Schurgers Sleutelservice in Beusichem

Slotenmaker

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Schurgers Sleutelservice

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wij werken, als grote school, bedrijfsmatig met Schurgers en hebben z??r prettige ervaringen. Een klein betrokken team van sleutelspecialisten die het vak beheersen en beseffen waar ze mee bezig zijn. Bestellingen worden vaak nog dezelfde dag verzonden, 1 losse sleutel, maar ook 10 stuks. Er volgt altijd een mailtje, verzending geschiedt (voordelig) met een enveloppe, anders een pakketje. Zelfs een kopie maken vanaf een foto behoort (vaak) tot de mogelijkheden. Wij zijn blij met Schurgers!

  4 / 10/ 5

  half vijf gebeld en volgende dag sleutel al binnen, fijn!

  5 / 10/ 5

  Erg goed bedrijf, ze denken altijd erg mee met de klant. Ik heb een keer gehad dat de sleutel niet in het slot ging en kreeg gelijk gratis een nieuwe op gestuurd!!

  5 / 10/ 5

  Al jaren onze leverancier, tot nu toe altijd goede service gehad. Sleutels zijn ook vaak een dag na het bestellen al binnen.

  5 / 10/ 5

  Altijd goede service.

  1 / 10/ 5

  Online sleutel bestelt en lijkt niet op het origineel maar doet het ook niet. Netjes een mail gestuurd en de sleutel in originele verpakking teruggestuurd. Nu twee weken aan het wachten op antwoord. Ik wil graag mijn geld terug maar niemand geeft een reactie.