Schuiling Taxi in Driel

Taxi

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Schuiling Taxi

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor taxi in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Garage- en taxibedrijf Schuiling is een familiebedrijf in het Betuwse dorp Driel. Wij richten ons op de mobiliteit van personen, doormiddel van een autobedrijf en een taxibedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw auto, de aankoop en inruil van een auto, autobrandstof en personenvervoer.

Historie.
In 1949 is Garage- en taxibedrijf Schuiling opgericht door Jan Schuiling. Na een aantal moeilijke jaren tijdens de wederopbouw is het bedrijf sterk gaan groeien. In 1951 werd het bedrijf lid van de BOVAG. Alle drie de zonen van Jan Schuiling zijn het bedrijf ingegroeid. Zij hebben gezorgd voor een verdere ontwikkeling van het bedrijf. De afgelopen jaren is veel tijd gestoken in het intensiveren van de taxiwerkzaamheden, modernisering van de werkplaatsinstallatie, het bouwen van een geheel nieuw bedrijfspand en de overname van een taxibedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met ongeveer 80 medewerkers.

Na een lange procedure is in 2005 het nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen. Bij het ontwerp van dit pand is gelet op alle moderne eisen waaraan wij willen voldoen. De werkplaats en de kantoren zijn van elkaar gescheiden zodat kantoormedewerkers geen overlast ondervinden van de reparatiewerkzaamheden. De werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur en het tankstation is uitgebreid met een shop. Daarnaast is er in het pand een kleine showroom.

In 2006 is vervoer-service Heijmans & van Gelder door Garage- en taxibedrijf Schuiling overgenomen. Deze overname heeft voor een verdubbeling van de capaciteit gezorgd.

Door onze ervaring en kennis van meer dan 50 jaar kunnen wij u een constante kwaliteit bieden. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij erkend worden door zowel de RDW als de BOVAG. Daarnaast is onze taxidienstverlening certificeerd volgens het taxikeurmerk.

Overige informatie

Diensten

 • Groepsvervoer,
 • Personenvervoer / taxivervoer,
 • VIP vervoer

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Bovag
 • Gecertificeerd door RDW erkend

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima garage, staan altijd voor je klaar. Prima auto gekocht! Kortom zeer tevreden

  1 / 10/ 5

  deze ene ster verdienen ze niet want ze verkopen auto's die niet deugen. HET IS EEN GROTE OPLICHTERSBENDE. EIGENLIJK HOORT ER OP HET PAND TE STAAN: AUTOBEDRIJF LIST EN BEDROG. 6 MAANDEN AAN EEN AUTO ZOEKEN WAAR IETS KAPOT AAN IS EN DAN ZEGGGEN DAT HET GOED IS, DIT BEDRIJF DIENT ZIJN SPULLEN IN TE PAKKEN.