SD WORX Nederland BV in Breda

Administratiekantoor

SD WORX Nederland BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (1)

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

SD Worx biedt een unieke combinatie van payroll, HRM en sociaal-juridische ondersteuning. Een geïntegreerde aanpak die nieuw is op de Nederlandse markt. In onze dienstverlening stellen we ons centraal op in de driehoek werkgever – werknemer – overheid en pakken processen van a-tot-z aan. Het totaalpakket van diensten van SD Worx, van advies tot salarisadministratie, is onze ongeëvenaarde sterkte. Op deze manier willen we een belangrijke bijdrage leveren tot een professioneel beleid van ondernemingen en organisaties. SD Worx is toekomst- en kwaliteitsgericht en om dat te kunnen waarmaken stoelen we onze activiteiten op vijf hoekstenen.

SD Worx is kennisgedreven. Onze medewerkers bestuderen de markt, de wetgeving en de sociaaleconomische en -juridische actualiteit. Zij bouwen aan een unieke databank die een gewaardeerde bron is van meten en weten, inzicht en inspiratie.

SD Worx is innovatief. We houden de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, management en recht . Wie mee vooraan wil lopen moet weten van waar de wind komt.

SD Worx is persoonlijk. We willen dicht bij onze klanten staan met individuele contactpersonen en duurzame langetermijnrelaties.

SD Worx is pragmatisch. We dragen er zorg voor dat onze adviezen en oplossingen effectief, bruikbaar en uitvoerbaar zijn: betaalbaar, haalbaar, proactief en resultaatgericht.

SD Worx is professioneel. We schenken voortdurende aandacht aan de competenties van onze medewerkers en bieden garanties dat de geleverde diensten aan de hoogste eisen voldoen.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten voor bedrijven

  • Personeelsadministratie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst