Schuurmans Schilderwerken in Vught

Schilder

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Schuurmans Schilderwerken

Foto en Video (9)

Bekijk alles

Beschrijving

Kwaliteit, service en vakmanschap zijn enkele kernpunten die van toepassing zijn op het erkende schilders- en afwerkingsbedrijf Schuurmans Schilderwerken. Om deze bedrijfskenmerken steeds opnieuw in te kunnen vullen, heeft Schuurmans Schilderwerken een vakkundig team van ervaren schilders in dienst. Wij zijn er van overtuigd dat we met onze hoge mate van kwaliteit en onze persoonlijke service een sterke positie hebben in onze branche. Of het nu particulier of zakelijk is bij ons bent u op het juiste adres.

Bij Schuurmans Schilderwerken kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk of het nu nieuwbouw is of bestaand. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van monumentale panden, zoals het Gogelhuis in Vught.
U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor verschillende soorten wandafwerking. We beschikken over de nieuwste technieken zoals glasweefsel die wordt geplaatst door ons vakkundig personeel. Schuurmans Schilderwerken voert ook kleine verbouwingen voor u uit en geven daar graag advies bij. Naast onze verschillende afwerktechnieken beschikken wij natuurlijk ook over een glasservice.

Uitgangspunt bij ieder gesprek met potentiële klanten is een gedegen advies van de vakman tegen een concurrerende prijsstelling. Het persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is zodoende een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Daarnaast geven wij ook graag kleuradvies. Samen met u kunnen we alles voorzien met afgestemde kleuren. In een foto kunnen we de nieuwe kleuren verwerken zodat vooraf het resultaat al zichtbaar is.

Overige informatie

Specialisatie

 • Behang

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door AF Erkend

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTevreden zoals verwacht. Vanwege eerdere ervaringen met dit bedrijf

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldprima bedrijf wat werkt met A Label

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen