Schaafsma Zand- en Grind BV in Appelscha

Zand- en grindhandel

Schaafsma Zand- en Grind BV

Foto en Video (16)

Bekijk alles

Beschrijving

De eerste generatie Schaafsma begon bijna een eeuw geleden met het vervoer van zand en grind over water.

Nu, twee generaties later, is Schaafsma een goed geoutilleerd bedrijf dat, naast het leveren van zand en grind, zich onder meer bezig houdt met grondwerken, containerverhuur, materiaalverhuur en sloopwerken. Met een kleine tien medewerkers worden zowel particuliere als zakelijke klanten in een omvangrijk gebied snel en efficiënt bediend.
Vraag naar de mogelijkheden die Schaafsma ú als particulier of bedrijf kan bieden.
Schaafsma levert alle soorten zand: scherp-, vul-, drainage-, straat- en vloerzand. Levering geschiedt naar believen los gestort of in silos, maar ook bigbags van 0,5 of 1 m3 zijn mogelijk.
Grind en split is leverbaar in diverse soorten, kleuren en formaten, waarbij naast bulk ook kleinere hoeveelheden geleverd kunnen worden. Kom eens vrijblijvend langs om uw keuze te maken uit het ruime aanbod.

Schaafsma beschikt over eigen materieel en personeel voor het professioneel afwerken van uw tuin of bedrijfsterrein. Daarbij kunt u denken aan spitten, slootgraven of het uitgraven van stallen (loopstallen, potstallen of loodsen). Verder kan Schaafsma uw terrein professioneel uitmeten met behulp van laserapparatuur.
Voor het verharden van uw terrein, paden en parkeerplaatsen zijn veel mogelijkheden. Zo levert en verwerkt het bedrijf onder andere gebroken puin. Daarbij worden desgewenst voorzieningen voor waterafvoer en rioleringen volledig geïntegreerd.
Wilt u uw kavel laten ruimen, dan bent u bij Schaafsma aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in het slopen van woningen en bedrijfsgebouwen en zorgt door volledige afvoer van alle sloopmaterialen voor een goed geruimde kavel. Het afgevoerde losse sloopmateriaal wordt door het bedrijf in de eigen sorteerhal zorgvuldig gescheiden en verder vervoert naar diverse verwerkers. Daarmee wordt de belasting van het milieu zo laag mogelijk gehouden.

Voor het afvoeren van bijvoorbeeld groenafval, bouw- en sloopafval, schoon puin en schoon hout levert Schaafsma containers van 10 m3 tot 35 m3. De containers worden bij u geplaatst en na de afgesproken periode weer afgevoerd. Daarbij kunt u ervoor kiezen zelf het afval reeds (deels) te scheiden.

Machinaal straten wordt steeds meer toegepast. Op deze moderne wijze worden vooral verhardingen van wegen en pleinen en grotere terreinen gerealiseerd.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Verhuur,
  • Verkoop

Producten

  • Grind,
  • Zand

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001: 2008
  • Gecertificeerd door VCA* 2008/05 en NEN-EN-ISO 9001: 2008

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst