Sarah 786 Tabakshop in Amsterdam

Sigaren, sigaretten en tabak - groothandel en fabrikanten

  Ceintuurbaan 224, 1072GE, Amsterdam

4.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Sarah 786 Tabakshop

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Uiterst onvriendelijk

  1 / 10/ 5

  Vijandige klantbehandeling. Grote bek in gebrekkig nederlands krijg je.

  1 / 10/ 5

  Wat een nare man! Ik sta perplex hoe ik zojuist ben behandeld! Ik wil mijn pakket ophalen, maar er wordt naar me geschreeuwd, ik word de deur uitgeduwd en de deur wordt gesloten. Al schreeuwend deelt hij me mede dat ik morgenochtend terug moet komen. Niet normaal!!

  5 / 10/ 5

  Goed snel service.

  5 / 10/ 5

  Top service.

  1 / 10/ 5

  Hier werkt een uiterst onvriendelijke, haast enge man. Ik geloof zelfs dat het zijn eigen shop is. Mijn dochter wilde een pakket afhalen, hij blafte dat ze een barcode moest hebben, dat er een legitimatie nodig was, ze het pakket sowieso niet mee kreeg. Ze belde mij, ik wilde graag de meneer spreken om het uit te leggen, maar hij weigerde aan de telefoon te komen en was enorm onaardig tegen mijn dochter. Nota bene: In mijn ophaalinstructies stond geen barcode, ook niets over legitimatie en ook niets over dat iemand anders je pakket niet mag ophalen. Dit probeerde ik hem daarnet persoonlijk duidelijk te maken, waarop hij ongewoon fel reageerde (hard snauwen, afblaffen), dat ik maar postnl moest bellen. Toen ik zei dat ik er met hém over had willen bellen werd hij nog bozer, en toen ik rustig zei dat ik er met helemaal niemand over ging bellen, daar gewoon nooit meer zou komen en hij het maar moest uitzoeken met zn winkel werd hij zó agressief dat ik bang werd van hem. Heb nog wel gezegd dat ik hem uiterst onvriendelijk en niet service gericht vond. Vond ie ook niet leuk. Krijgen we nou, hoezo werkt postnl samen met deze bizarre man. Er werkt wel een heel lieve vrouw, zielig voor haar.

  1 / 10/ 5

  1 x dreigde meneer mijn pakket niet mee te krijgen omdat hij blijkbaar niet snapt wat een roepnaam is terwijl je derde naam in je PASPOORT en je achternaam overeen komt. Zeer agressief ook en werd uitgescholden. Snap niet dat DHL en PostNl hier zaken mee doen. Nooit weer.

  1 / 10/ 5

  Meest asociaal personeel dat je je voor kan stellen. Klantvriendelijkheid kent deze meneer niet.

  1 / 10/ 5

  De eigenaar is ontzettend agressief en sluit soms eerder dan dat er staat. Heb ontzettend veel problemen gekregen door deze winkel en zijn idiote eigenaar. Klantvriendelijkheid is 0 en ze kunnen er geen Nederlands. Ben daar nog net niet geslagen zo agressief was de eigenaar omdat ik een pakketje voor iemand anders wilde ophalen. Op de website van DHL staat duidelijk dat dit mag, maar meneer was er van overtuigd dat dit niet mocht. Hij werd hierdoor weg agressief en verloor controle over zichzelf. Vervolgend kwam De eigenaar van het pakketje in de avond om 18.45 het pakketje ophalen, maar meneer besloot de winkel te sluiten ineens. Ook heeft hij gescholden. Geen idee waarom deze winkel nog open is???? Ach hij zal over een tijdje toch failliet zijn.

  5 / 10/ 5

  Geweldig! Goede klantvriendelijkheid, en goede openingstijden. Helemaal leuk!