Schildersbedrijf Witjens BV in Rotterdam

Schilder

Schildersbedrijf Witjens BV

Foto en Video (3)

Beschrijving

Schilders- en afwerkingsbedrijf Witjens B.V. is al 5 generaties actief met schilderwerk. In de huidige rechtsvorm is het bedrijf werkzaam vanaf 1967, al jaren gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Schildersbedrijf Witjens b.v. heeft in zijn lange bestaan samen met zijn gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers ervaring opgebouwd in diverse disciplines!

Schilderwerk is meer dan verfraaiing alleen.

Bouwmaterialen welke aan het klimaat blootstaan gaan onder invloed van de tijd verouderen en verweren. De belangrijkste invloeden waaraan bouwmaterialen blootstaan zijn:

* 1. Vocht
* 2. Temperatuur en UV-straling
* 3. Erosie
* 4. Chemische en biologische invloeden
* 5. Mechanische invloeden

Om tegen deze invloeden een voldoende bescherming te bieden, worden verflagen aangebracht die ook een verfraaiende functie vervullen. Deze beschermingssystemen worden aan dezelfde klimatologische invloeden blootgesteld en vragen daarom ook om inspectie en onderhoud.
Tijdige signalering van eventuele gebreken en tijdig herstel hiervan voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Deze inspecties, die gericht zijn op het vaststellen van de toestand van zowel bouwmateriaal als beschermsysteem, en de hieruit voortvloeiende herstelmaatregelen, hebben als uiteindelijk doel het in stand houden gedurende de geplande levensduur van de bouwelementen. Van groot belang in dit kader is het bij aanvang op peil brengen van de ondergrond, dat wil zeggen het uitvoeren van bouwkundige voorzieningen zoals o.a. aangetaste houtdelen vervangen, omtrekspeling draaiende delen bijstellen, gebreken aan dakgoten herstellen en dergelijke maatregelen.

Eengezinswoningen, herenhuizen, villa's, bungalows, bedrijfspanden, kantoren of appartementen complexen. Buiten- of binnenzijde, modern of monumentaal, schildersbedrijf Witjens b.v. heeft de ervaring. Om meer kleur in uw woning of bedrijf te brengen maakt Witjens ook kleuradviezen.

Overige informatie

Service

  • Kleuradvies

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid Routeplanner op de website

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig AF erkend

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst