ik weer en mijn volgende aankoop is een kindernaaimachine voor onze dochter als ze 6 wordt... 3 generaties naaimachines, dat zegt genoeg lijkt me...

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHEEL PLEZIERIG

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenLang geleden heb ik een naaimachine bij Rouwendaal gekocht. Om allerlei redenen heb ik nooit de introductieles gevolgd. Ik mocht desondanks toch nog komen voor een les. Ik vond het heel prettig. Ze sloten exact aan bij mijn kennisniveau. Ik heb er veel aan gehad. Vriendelijk en terzake. Fijn dus.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk kocht een brother naaimachine voor nog niet de helft van mijn vorige, 30 jaar oude, Husqvarna. Ook bij deze firma aangekocht. Kreeg ook nog een workshop bij de nieuwe Brother. Workschop kon ook in de avonduren gepland worden. Dat noem ik service. Het feit dat dit bedrijf al zolang bestaat is voor mij dan ook geen wonder. Service boven verwachting en altijd goed advies.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper uitleg!!! Fijne privé workshop gehad 👍🏻

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEnige jaren geleden had ik bij Rouwendal een tweede hands lock aangeschaft. Ondanks goede uitleg toen, kon ik er toch niet echt mee vooruit.
  Wilde het nu toch nog een keer opnieuw proberen. Geheel belangeloos heb ik opnieuw uitstekende uitleg gekregen, waardoor het me nu wel lukt. Nogmaals; hartelijk dank!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk had al zo lang een lockmachine, dat ik aan een nieuwe toe was. Ik ben uitstekend geholpen met de keus, zodat ik nu precies de goede heb. En met de workshops die bij de koop inzaten, kan ik er nu veel meer mee dan ik voor mogelijk had gehouden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb woensdagmorgen een workshop gehad bij Rouwendal voor mijn nieuwe naaimachine. Super ! Heel erg leerzaam. Alle mogelijkheden werden heel rustig uitgelegd en kon ik zelf uitproberen. Heel erg goed !

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWat een service! Had naaimachine gekocht, bleek toch niet helemaal aan verwachting te voldoen. Ik mocht terugkomen, heb achter andere naaimachines gezeten, advies gekregen, en mocht tegen bijbetaling (en reeds eerdere korting houden) een andere machine mee waar ik nu superblij mee ben! Dit was precies waarom ik naar Rouwendal ben gegaan en niet online heb gekocht. Fantastische service.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenCobie geeft een duidelijk advies bij het kopen van een nieuwe naaimachine.
  Ook de cursus die ik bij naaimachine kreeg, om de machine onder de knie te krijgen, vond ik erg leerzaam en duidelijk.
  Ik ben heel vriendelijk geholpen, en kreeg heel veel goeie ideeën en tips.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJaren terug kwam ik bij rouwendal met mijn oude geleende naaimachine. Ik wilde eigenlijk een nieuwe kopen, maar de eigenaresse en ik kwamen samen tot de conclusie dat een onderhoudsbeurt van het oude machientje me waarschijnlijk beter zou helpen. Daarin had ze gelijk! Voor een kleine extra bijdrage nam ze ruim twee uur de tijd om mij op weg te helpen de machine te leren kennen. Ik heb de desbetreffende machine jarenlang met enige regelmaat gebruikt, maar op een gegeven moment was het genoeg.

  Pas geleden wilde ik dus een nieuwe naaimachine. Ik naai vooral veel kinderkleding en wil op termijn ook een lockmachine. Ze hielp me erg goed. Ik kon verschillende machines uitproberen, ze vroeg goed door waar ik de machine wel voor wilde gebruiken en waarvoor niet, waardoor ik daadwerkelijk de indruk heb een machine te hebben gekozen die echt past bij mijn verwachte gebruik. Ik heb hem inmiddels meermaals gebruikt en hij doet het fantastisch. Ook heb ik gebruik gemaakt van de workshop om meer uit deze machine te halen en ik gen veel aan de tips gehad en ook aan het naslagwerk.

  Een prettige zaak met een zeer kundige eigenaresse.

  Reactie van het bedrijfdag Wendy, heel erg bedankt voor je uitgebreide reactie!