Saen Strategisch in Rotterdam

Stukadoor

  Opzoomerstraat 28/D, 3023SH, Rotterdam

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 152 beoordelingen

152 Reviews

Saen Strategisch

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor stukadoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Saenbv dat zijn echte toppers, vriendelijke en gezellige medewerkers. Ik ben blij met de diensten die zijn uitgevoerd en het is zeker voor herhaling vatbaar.

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke medewerkers en hebben mooi werk geleverd. ben erg tevreden met me plafond en wanden die gestuct zijn door Saen BV.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke medewerkers met top resultaten. Ben erg blij met me nieuwbouw woning die helemaal geschilderd en gestuct is door Saen BV.

  5 / 10/ 5

  Het is een top bedrijf! De communicatie was zeer goed en goed afgelopen. De werk op tijd af en netjes gedaan. De medewerkers zijn zeer vriendelijk. Ze zijn zo snel met het maken van offerte en het beantwoorden van vragen. Ze hebben goede werk opgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Super stukadoors verstaan hun vak zijn vriendelijk en leveren super mooi stucwerk alles wordt netjes afgeplakt en beschermd mochten we ooit weer een klus hebben weten we waar we zijn moeten.

  5 / 10/ 5

  Ze hebben een goede communicatie, ze bieden goeie prijs en service. Ze maken snel een offerte met een mooie prijs en eventueel als je vraagt hebt beantwoorden ze snel via de mail. De medewerkers zijn vriendelijk en grappig zoals Hakan. Ze hebben mooi glad gestuct en mooi afgewerkt spachtelputz. De resultaat was netjes en perfect.

  5 / 10/ 5

  Het was een zeer goeie bedrijf met een goede prijs. We zijn zeer tevreden met het werken van Saen B.V. De communicatie was zeer goed geregeld en op tijd afgekregen. Als conclusie hebben ze netjes gewerkt en de werk perfect uitgewerkt.

  5 / 10/ 5

  Jongens van Saen B.V. hebben een mooie resultaat. Voor een goeie prijs, goede communicatie, vragen werden snel beantwoordt. Als ik vragen had aan de medewerkers werden ze op een vriendelijke manier beantwoordt. Ben erg tevreden met Saen B.V. bedrijf en adviseer iedereen.

  5 / 10/ 5

  Als ik vragen had werden op een goeie nette manier beantwoordt. Ze waren vriendelijke en netjes. Ze hebben goed gewerkt en mooi gedaan.. Het was ook binnen de afgesproken datum klaar. Ben erg tevreden met Saen bedrijf.

  5 / 10/ 5

  De heren van Saen bv waren erg vriendelijk en ik ben erg tevreden met het werk dat ze hebben geleverd. de jongens waren ruim op tijd en het was fijn samenwerken. De communicatie ging erg goed ze deden precies wat ik van ze verwachtte.

  5 / 10/ 5

  We hebben ons nieuwbouwhuis vorige week geheel (wanden en plafonds) laten stucen - zeer tevreden met resultaat! Precies zoals we het voor ogen hadden. Het offerteproces incl. inmeten met Saen verliep al heel soepel - altijd direct antwoord per email danwel telefoon. Heb drukke baan en niet veel tijd om op locatie af te spreken - heel fijn om gewoon alles online te kunnen regelen. De inschatting was dat de klus 8 a 9 dagen doorlooptijd zou hebben. AANRADER

  5 / 10/ 5

  Jongens van saen hebben perfect werk geleverd zeer goed gedaan. Als ik vragen had werden die goed en snel beantwoord. Ze waren binnen de afgesproken datum klaar. Jongens van saen hebben perfect werk geleverd zeer goed gedaan. Als ik vragen had werden die goed en snel beantwoord. Ze waren binnen de afgesproken datum klaar. Uitstekend werk gericht, Wij zijn erg tevreden over saen.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch werk! heel mooi glad gestuukt, aardige stucadoors. Alles snel geregeld. AANRADER!

