Schiphorst Auto in Almelo

Occasions

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 54 beoordelingen

54 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Schiphorst Auto

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Overige informatie

Autotype

 • Cabriolet,
 • Coupé,
 • Hatchback,
 • MPV,
 • Sedan,
 • SUV,
 • Terreinwagen

Merken

 • Audi,
 • BMW,
 • Land Rover,
 • Mini,
 • Opel,
 • Porsche,
 • Renault,
 • Rover,
 • Volkswagen,
 • Volvo

Diensten

 • APK keuring,
 • Financiering

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 54 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Keurig en goede service! Nette auto, goed afgeleverd, schoon, super service, vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Eerlijk advies en een goede servicePrima ervaring met Auto Schiphorst. Goed en persoonlijk contact.

  In geval van mankementen aan de auto, worden deze zaken netjes, snel en vakkundig afgehandeld. Ook wanneer dit onder de garantie valt.

  Uitstekende en betrouwbare service!

  4.5 / 10/ 5

  Efficient, effectief en zeer klantgericht!Na telefonisch contact voor de volgende dag een afspraak gemaakt voor een proefrit.
  Uiteraard een proefrit die boven verwachting was om vervolgens een aanbieding te krijgen die ik niet kon afslaan (zeker in vergelijkingen met andere garages voor hetzelfde type auto).
  Tot mijn verrassing kon alles diezelfde dag geregeld worden en reed ik in de middag met een grote glimlach op mijn gezicht in mijn nieuwe auto naar huis.

  Hele gave ervaring die ik iedereen graag toewens.

  5 / 10/ 5

  Goede en snelle service Veel persoonlijke aandacht

  5 / 10/ 5

  UitstekendDecember 2020 een Range Rover Evoque aangeschaft en sindsdien ervaar ik dit als een zeer prettig bedrijf. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ze staan altijd voor je klaar en bieden een goede service op het moment dat je ze nodig hebt. Daarnaast is het personeel ook erg vakbekwaam. Top!

  4.5 / 10/ 5

  Prettig en vriendelijk geholpenIk zou bij schiphorst in de toekomst zeker weer een komen voor een auto

  5 / 10/ 5

  Een fijn en eerlijk bedrijf met goed personeel!Ik heb bij garage Schiphorst mijn Audi A1 gekocht en ben daar nog elke dag blij mee! Het is een bedrijf waar je goed geholpen wordt bij het kopen van een auto. In dit bedrijf ervaar je nèt dat stukje extra. Mijn auto is ook bij garage Schiphorst in onderhoud, ook daarover kan ik alleen maar positief zijn!

  5 / 10/ 5

  Audi Q5 Mooie nette Q5 gekocht bij auto Schiphorst en zeer tevreden

  Snel geleverd en toen de accu slecht bleek te zijn is dat ook meteen opgelost
  Super service

  5 / 10/ 5

  Brilliant experience Bought a Porsche Macan through Schiphorst and will buy every car in the future with them. Personal, professional, and straightforward in every interaction. I don’t know too much about cars, and they helped me every step of the way to pick out and purchase the right car for me and my family. Highly recommended.

  4 / 10/ 5

  Betrouwbare auto-dealerVriendelijk en betrouwbaar.
  Houd zich keurig aan de gemaakte afspraken.

  5 / 10/ 5

  netjes geholpenbijna nieuwe land rover evoqeu gekocht
  super tevreden over de koop van deze auto

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenzeer prettig bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: zeer prettig bedrijf.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNieuwe auto gekocht. Na een goed gesprek over de mail ben ik op bezoek gegaan. De auto was precies zoals omschreven. Stukje financiering nodig, ook daarbij goed geadviseerd. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Nieuwe auto gekocht. Na een goed gesprek over de mail ben ik op bezoek gegaan. De auto was precies zoals omschreven. Stukje financiering nodig, ook daarbij goed geadviseerd. Aanrader!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede service en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Goede service en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNette en vlotte afhandeling. Erg tevreden over de gang van zaken!

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Nette en vlotte afhandeling. Erg tevreden over de gang van zaken!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede en snelle service! Scherpe prijzen. Het was een eind rijden maar zeker de moeite waard.

