Shop & Fly BV in Dordrecht

Huishoudelijke apparaten en artikelen - groothandel en fabrikanten

  Rijksstraatweg 7, 3316EE, Dordrecht

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 16 beoordelingen

16 Reviews

Shop & Fly BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ik ben ook ergens in 2017 benaderd geweest door deze firma. Uitschrijven moest binnen de twee weken via een email die we nooit ontvangen hebben. Daarna telefoon gekregen dat we nog moesten betalen. De toon was dreigend en agressief. Wij hebben niks betaald. Daarna kregen we telefoon van een incasseringsbureau dat ze met de deurwaarder zouden komen. Gevraagd vooraf te bellen, want dat ik dan zou zogren dat de kofie klaarstond én de politie hier aanwezig was. Op dit moment ben ik ook klacht gaan indienen bij de politie. Daarna heb ik zeker een jaar niks meer gehoord. De laatste 6 weken ben ik nu reeds twee keer opgebeld door een bemiddelingsbureau uit Nederland Ik heb ze niet laten uitpraten, maar gezegd dat ik hier geen zin en/of interesse in heb en heb toegelegd. Het nummer dat mij belde is niet terug te bellen, het antwoord is een automatische stem die zegt dat dit nummer niet toegeķend is. Ik ben het beu en ga morgen terug klacht indienen bij de politie.

  1 / 10/ 5

  OPLICHTERS!!! dat is nog netjes gezegd. Heb 2x telefonisch contact gehad, agressiever kan je niet benaderd worden. Laat je niet bang maken door hun bedreigingen en ga nooit betalen. Mijn wens dat dit bedrijf aangepakt wordt

  1 / 10/ 5

  Oplichters nooit betalen ... je zal er uiteindelijk niets van horen ... spookbedrijf

  1 / 10/ 5

  Dit bedrijf is niet correct. Je maakt een account na via telefoon, de dag erna belt er nog iemand om een account aan te maken. Gemeld dat ik al een account had, maar toch de stappen opnieuw moeten doorlopen, zogezegd een fout gebeurd, het stond niet in een systeem. Gevolg ? Twee keer betalen voor hetzelfde. Na een klacht mag 1 overschrijving geschapt. Je krijgt een bevestiging dat je betaald hebt en een mail met accountgegevens waar je niet mee in je account geraakt. Dan krijg je bedreigende telefoons van incassokantoren met de melding dat je een achterstallige rekening moet vereffenen met boete !!! Niemand bereikbaar via mail en een telefoonnummer van shop & fly heb je niet, enkel van de incassokantoren die je uitmaken voor bedrieger en wanbetaler en dreigen met een rechtzaak !!! Ik raad dus iedereen af om met deze firma in zee te gaan, om jezelf een hoop ellende te besparen !

  1 / 10/ 5

  Zelfde verhaal als vorige. Heb de tips inmiddels verzameld: volledig negeren die handel. Voorlopig geen "Anonieme" nummers meer beantwoorden.

  1 / 10/ 5

  Ik heb de mail wel ontvangen, maar was deze vergeten! Twee weken later een Hollandse boer aan de lijn die me melde dat ik nog 76 euro moest betalen. Hij liet me ook de opnamen horen, maar ik heb gewoon afgelegd en sindsdien (we zijn nu bijna 2 weken verder) niets meer gehoord. Dit is een bende oplichters! Niet betalen, altijd terug afleggen als je ze aan de lijn hebt (of niet opnemen) en brieven van incassobureau de vuilbak in gooien. Ze kunnen je niks maken! Lees dit artikel maar eens uit het Nieuwsblad van 29/09/2017: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170928_03102063?_section=24573309&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb&adh_i=bebc5785ba6d1fe18fc7f33e5e1d5880&imai=9a29aa76-7c44-44f4-8f19-40fab52cee87&M_BT=63899016004

  1 / 10/ 5

  We zijn een Belgisch gezin. Drie maal gebeld door Shop&Fly. Tot hiertoe was het steeds met onze zoon dat ze belden, ik was niet thuis. Hebben geen mail om af te melden overgemaakt. Op onze vraag de originele mail om af te melden terug over te maken gaan ze niet in. We betalen het door hun gevraagde bedrag niet. Er is geen onderschreven contract (schriftelijkheidsvereiste). Ik kan nergens online hun algemene voorwaarden terug vinden. Als ze blijven bellen gaan we een klacht bij de politie indienen wegens belaging, telefoonterreur en een overtreding op de Wet op de elektronische communicatie.

  1 / 10/ 5

  Identiek zelfde verhaal als alle anderen. Ze dreigen met een incassobureau maar wij hebben niks getekend. Oplichters!! Ga klacht bij politie indienen.