  5 / 10/ 5

  De mannen hebben goed werk uitgeleverd. ben heel tevreden met Saen BV. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn super blij met Saen, Heel mooi en strak is het resultaat geworden. Zeer tevreden en zal zeker mijn volgende stucklus weer bij hen laten doen! Top!

  5 / 10/ 5

  Jongens van saen hebben perfect werk geleverd zeer goed gedaan. Als ik vragen had werden die goed en snel beantwoord. Ze waren binnen de afgesproken datum klaar. Annelies

  5 / 10/ 5

  Offerte aangevraagd binnen no time zat de volledige offerte al in mijn mailbox. Communicatie ging soepel en alle vragen die ik had werden goed uitgelegd.

  5 / 10/ 5

  Ze hebben alles prachtig gestucced, zo mooi dat we ze ook alles hebben laten sausen. Deze heren doen het niet alleen goed, maar ook goedkoop en snel! Top.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring met stucadoors bedrijf Saen Bv is super werk zelf al meer dan dertig jaar in de bouw.Resultaat: Stucwerk is superglad geworden, eigenlijk boven verwachting. In het hele huis alle plafonds en muren laten doen, het resultaat is perfect. De heren toegezegd dat ze begin volgend jaar terug mogen komen om de kelder en het souterrain aan te pakken, tevens aanbevolen bij vrienden/familie

  5 / 10/ 5

  snelle antwoord, aardige gasten. Netjes gestuucd, ben er tevreden mee. een aanrader!

  5 / 10/ 5

  nette mensen en hebben netjes gewerkt voor een redelijke prijs. konden snel beginnen en zijn de afspraken nagekomen. afwerking is goed en we zijn tevreden over het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Als ik vragen had werden die goed en snel beantwoord. Ze waren binnen de afgesproken datum klaar. Wij zijn erg tevreden over saen.

  5 / 10/ 5

  De mannen gaan meteen hard aan het werken, hebben een hoog tempo en werken netjes. Afwerking is goed en we zijn tevreden over het resultaat. goede prijs kwaliteit verhouding

  5 / 10/ 5

  De communicatie met Sean bv was altijd snel, deskundig en vriendelijk. Doordat zij zo goed waren hebben wij er vervolgens voor gekozen dat deze mannen ook alles mochten gaan verfen voor ons. Ze denken mee en ook qua communicatie is het echt uitstekend. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Dit bedrijf is echt het beste in wat ze doen. Ik heb mijn muren hier laten stuken en binnen een dag waren ze al klaar. netjes alles opgeruimd en weg waren ze. ik heb meteen de factuur gekregen en betaald. De stukadoors waren ruim optijd. Frank

  5 / 10/ 5

  Nice job guys, i am really happy with saen they did a great job at my house.

  5 / 10/ 5

  Heb een offerte aangevraagd van Saen BV en binnen enkele minuten kreeg ik al een offerte binnen! ze stukadoors kwamen prima optijd en hebben mijn muren strak een geweldig getuukd. Ik ben zeer tevreden met Saen BV, echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  We hebben onze nieuwbouwwoning laten stucen en sausen. Mijn ervaring met stucadoors bedrijf Saen Bv is super werk zelf al meer dan dertig jaar in de bouw. Mooi en strak gestuuct ben er zeer tevreden mee!

  5 / 10/ 5

  Mooie offerte, je krijgt ook nog een whatsapp'je van saenbv met daarin weer de offerte en een leuke video. Dat zie je niet vaak. Ik heb ze bij me laten stukken en wel een goed resultaat. Communicatie tussen de stukadoors en de klant kunnen wel beter.

  5 / 10/ 5

  Heb een offerte aangevraagd binnen 5 minuten zat er een offerte in mijn mailbox vans saenbv, Daarna wat gecommuniceerd en gepraat over prijzen. Uiteindelijk zijn we er uit gekomen en heb ik gezegt dat ze bij ons mogen stukken. Met uiteindelijk...... Een mooi resultaat voor een niet al te hoge prijs.

