Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend in Haren gn

Schilder

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend

Foto en Video (2)

Beschrijving

Schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf Walter Hoogesteger is in 1985 door de naamgever van het bedrijf opgericht: Walter Hoogesteger. In 2011 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Jan Hoogesteger en zijn vrouw Fally. Jan was toen al jaren werkzaam binnen het bedrijf.

Jan en Fally zetten het bedrijf op dezelfde manier voort als Walter Hoogesteger. Met direct persoonlijk contact, korte lijnen en uitstekende vakmensen. De rolverdeling tussen Jan en Fally is dan ook glashelder. Fally doet de offertes en administratie, Jan het klantencontact, advieswerk en regelt de uitvoering.

Kleur is de lach van uw huis
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar 15 ervaren vakmensen werken. Wat ook niet veranderd is, is de instelling van het bedrijf. Omdat kleur doet leven, is het motto nog steeds: kleur is de lach van uw huis.

De kunstenaars in kleur zijn geschoolde en ervaren vakmensen die met de modernste middelen en technieken werken. Jan en Fally vinden het belangrijk dat er ook in de toekomst goede vakmensen zijn. Daarom leiden wij nieuwe professionals graag op.

De vakmensen van Walter Hoogesteger staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel of mail ons!

Binnenschilder, buitenschilder, houtrot reparatie, houtrot, dubbel glas, hr++ beglazing, schilderwerk, restauratie monumentale panden, betonreparatie, decoratief schilderwerk, stukadoorswerk, loodbeglazing, floatglas, gefigureerde beglazing, herstellen ornamenten, marmertechnieken, houtimitatie, oude technieken, onderhoudsplan.

Overige informatie

Specialisatie

 • Decoratie,
 • Kleuradvies,
 • Ornamenten,
 • Wandafwerking

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

Aangesloten bij / Certificering

 • Overig Aangesloten bij de AF-Erkenningsregeling

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Uitstekende schilders, werk werd uitgevoerd volgens de offerte. Meerdewerk werd vantevoren besproken

  5 / 10/ 5

  Aardige en vakbekwame schilders. De offerte voor het binnenwerk was zeer gespecificeerd. Wij konden precies zien wat de kosten waren per vertrek. Achteraf geen verassingen want het evt meerderwerk werd vóóraf besproken. Wij zijn zeer tevreden, TOP!

  5 / 10/ 5

  Aardige vaklui met oog voor detail. Jan Hoogesteger kwam de gespecificeerde offerte toelichten en kwam met super suggesties. Top!