Seyster College in Zeist

Speciaal Onderwijs

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Seyster College

Foto en Video (18)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

De Dijnselburgschool is een open christelijke school voor praktijkonderwijs. Ons motto is: Respect hebben voor elkaar, is rekening houden met elkaar.

In de jaren dat leerlingen bij ons op school zitten, worden ze volwassen. Het doel van ons onderwijs is dat zij in die zelfstandig worden en leren zichzelf te redden in de maatschappij. Daarnaast begeleiden wij onze leerlingen naar een baan in hun directe leefomgeving.

Wij doen er alles voor om onze leerlingen zoveel mogelijk te leren. Het gaat daarbij niet om het systeem of de methode, maar om de leerlingen. Wat hebben zij nodig? We kijken goed of er dingen spelen die het voor leerlingen lastig maken om te leren en wat wij kunnen doen om hen daarin te helpen. Natuurlijk houden we er bij alles rekening mee dat leerlingen opgroeien in een multiculturele samenleving.

We hebben ons onderwijs afgestemd op de loopbaanontwikkeling van de leerling, waarbij de leerlingen aan het einde van hun schoolperiode een getuigschrift praktijkonderwijs krijgen.

Overige informatie

Opleiding

  • Praktijkonderwijs

Specialisatie

  • Dyslexie

Diensten

  • Les

Activiteiten

  • Excursies,
  • Pasen

Extra aandachtsgebieden

  • Muziek

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    1 / 10/ 5

    De school doet denken dat de kinderen niks kunnen leren en mogen geen eigen mening hebben anders moet je op de gang staan of in de afkoelhoek. Deze school zou gesloten moeten worden. Gelukkig is mijn zoon hier vanaf gegaan en gaat nu veel beter op de dijnselburgschool nooit meer.