  5 / 10/ 5

  Huis is mooi en strak geworden door deze stukadoors en voor een goede prijs. Ik raad aan als je een Stukker nodig hebt ga naar Saenbv je word goed behandeld

  5 / 10/ 5

  Good job done, nice company, nice poeple, and for a pretty decent price i am happy.

  5 / 10/ 5

  Mooi resultaat heeft Saen bv met onze woning bereikt, Voor een leuke prijs . gellukig kan de planer perfeckt nederlands spreken dus kwa communicatie hebben wij geen problemen gehad Hard werkende mannen . Strak mooi schoon geworden wij bedanken Saen bv . Top! Wilma & Theo Pinkster

  4 / 10/ 5

  Goede service ze maken snel een offerte met een goede prijs/kwaliteit. Paar dagen geleden is de stukadoor geweest omdat wij een nieuwbouwwoning hadden. De muren waren mooi glad gestuct en mooi afgewerkt met spachtelputz!

  5 / 10/ 5

  Nice job guys, i am really happy with saen they did a great job at my house. Maybe next time agian.

  4 / 10/ 5

  offerte aangevraagd gelijk binnen 5 minuten, een offerte communcatie ging wel goed naar mijn mening. Prijs was ook wel goed stukwerk was ook wel goed voor de prijs. al met al kan ik zeggen dat je hier wel goed zit.

  4 / 10/ 5

  Ik ben super blij! met Saenbv de stukadoors hebben lekker goed en snel gewerkt. En wat een top resultaat! voor een goede prijs. Communicatief gezien kon het wel iets beter maarja, je kan niet alles hebben.

  4 / 10/ 5

  plus: strak en voor een niet al te dure prijs min: communicatie kan wel iets beter en sneller. al met al goed bedrijf met goede stukadoors.

  5 / 10/ 5

  Pretty good, i mean i dont speak dutch but it still turned out a good way for a good price. Thank you Saenbv

  5 / 10/ 5

  Goed gedaan jongens. Mooi resultaat volgende keer weer!

  4 / 10/ 5

  Really good job done. communication can be better in english but im in Holland.

  5 / 10/ 5

  Saen is een Top bedrijf ! Na een klacht over een scheur die ontstond kregen wij garantie mogelijkheden toegereikt . Super vriendelijke aannemer die zijn werk opdrachten PERFECKT uitvoerd. Hard werkende mannen kortom een prachtig resultaat. Wij zijn heel erg tevreden dankjewel saen bv .J.visser & M.wilders

  5 / 10/ 5

  i called saen bv bacause they are much cheaper then other company's and the work they did was greatefull!!

  4 / 10/ 5

  mooi werk geleverd, saen gaf mij een goeie ervaring

  5 / 10/ 5

  Mooi resultaat. Ik ben niet de moeilijkste, top gedaan mannen. alleen communicatie kan wel iets beter naar mijn mening.

  4 / 10/ 5

  Mooi resultaat alleen communicatie kon wel wat beter tussen de stucadoor en mij.

  5 / 10/ 5

  Lekker gedaan hoor. Ben super tevreden over Saen. Vriendelijke stucadoors, goede communicatie Dit is zeker een aanrader als je een stukker nodig hebt.

  4 / 10/ 5

  Offerte aangevraagd binnen no time zat de volledige offerte al in mijn mailbox. Communicatie ging soepel en alle vragen die ik had werden goed uitgelegd. De prijs was ook zeker niet verkeerd en dan is er uiteindelijk ook nog eens een mooi resultaat van over gebleven. Top werk! mvg Marianna

  5 / 10/ 5

  Super snel! offerte aangevraagd en binnen 5 minuten gelijk al een offerte binnen gekregen. Goede communicatie met het team. Uiteindelijk een goed resultaat ik ben tevreden. Groet Joris

  5 / 10/ 5

  Goede prijs, Goede communicatie als ik een vraag had werd die goed en duidelijk beantwoord. uiteindelijk een tevreden resultaat voor de prijs