Schipper TV in Bussum

Televisie, video en stereo - reparatie en onderhoud

  Kapelstraat 35, 1404HW, Bussum

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Schipper TV

Foto en Video (1)

Beschrijving

Reparatie: TV,Video, Audio, Radio, Computer, Home Cinema, Versterkers, Boxen, Plasma,LCD,Led, Beamer.

Verhuur: Disco installatie, Feestverlichting, Geluidsapparatuur, Rookmachine, Stroboscoop, Helikopter, Scanner, Grootbeeld, Projectiescherm(3m*4m)

Overige informatie

Diensten

 • Reparatie,
 • Verhuur

Producten

 • film op dvd

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Wat een oplichter deze man. Tv door hem mee genomen voor reparatie. Vervolgens ben ik door hem gechanteerd. Hij zou mij de prijs van de reparatie doorgeven maar toen ik van hem het torenhoge bedrag doorkreeg heb ik hem bedankt en gevraagd om de tv niet te repareren en dat ik de tv maar weer terug zou nemen. Hier was meneer het niet mee eens. Toen begon hij mij te chanteren. Meneer zei tegen me dat we een andere deal konden sluiten. Hij gaat mijn 80 euro (reeds betaald) terug geven en dan mag hij mijn tv houden!! Mijn tv is pas 2,5 jaar oud. Hiervoor heb ik 500 euro betaald!!! Na 1 week volhouden en gevecht dat ik mijn tv echt terug wilde, heeft hij hem met pijn en moeite terug gegeven. Wederom 80 euro aan meneer betaald voor de teruglevering. De tv is in een nog slechtere staat weer terug gebracht. Mensen doe geen zaken met deze oplichter!!!

  1 / 10/ 5

  Versterker laten maken voor 100 euro daarna nog steeds kapot. Later nieuwe versterker gekocht voor 70 euro. Ging binnen 3 maanden kapot. OPLICHTER!!!

  1 / 10/ 5

  Oplichter van oudere mensen!! Meneer rekent voorrij kosten van 80 euro naar de meent. ( bussum-Meent ) Daarnaast een kapotte TV terug leveren en nog eens 160 euro voor vragen. We hebben de tv terug gebracht en meneer wilde hem niet terug nemen, maar een gesprek voeren ook niet want hij smeerde hem. DIT IS EEN OPLICHTER 1E KLAS!!!!!!

  1 / 10/ 5

  Dhr. Schipper verdient GEEN ENKELE ster, voorrijd kosten vanuit bussum naar de meent ala 80 euro. Daarnaast verkoopt deze trieste man kapotte televisies aan mensen die niet zo op de hoogte zijn van sommige technieken. Al met al contant betalen heeft hij het liefst. M.v.g. Kevin Slieker