Showmagazijn in Almelo

Keukens

  Parmentierweg 14, 7602PW, Almelo

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

41 Reviews

Showmagazijn

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor keukens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Alles prima verlopen volgens afspraak. We zijn heel tevreden met ons nieuw toilet, wij bevelen Showmagazijn aan! Overgebleven spullen werden netjes retour gehaald en terug betaald.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Wat een fijne winkel. Er word met je mee gedacht over de inrichting van de badkamer. Zeker waar je geen rekening mee houd. Super! En wat een kwaliteit.

  2 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Om een lang verhaal kort te maken. De zzp'er is echt super maar showmagazijn kan niet met klachten omgaan. Ze maken constant fouten en ho maar excuus en als ze het geld binnen hebben hoor je ze helemaal niet meer. Geldwolven zijn het en klant vriendelijkheid ho maar. Zo jammer dit. Voorbeeld: geen reserve tegels leveren en dan vragen wij ze als nog te bestellen zeggen ze dat we ze wel moeten betalen.....

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Tussen het uitzoeken van het materiaal, het maken van het 3D ontwerp en de aanvang van de verbouwing zaten 5 maanden wachttijd, voor ons kwam dat goed uit i.v.m. vakantie. Tijdens de bouw werd al snel duidelijk dat b.v het fonteintje in het toilet te groot was, dat is zonder probleem vervangen door een kleinere ( het duurde alleen wel erg lang) ook een andere, luxere douche in de badkamer werd zo omgeruild. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! We zijn heel tevreden over het geheel, zowel de samenwerking met het personeel van Showmagazijn als met de gebroeders Smit die het project uitgevoerd hebben, was prima. Mochten er meer mensen uit onze flat willen verbouwen, dan mogen ze bij ons komen kijken hoe het kan worden met goed materiaal en vakmanschap. De foto’s die door Dorien zijn genomen in onze flat zullen ons nog toegestuurd worden, die zullen we met plezier aan ons netwerk showen. Met vriendelijke groet, Anneke en Rijk Esser

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Bij het eerste oriënterend bezoek direct goed en met aandacht ontvangen. Troffen al snel een ons aansprekende opstelling aan, mooie gave combinatie van tegels. Afspraak gemaakt voor ontwerp en daarbij goed en helpend advies, niet opgedrongen! Direct gemeld dat het erg druk bezet was en levertijd wat langer zou duren. Dat is perfect ingeroosterd en stipt uitgevoerd, geen verrassingen met uitstel. Keurige vakmensen en correct uitgevoerd werk. Wij zijn enthousiast en blij met deze keuze.

  3 / 10/ 5

  Mijn ervaring: positief het plaatsingsteam is zeer vakkundig Negatief de offerte na controle aannemer was aanzienlijk hoger dan de offerte die de verkoper gaf Positief uiteindelijk zijn wij er uitgekomen mbt het verschil in offertes Negatief de verkoper en de aannemer garandeerde ons dat het plaatsen niet meer dan 2 weken zou duren helaas is men 2,5 weken bezig geweest. een tip beter communiceren wanneer en hoe laat een werknemer komt om zijn werkzaamheden uit te voeren zo voorkom je onduidelijkheden

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: In 2 weken tijd badkamer gesloopt en weer volledig opgebouwd.Leuke ploeg mensen die prima werk afgeleverd hebben, wij zijn er heel blij mee !

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Rondkijkend op internet kwamen wij ook bij Showmagazijn terecht. Kwalitatief goede merken en scherpe prijzen waren fijn, maar het was uiteindelijk de werkwijze die ons over de streep heeft getrokken. Met 1 hoofduitvoerder en zzp'ers die stuk voor stuk hun vak goed verstaan, leek kwaliteit ons gegarandeerd. En zo is het ook uitgevoerd. Alles verliep volgens afspraak, de planning was duidelijk en is nagekomen, meerwerk werd vooraf goed overlegd, compleet met het daaraan vast zittende kostenplaatje en de paar kleine dingetjes die nog verbeterd moeten worden, zoals we in gebruik hebben ontdekt, worden binnenkort ook uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het werk en heel trots op het resultaat. Het is een feest om iedere dag in deze nieuwe badkamer te beginnen...

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk ontvangen en er werd een driedimensionaal ontwerp gemaakt. We stonden er likkebaardend naar te kijken. Nooit geweten dat onze badkamer zo mooi kon worden. De service is beregoed. Verkeerd materiaal kon verwisseld/omgeruild worden. Debbie heeft een magnifiek ontwerp gemaakt en de installateur en tegelzetter hebben het subliem afgemaakt. We zijn diktevreden!!!

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: werkelijk waar al vanaf het ontwerp een geweldige badkamer.echter bij het plaatsen is niet duidelijk waar en op welke plek e.e.a gemonteerd moet worden en op welke hoogte!.daarin is de communicatie echt niet goed. vervolgens als iets niet functioneert in de badkamer niet 4 keer er achteraan moeten bellen,dus afterservice moet beter!

