Shell Station Roosevelt in Vlissingen

Tankstation

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Shell Station Roosevelt

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  SUPER Kwam er afgelopen nacht achter dat ze NOG langer open zijn MOOI! Hoef ik me na m'n werk in de horeca nooit meer te haasten (en risico's te nemen op boetes voor te hard rijden) Gaa zo door!!

  4 / 10/ 5

  Goede service en fijn dat ze lang open zijn. Ook super handig dat Kiala daar zit. Maar de meneer achter de kassa geeft te weinig wisselgeld terug. Ik kaas hiervoor nog iemand die het overkomen is. Als u dat overkomt u hem daarop aanspreken. De dames daar zijn allemaal vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Ik kom hier al jaaren...en nooit een enkel probleem ondervonden. Kom hier vaak & graag! Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Aangenaam verrast over de openingstijden. Het is nu 1:20 uur en ik kan er nog steeds terecht! Ook de prijzen zijn prettig laag voor een benzinestation en de acties die ze hebben zijn erg leuk.

  1 / 10/ 5

  Bijna elke keer als ik kom tanken geeft de meneer achter de kassa standaard te weinig geld terug, hij gooit altijd een hoop los geld in je hand en als je het natelt is het altijd te weinig. vandaag voor de derde keer er wat over gezegd tegen hem hij kreeg een rood hoofd en zei dat het weer een foutje was zoals gewoonlijk. Het is voor mij de laatste keer geweest dat ik er getankt heb, hou hem goed in de gaten mensen!!!

  1 / 10/ 5

  Zeer slechte service, helemaal niet klantvriendelijk, nog nooit zo'n slechte shell meegemaakt, zeker geen aanrader.

  5 / 10/ 5

  OMG die openingstijden! Geweldig, zeker gezien de omgeving... Hun directe concurrent, de Esso, is bijvoorbeeld al om 9 uur dicht. Ik hoefde niet te betalen om m'n banden op te pompen, dat vind je ook nergens meer.

  5 / 10/ 5

  Top service Openings tijden door de week tot 0:00 en in het weekend tot 2:00 en altijd open voor suggestie's