SierbetonOnline in St Oedenrode

Beton en cement

7.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 435 beoordelingen

435 Reviews

SierbetonOnline

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 435 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: cijfers besteld, snel geleverd. 1 bleek stuk, meteen een nieuwe verzonden nadat ik gemaild had.

  5 / 10/ 5

  Positief: Betrouwbaar, goede communicatie en vlotte levering. En prijzen overall als je alles meeneemt (verreweg) het voordeligst!
  Negatief: -

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijk en helder.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Fijne partij die afspraken nakomt en indien er toch een keer (uitzonderlijk) iets misgaat dit adequaat oplost. Komen hier altijd terug!
  Negatief: Nee, ga zo door.

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Wij bestelden meer dan 1 week terug tuinschermen, die op de webshop aangeduid stonden als "uit voorraad" leverbaar. Na meermaals contact te hebben, werd mij beloofd dat de schermen de week na 14 dagen zouden uitgeleverd worden. Nu krijgen wij eenvoudigweg de melding dat deze schermen niet leverbaar zijn.

  5 / 10/ 5

  Positief: Nette manier van leveren.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Negatief: DE afgesproken levertijd nakomen. was nu 4 weken i.p.v. de beloofde 2 weken bij bestelling

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: zeer tevreden ik had zelf een missing gemaakt bij de bestelling, ik had erna een mailtje gestuurd voor een aanpassing en dit is zonder problemen opgelost.

  5 / 10/ 5

  Positief: Het is een super mooi beeld en de bezorging was perfect ,ik ben er heel erg blij mee

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima service! Bepaalde producten zijn dubbel geleverd. Werden na uitstekende en snelle communicatie netjes weer opgehaald.

  5 / 10/ 5

  Positief: Reageert direct op email

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  2.5 / 10/ 5

  Positief: Ruime keuze, overzichtelijke site.
  Negatief: We kregen geen bericht, met datum voor aflevering vooraf, zoals beloofd. Resultaat was dat ik telefoon van de chauffeur kreeg dat hij voor de deur stond, met een pallet , terwijl ik op vakantie was. De maten van de raamdorpels waren perfect, maar de afwerking kan een stuk beter. Heel veel luchtbellen waardoor de afwerking er erg slordig uitziet. Verder had ik de dorpel in antraciet besteld, maar de kleur is niet erg constant, de voorkant zit vol met strepen en veel kleurverschil. Beter is niet de duurdere antraciet te kiezen en dan zelf schilderen.

  3 / 10/ 5

  Positief: Online perfect Maar contact zeer slecht zeeeer slecht
  Negatief: Communicatie

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Negatief: levertijden veel te lang 10wk

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Voor de eerste keer iets besteld. Een opklapbare tafel met stoelen. Product werd keurig op tijd op het opgegeven adres bezorgd. Product was onbeschadigd en voldeed aan de beschrijving op de site. Kortom een goede ervaring. Bedrijf doet wat ze beloofd op de site en in de mail.

  4.5 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Geen
  Negatief: Alles ! Slechte service 2 weken te laat geleverd en nooit bereikbaar voor uitleg!!!!

  3 / 10/ 5

  Positief: Makkelijk bestelproces, correcte levering
  Negatief: Er is geen contact te krijgen met het bedrijf. Diverse keren gemaild en geen enkele reactie ontvangen. Ook wordt een levering niet aangekondigd. Er wordt gebeld dat men voor de deur staat met een pallet.... Randen waren niet altijd goed afgewerkt en moesten handmatig bijgewerkt worden.

  4 / 10/ 5

  Positief: na een lange lijdensweg ( vooral langs onze kant ) is alles toch in orde gekomen . deze mensen hebben veel geduld en staan altijd klaar voor de nodige assistentie
  Negatief: de telefonische bereikbaarheid zou beter mogen

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Vlotte levering en uitbetaling
  Negatief: nvt

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  1 / 10/ 5

  Positief: mooie website
  Negatief: 10 weken levertijd is wel erg lang . veel producten niet in antraciet leverbaar . bij levering waren er 2 gebroken ( gelukkig als snij stuk kunnen gebruiken , het was de bedoeling mijn bestelde producten project matig te gebruiken. inmiddels zoeken wij een andere leverancier

  3.5 / 10/ 5

  2 / 10/ 5

  Positief: Communicatie met bedrijf is correct
  Negatief: Chauffeur zou bellen vóór aflevering. Deed dat pas toen hij er al was en wilde toen geen 5 minuten op ons wachten. Helaas klopte ook levertijd niet. Duurde weken langer. Toen werd uiteindelijk de helft geleverd, andere helft was niet eens besteld. Weer wachten.

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Positief: Bestellen etc. Geen probleem
  Negatief: - Niet duidelijke gecommuniceerd m.b.t. de vele weken dat je moet wachten op je bestelling.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Geen te bedenken!!!!
  Negatief: Meerdere malen contact proberen te krijgen zowel via de als telefonisch!! Niet gelukt, geen mail terug en niet terug gebeld! Zeer slecht!!!!! Levertijd ook onder de maat.. ik ga hier nooit meer iets bestelen!

  0.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Goede producten geleverd voor een redelijke prijs
  Negatief: Ik heb ooit een reactie over de kwaliteit van de stelplaten van betonpoeren gegeven, maar daar geen reactie op gehad. De voorspelling van het tijdstip van de bezorging klopte bij mijn bestellingen vaker niet dan wel

  5 / 10/ 5

  Positief: Prijs top, bezorging via track en trace perfect, juist erg fijn contact met medewerkers bedrijf / klantenservice.
  Negatief: Nee, voor ons in ieder geval niet, heel positieve ervaring

  1 / 10/ 5

  Positief: Alleen de prijs
  Negatief: Foute levering van produkten; zwarte split gevraagd, grijze geleverd, zelfs bij opmerking aan de leverende chauffeur direct die opmerking gemaakt, welke ons overtuigde dat dit "door het stof" kwam..mij laten vangen.. Véél te late levering Géén financiële tegemoetkoming. Direct te betalen en NIET achteraf zoals op site vermeld. BELGEN blijf in BELGIE!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snel en vriendelijk en kwaliteit

  5 / 10/ 5

  Positief: Opvolgen van een probleem bij een geleverd product.
  Negatief: Kwaliteitscontrole aangaande geleverd product door producent. Afwijkende afmetingen!

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle reactie/actie. Moest op zeer korte termijn 2 stuks betonplaten geleverd hebben in Maastricht. Sierbeton Online heeft dit voor ons kunnen regelen.
  Negatief: Transportkosten reduceren d.m.v. combivracht. Onze betonplaten zijn met combivracht geleverd en toch hoge transportkosten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Mega goede communicatie. Ze denken overal in mee en informeren je waar nodig tot in de details.
  Negatief: Misschien een samenwerking aangaan met meerdere bedrijven door Nederland verspreid die beton platen kunnen leggen?

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Reactie op de mail was snel. Ruim aanbod
  Negatief: Lange bezorgduur. Betoncijfers voor bij de voordeur besteld, hierbij geen bevestigingsmateriaal of beschrijving. Is wel zeker wenselijk erbij te vermelden!

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service, zeer vriendelijk leverancier

  5 / 10/ 5

  Positief: Alleen maar positieve ervaring.
  Negatief: Nee, niks op aan te merken.

  5 / 10/ 5

  Positief: fijne overzichtelijke site, met een nette prijs. Producten zijn een paar dagen later netjes bij de deur afgezet, de chauffeur heeft nog even gebeld.

  3.5 / 10/ 5