  0 / 10/ 5

  Mijn ervaring: prettig ervaring, klantvriendelijk Complete ontzorging deskundige service en het maken van gratis 3D ontwerp en redelijke prijs,

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: vriendelijk geholpen vriendelijke en meedenkende monteurs

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Complimenten voor de goede adviezen, service en montage.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: We hebben een goede ervaring met showmagazijn !!

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Tevreden

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Prettige ontvangst. Kundige Debbie. Gaf waardevolle adviezen. Het 3D model was verrassend.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Via internet uitgekomen bij Showmagazijn. We werden uitermate vriendelijk en vakkundig voorgelicht.Ruime keuze van badkamers, mooi ingericht. Wij raden iedereen aan om een kijkje te gaan nemen bij Showmagazijn.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Sehr klant vriendelijk Goed advies Alles erg mooi geworden en voor al keurig afgehandeld en afgewerkt Wij zijn er erg blij mee En kunnen het zeker aanbevelen

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Wij zijn prettig geholpen en de spullen zijn netjes bezorgd.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Van 3D ontwerp tot levering materialen prima service, vanaf montage tot oplevering waren er nog wel wat hobbels te nemen. Materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Helaas is er tijdens de montage vertraging opgelopen, ivm ziekte tegelzetter.(onmacht) Toch is er snel een vervanging geregeld maar die was naar ons gevoel niet helemaal op hoogte van de hoeveelheid tijd die er in gestoken moest worden. Daardoor liep er vertraging op.. De oplevering was te kort op het afronden van de werkzaamheden waardoor wij niet voldoende tijd haden om een eigen inspectie te doen. Jammer genoeg is er niet duidelijk uitgelegd waarmee we de tegels moeten onderhouden/inpregneren, dus zijn we maar zelf op onderzoek uitgegaan. Eind conclusie: Prima prijs kwaliteit verhouding, mooie materialen/uitstraling. We zijn happy met onze badkamer en toillet ruimte

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Mooie materialen in verschillende prijsklassen. Voor iedere portemonnee is er wel wat te vinden. Ze denken mee met het ontwerp en ze luisteren naar de inbreng van de klant. Ze zijn flexibel met leverdagen en tijden. Prettig in de omgang.

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Zeer goed advies gekregen. Word goed geluisterd naar de wensen die je aangeeft. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooi en breed assortiment.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Wij zijn uiterst tevreden met de hele belevenis van 3D tekening naar de kant & klare badkamer

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: geweldig geholpen, klachten worden goed opgelost,zijn blij met onze vernieuwde badkamer en toilet

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel. Prima prijs- kwaliteit verhouding. Prima vakmensen.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Goede service, jammer dat de geadviseerde aannemer/verkoper verkeerde calculatie heeft gedaan wat betreft lijm berekening en hoekprofielen dat er extra kosten bij kwamen boven op ons gestelde budget.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Zoals afgesproken is er geleverd.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Hulp zonder poespas en arrogantie, maar wel duidelijkheid schept vertrouwen. Mijn advies: niet veranderen. In principe kunnen klanten op elk moment van de dag hun verhaal doen. (PS een voorbeeld voor het checken van een badmeubel die overigens nog zal worden uitgevoerd geeft toch een fijn gevoel).

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Zeer vriendelijk (Jan) en deskundig (Anne) personeel! Ze verlenen een uitstekende service. Prachtige materialen!!!

  3.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Wij zijn best tevreden over de verkoop , prima advies . De monteur vonden wij doffe ellende en deze had absoluut geen vakmanschap .Wij hebben bezoek gehad van een van de verkopers en deze was het met ons eens . Er is een nieuwe lade besteld voor het badmeubel , als deze er is zullen ook andere dingen verholpen worden .

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Goede service bij klachten

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Badkamer is precies zo geworden zoals we graag wilden hebben. Dit alles in een zeer korte tijd, maandag begonnen, vrijdagavond klaar!! Fantastisch mooi werk geleverd, wij zijn super tevreden!!

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Goed werkend team no nonsense verkoopbeleid goed advies en voortreffelijke service geld ook Voor de nazorg en de koffie met appeltaart Niet te vergeten !!!!

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: De montage was echt top! Goede vakmensen die mee denken bij de praktische realisatie van de badkamer. Harde werkers, die kwalitatief uitstekend werk leveren. De badkamer is precies zo geworden als de tekening, wij zijn dik tevreden!

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Komen afspraken na. Uitstekend geadviseerd. Uitstekende plaatsing en afwerking van de nieuwe badkamer. Vakmanschap is ook hier duidelijk meesterschap.

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring: Keurig ontvangen, goed geadviseerd. De moeilijkheden die tijdens de verbouwing optraden zeer netjes en goed opgelost. Ook ná de oplevering. De uitvoerende aannemer (Houvast Dedemsvaart) was een zeer deskundige en alles was bespreekbaar en te overleggen. Kortom wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.