  1 / 10/ 5

  Is één en al een bedrieglijke onderneming, Waarbij men de mensen bedreigt met een incasso bureau als je niet betaald binnen de 24 u,je krijgt gewoon een antwoord je hebt 14 dagen tijd gekregen om te reageren op een mail die je nooit gekregen hebt ,75€ betaald en nu hoor je er niks meer van En nu ga ik mijn 75€ terugeisen

  1 / 10/ 5

  ben ook eind augustus opgebeld, had zogezegd een reis gewonnen ze zouden een mailtje sturen en moest dan binnen de 14 dagen bevestigen of ik ermee akkoord ging of niet heb het mailtje nooit ontvangen en nu willen ze ook dat ik 76£ betaal maar dat doe ik niet want heb die mail niet ontvangen en zo niets kunnen bevestigen. Ze bellen me al 2weken aan een stuk dagelijks enkele keren op en dreigden ermee mij op de zwarte lijst te zetten, heb hen gezegd dat ze dat dan maar moeten doen maar nu meen ik gewoon de telefoon niet meer op en zien wel wat er van komt maar betalen doen ik zeker niet want aan de telefoon zijn ze zeker niet beleefd en als ik zelf iets vraag of mijn gedacht zeg dan leggen ze gewoon de telefoon toe mvg Isabelle

  1 / 10/ 5

  Op 22/08/2017 ben ik op gebeld door shop&fly met kortingbonnetjes. Ze gingen dit door mailen. Geen mail gekregen. Op 11/09/2017 telefoon dat ik 76 euro moest betalen , zo niet wordt er incasso gedaan. Heb gevraagd of ze dit nog eens konden door mailen met hun gegevens, nog steeds niet gekregen. Ze stuurde wel een berichtje met als volgende wij verzoeken U het openstaande bedrag van 76 euro aan ons over te maken rekening NL 53ABNA0248592564 Bic: ABNANL2A Tv mediation agency bv. Heb dit niet gedaan, want dit is oplichterij.

  1 / 10/ 5

  Ze zeggen dat ik een mail heb ontvangen, maar tot op heden heb ik niets ontvangen of het moest spam zijn. Ze vragen mij nu of ik 76 euro wil betalen om een jaar lidmaatschap. Maar ben dit niet van zin. Ik wacht de gerechtsdeurwaarder af en zal er alles aan doen om die handel te sluiten. Mvg Steven

  1 / 10/ 5

  opgebeld geweest door dit nummer met verhaal dat ik in het verleden een vragenlijst had ingevuld en dat ik een reis kan maken voor 2 die zo goed als gratis ga zijn. Ik moest mijn naam en adres bevestigen. Ik zou een mail ga krijgen waar ik me nog zou kunnen afmelden moest ik niet willen genieten van de actie. S'avonds heb ik dit nummer opgezocht en gelezen dat dit afzetters zijn. 3 dagen later de mail gekregen en afgemeld. hopelijk ben ik er nu vanaf. heb screenshots getrokken dat ik me afgemeld heb zodat ik bewijs heb.

  1 / 10/ 5

  Ik ben ook benaderd door een vrouw met hetzelfde verhaal. Maar ik ken shop&fly helemaal niet. Heb zeker geen toezegging gedaan. Ik wacht de deurwaarder wel af. Hij zal me moeten bewijzen dat ik toestemming heb gegeven. Ga zeker niet betalen. Ze moeten me wel bewijzen dat ze me een mail hebben gestuurd. Ik heb niets in mijn archief.

  1 / 10/ 5

  Hallo ,ben vandaag ook benaderd door iemand (een vrouw ben haar naam kwijt met de nr 085-7325590)eerst met het gegeven dat er nog een bedrag openstond en die ook nog aangaf dat Ik me niet had afgemeld bij Shopandfly (ze liet me zelf een bandje horen met de opname van het gesprek) Ik aangegeven dat Ik dat wel had gedaan .Ik was verbaasd en kon natuurlijk op dat moment de mail niet vinden . INMIDDELS WEL GELUKT EN HUN WEER MAR NU EEN MAIL GESTUURD . Ik heb mijn zaakjes wel op orde , helaas voor hun . Ook Ik werd bedreigd met de Deurwaarder voor het volgens Hun nog openstaande bedrag . Ik laat me niet bedreigen door niemand . En ga ook zeker niet betalen .

  1 / 10/ 5

  Oplichters!!!!! Bellen steeds met dit nummer+31857325590 zeggen dat je je had aangemeld voor een of ander kaartje waar je korting krijgt op reizen.niks van waar dus!!! Is niet eens een reisbureau ofzo stelletje eikels!!!!!!!! En dat ze een deurwaarder op je af sturen. Dus als je gebeld word door dit nummer niet opnemen!! En als je een bedrijf bent geen zaken doen met zulke lui!!!!