Schilderwerken Botterweck BV in Kerkrade

Schilder

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Schilderwerken Botterweck BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Touched by Botterweck
U vindt de uitstraling van uw onroerend goed of uw woonhuis belangrijk. Het is immers uw visitekaartje. Om die reden legt u het onderhoud ervan in handen van een betrouwbare en vakbekwame specialist. U verlangt een betrokken en gedegen advies en u kiest voor een partner met de juiste touch. De touch van Botterweck.

Met bijna honderd medewerkers is Botterweck al drie generaties lang een gevestigde naam in schilderwerk, bouwkundig onderhoud, isolatie en stoffering.
Elk van deze vier disciplines wordt tot in detail beheerst. Dit betekent dat wij naast een probleemgerichte aanpak, ook totaalconcepten kunnen aanbieden. Met een totaal onderhoudsplan is uw kostbare bezit bij ons in vertrouwde handen. Dat geeft u optimale zekerheid en garantie als het om duurzaam onderhoud gaat. U kunt daarbij rekenen op waardevolle adviezen, passend in uw budget. Op één en hetzelfde vertrouwde adres: dat is efficiënt en bespaart tijd, kosten en moeite.

Overige informatie

Diensten

 • Onderhoud,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Kleuradvies

Aangesloten bij / Certificering

 • ISO normering KIWA certificaat (ISO 9001)

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Voor een client die ik begeleid contact gehad met dit bedrijf. Ze heeft minimaal inkomen. Heeft kleine schade in de badkamer door leggage. Voor de verzekering heeft ze een offerte nodig. Alleen voor de offerte vraagt bedrijf Botterweck 150 euro!! Als ik aangeef dat dit een belachelijk hoog bedrag is, vraagt ze begrip gezien veel mensen offerte vragen zonder verdere acties. Toch bij mijn mening gebleven dat het bedrag belachelijk hoog blijft. Via D’r Schalter gratis offerte kunnen regelen. Hier wel lange wachttijd, maar geen probleem.

  2 / 10/ 5

  Als je belt sta je eerst lange tijd in de wacht en wanneer je eindelijk iemand te spreken krijgt is er geen tijd en zullen ze terug bellen. Dit gebeurt alleen nooit helaas. Zonde want van een bedrijf moet zo'n goede naam zou je toch meer verwachten.

  1 / 10/ 5

  Gebeld voor een offerte, zou teruggebeld worden, helaas geen reactie, kijk wel voor een andere schilder Service/kwaliteit???????? Eric Janssen landgraaf