Schildersbedrijf Van den Brink in Harderwijk

Schilder

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 20 beoordelingen

20 Reviews

Schildersbedrijf Van den Brink

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen

  3 / 10/ 5

  Voor ons nooit meer. Afplaktape is niet goed weggehaald en de stukjes die niet in het zicht zitten zijn overgeslagen. Achteraf zijn er veel beschadigingen aangericht waar we later achterkwamen. Dit kunnen we helaas niet meer verhalen op de schilder.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Spontane en vakkundig schildersbedrijf. Werken hard en leveren prachtig schilderwerk. Een aanrader

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De schilder heeft enkele wanden en de trap afgewerkt. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook het buitenschilderwerk is door van den Brink naar volle tevredenheid uitgevoerd.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De schilders leveren kwaliteitswerk voor een eerlijke prijs. Zowel binnen als buiten hebben ze keurig werk geleverd. Verder werken ze netjes en zijn ze heel vriendelijk.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Hebben onze woonkamer, keuken en entreehal laten schilderen. Zeer te vrede over het geleverde werk. Schilders waren zeer netjes. Hebben goed werk afgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en uitvoering van het schilderwerk. Berno is alle gemaakte afspraken nagekomen, dacht goed met ons mee, en gaf goed advies. Wij raden Van den Brink schilders uit Haderwijk iedereen aan vanwege de uitstekende kwaliteit prijs verhouding!!

  4.5 / 10/ 5

  Algehele mening: Binnen- en buitenschilderwerk is op een uiterst vakkundige manier uitgevoerd. Dit geldt ook voor de wandafwerking.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Zijn zeer tevreden over het schilder werk. De schilders zijn ook zeer aardig.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Er werd met ons meegedacht en naar aanleiding van onze wensen kregen wij daarbij een passend advies.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Prima werk, werk al 16 jaar met Van de Brink.

  4.5 / 10/ 5

  Algehele mening: Schildersbedrijf vd Brink heeft ons huis aan de buitenkant geschilderd. Het ging allemaal heel snel en super netjes. Ze waren met zn tweeën en daarom was het mooi snel klaar. Uiteindelijk hebben ze de offerte nog verlaagd omdat het was meegevallen. Al met al enorm tevreden.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Prima kwaliteit

  4.5 / 10/ 5

  Algehele mening: Een schildersbedrijf waar er maar weinig van zijn. Alles binnen een week in volle tevredenheid opgeleverd. Echt top.

  4 / 10/ 5

  Algehele mening: Snelle service.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: professioneel, gebruik van goede materialen en er wordt net werk afgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Algehele mening: Ik denk dat ik Van den Brink zo'n 15 jaar geleden voor het eerst heb ingeschakeld voor een groot noodgeval: alle schilderwerkzaamheden van een net verbouwd huis (volkomen buiten de regio van Ermelo). En dat project werd zo goed en snel geklaard, dat ik er sindsdien niet meer over pieker om het zelf te doen. En zo gaan ze al vele woningen met me mee. Het niveau van werken blijft ongeevenaard, heb uitsluitend positieve ervaringen met hen alledrie. Ik mocht van Berno niet allemaal 10-en geven, dus ik wilde ook echt wel een kritische noot kraken, maar eerlijk gezegd heb ik die helemaal niet, écht niet. Dus overal een 9, zodat er nog wat aan ambitie overblijft.

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Het was dit jaar echt nodig dat we de gehele buitenboel opnieuw in de verf zouden zetten: al het houtwerk aan de buitenzijde moest gedaan worden, al met al dus een behoorlijke klus welke we graag door vakbekwame mensen wilden laten uitvoeren. We hebben een aantal offertes aangevraagd en de wijze waarop Schildersbedrijf van den Brink de offerte heeft opgesteld kwam erg professioneel over. Er werd ruim de tijd genomen om een helder inzicht in onze wensen te krijgen. Na wat heen en weer gebel hebben we Schildersbedrijf van den Brink de klus gegund en in september dit jaar was het in 5 dagen gedaan. Ons huis ziet er weer prachtig uit. We kregen vrijblijvend nog enkele adviezen over jaarlijks onderhoud. Hierbij valt te denken aan een jaarlijkse wasbeurt van het schilderwerk. Hierbij wordt de viezigheid van bomen, bladeren en groenaanslag schoongemaakt/verwijderd. Op het oog lijkt de vervuiling niet aanwezig maar het zit er wel degelijk en als je er niets aandoet tast het toch in de loop der jaren de verf aan wat resulteert in een kortere levensduur. Kortom, we zijn zeer tevreden over het werk dat geleverd is en hopen er nog jaren plezier van te hebben. Op naar de volgende keer!!!

  4.5 / 10/ 5

  Algehele mening: Het was een prettig bedrijf, met veel werkervaring. Ze hebben ons goed en prettig geholpen met het kiezen van kleur en materialen. Ook werkte ze erg snel en netjes, al met al een bedrijf waar je mee in zee kunt,

  5 / 10/ 5

  Algehele mening: Een top schildersbedrijf!

  4 / 10/ 5

  Algehele mening: Onze eerste ervaring met schildersbedrijf van den Brink maar zeker niet de laatste! Zeer snel en kundig het schilder en scan werk weer netjes gemaakt. Nogmaals enorm bedankt. Met vriendelijke groet, Fam. van Asselt