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Goede en snelle service! Scherpe prijzen. Het was een eind rijden maar zeker de moeite waard.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMooie Vw T - Rock gekocht. Zeer tevreden. Vriendelijke mensen , deskundig en goed kunnen handelen. Top!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Mooie Vw T - Rock gekocht. Zeer tevreden. Vriendelijke mensen , deskundig en goed kunnen handelen. Top!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVooruitlopend op de aanschaf van de door ons beoogde Mini was er al een plezierig contact met Gerben Schiphorst. Ter plekke bleek er ook "life" sprake te zijn van een plezierig contact in een gemoedelijke sfeer. Auto zag er prima uit, de verkoper vertrouwenwekkend, dus stond niets de deal in de weg.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Vooruitlopend op de aanschaf van de door ons beoogde Mini was er al een plezierig contact met Gerben Schiphorst.
  Ter plekke bleek er ook \"life\" sprake te zijn van een plezierig contact in een gemoedelijke sfeer. Auto zag er prima uit, de verkoper vertrouwenwekkend, dus stond niets de deal in de weg.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben bij Auto Schiphorst een geïmporteerde jong gebruikte MINI gekocht. Auto Schiphorst hebben wij ervaren als een plezierige professionele autodealer. De prijs/kwaliteit verhouding van de gekochte auto was goed en de afwikkeling vlot en accuraat. Auto Schiphorst heeft uit eigen initiatief nog een setje banden verwisseld omdat deze aan vervanging toe waren. Wij hebben hier niet extra voor hoeven te betalen, kortom klasse service! Wij kunnen Auto Schiphorst van harte aanbevelen!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Wij hebben bij Auto Schiphorst een geïmporteerde jong gebruikte MINI gekocht. Auto Schiphorst hebben wij ervaren als een plezierige professionele autodealer. De prijs/kwaliteit verhouding van de gekochte auto was goed en de afwikkeling vlot en accuraat. Auto Schiphorst heeft uit eigen initiatief nog een setje banden verwisseld omdat deze aan vervanging toe waren. Wij hebben hier niet extra voor hoeven te betalen, kortom klasse service! Wij kunnen Auto Schiphorst van harte aanbevelen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk kom al jaren bij Auto Schiphorst voor onderhoud aan mijn auto. Het bedrijf kenmerkt zich door goede service en een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Ik kom al jaren bij Auto Schiphorst voor onderhoud aan mijn auto. Het bedrijf kenmerkt zich door goede service en een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVorige week een Mini Countryman aangeschaft bij Auto Schiphorst. Na een prettige eerste kennismaking via mail en telefoon ben ik naar Almelo gereden. Auto was precies zoals omschreven. De deal met de eigenaar Gerben kunnen doen en zelfs zijn leasevoorstel was scherper dan bij de dealer.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Vorige week een Mini Countryman aangeschaft bij Auto Schiphorst.
  Na een prettige eerste kennismaking via mail en telefoon ben ik naar Almelo gereden.
  Auto was precies zoals omschreven. De deal met de eigenaar Gerben kunnen doen en zelfs zijn leasevoorstel was scherper dan bij de dealer.

  Aanbeveling: ja

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarJammer, jammer, jammer.... in volle enthousiasme een deal aangegaan met deze autoverkoper. Mooie Mercedes Sprinter 1 jaar oud en nog maar 16.000km. Voelt goed en dan ook nog twee keer vragen of de bus ook schade heeft gehad. Ik vond schadevrij namelijk erg belangrijk omdat ik daar mijn keuze mischien van af liet hangen. Antwoord was duidelijk “geen schade”. Tsja en dan blijkt het toch een schadeauto te zijn. Dat was niet mijn wens en verhaal gehaald. Uiteindelijk de auto maar weer terug gebracht. Mijn verlies bij terug brengen 1000,- of een rechtzaak aangaan. Nou van rechtzaken word je ook niet gelukkig. Deze ondernemer zal er wel gelukkig mee zijn. Ik zou zo geen zaken doen. Dit nooit weer.

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Jammer, jammer, jammer.... in volle enthousiasme een deal aangegaan met deze autoverkoper.
  Mooie Mercedes Sprinter 1 jaar oud en nog maar 16.000km.
  Voelt goed en dan ook nog twee keer vragen of de bus ook schade heeft gehad. Ik vond schadevrij namelijk erg belangrijk omdat ik daar mijn keuze mischien van af liet hangen.
  Antwoord was duidelijk “geen schade”. Tsja en dan blijkt het toch een schadeauto te zijn. Dat was niet mijn wens en verhaal gehaald. Uiteindelijk de auto maar weer terug gebracht.
  Mijn verlies bij terug brengen 1000,- of een rechtzaak aangaan. Nou van rechtzaken word je ook niet gelukkig. Deze ondernemer zal er wel gelukkig mee zijn.
  Ik zou zo geen zaken doen. Dit nooit weer.
  Aanbeveling: nee

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Aanbeveling: ja

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Na aanschaf van een 1 jaar oude bedrijfsbus, die schadevrij was!
  Er achter gekomen dat hij wel zeker schade heeft gehad. Het was slecht gerepareerd en nog niet opgelost uiteindelijk de bus terug gebracht, al met al behoorlijk kostenplaatje!!
  Aanbeveling: nee

  0.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne service en altijd bijzonder mooie auto’s in de showroom !! Mooie nette auto’s met de juiste opties !

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Fijne service en altijd bijzonder mooie auto’s in de showroom !! Mooie nette auto’s met de juiste opties !

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen prima goed adviserend bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Auto Schiphorst verkoopt mooie auto’s.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Een prima goed adviserend bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Auto Schiphorst verkoopt mooie auto’s.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHier hebben we onze auto gevonden, supper blij mee! Service is super na 6 mnd de airco alsnog gerepareerd.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Hier hebben we onze auto gevonden, supper blij mee!
  Service is super na 6 mnd de airco alsnog gerepareerd.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGisteren mijn nieuwe auto binnen 1 dag gekocht en geleverd! Ben er superblij mee! Meedenkend, oplossings- en servicegericht en no nonsense zijn kenmerken die ik Auto Schiphorst graag wil meegeven. Top

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto binnen 1 dag gekocht en geleverd! Ben er superblij mee! Meedenkend, oplossings- en servicegericht en no nonsense zijn kenmerken die ik Auto Schiphorst graag wil meegeven. Top
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede ervaring, gemaakte afspraken nagekomen. Prettig bedrijf en een hele fijne auto!

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Goede ervaring, gemaakte afspraken nagekomen. Prettig bedrijf en een hele fijne auto!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrima service Al 10 jaar klant Staan altijd klaar Betrokken team

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Prima service
  Al 10 jaar klant
  Staan altijd klaar
  Betrokken team

  Aanbeveling: ja