Schefferlie Onderhoudsbedrijf in Barendrecht

Schilder

Schefferlie Onderhoudsbedrijf

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beschrijving

DE SCHEFFERLIE FILOSOFIE
In schilderwerk en wandafwerking levert Schefferlie kwaliteit. Schefferlie combineert kennis en ervaring met vaardigheden.

De 1-2-3 van Schefferlie:
1. Goed advies. 2. Vakmanschap. 3. En een vaste prijs!
Advies & vaste prijs - meevallers
Tel daarbij op dat J.P. Schefferlie advies kan geven en een vaste prijs afspreekt. Advies over materialen, verfsystemen en kleuren. Of het nu een kleurencombinatie is of vooraf bekijken van mogelijkheden op de computer, Schildersbedrijf J.P. Schefferlie geeft optimale voorlichting. En bij een offerte is de opgegeven prijs: een vaste prijs. Dat hoedt u voor tegenvallers.
Geen rompslomp & wel flexibel
Indien u Schildersbedrijf J.P. Schefferlie inhuurt, neemt het bedrijf u alle rompslomp uit handen. Het vele geregel wordt volledig overgenomen. U spreekt een periode af, J.P. Schefferlie regelt alle voorbereidingen en voert de werkzaamheden uit. Alles op een voor u makkelijke en snelle manier, die u tijd en geld besparen.

Beloning - een 'nieuw' huis
Zijn alle puntjes eenmaal op de i gezet, dan kunt u genieten van het schitterende resultaat van de vakmensen van Schildersbedrijf J.P. Schefferlie. Resultaten waar u trots op kunt zijn. Resultaten waar J.P. Schefferlie trots op is en zelfs buiten 4 jaar garantie op geeft. Omdat niets wordt afgeleverd wat niet aan onze eigen - hoge - eisen voldoet.

Overige informatie

Specialisatie

  • Wandafwerking

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst