Sijmtronix Reparatie Computers KTV Audio en Video in Hoorn nh

Computerreparatie

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Sijmtronix Reparatie Computers KTV Audio en Video

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Als je een kapotte harde schijf van 6 jaar oud in een laptop monteerd en daar vervolgens ook nog eens Windows op installeerd ben je een enorme oplichter. Daarnaast wordt er door kinderen aan je systeem/ laptop gewerkt. Ook worden de drivers niet eens geinstalleerd en de service beroerd.

  5 / 10/ 5

  Kort geleden wilde ik een SSD in mijn iMac laten zetten. Eerst ging ik naar de iCentre die de iMac wilde versturen naar het hoofdkantoor en dan zou ik een offerte krijgen. Dit zou bij elkaar ongeveer 10 dagen duren. Ik had mijn twijfels en stapte een willekeurige winkel binnen in Hoorn: Sijmtronix. Ik kon mijn iMac direct achterlaten (als ik die bij me zou hebben) en zij wilde de SSD wel bestellen voor me. Een SSD in een iMac zetten valt niet mee en zij deden het voor een zeer nette prijs. Een paar dagen later kon ik mijn iMac weer ophalen (ze wilde 'm zelfs wel komen brengen) en hij werkt nu sneller dan ooit. De tijd die ik kwijt zou zijn om zelf zo'n SSD in een iMac te plaatsen had lang niet zo snel en goedkoop geweest.

  1 / 10/ 5

  Ze verkopen gewoon een kapotte harde schijf uit de container! Als je binnenkomt word je verrast door een onprofessionele zooi en dito medewerker. Omvang en ras ga ik even niet op in om vooroordelen uit te sluiten (of discriminatie). Een kennis van me besloot zijn laptop hier te laten repareren. Nadien vroeg hij mij na alle vertrouwen te hebben verloren om het ding sneller te maken, Na een schijftest bleek de harde stuk te zijn (na 1,5 sec. al). Ik ben samen met hem terug gegaan (de schijf bleek uit 2009 te komen) en gevraagd hoe hij in godsnaam een toen 5 jaar oude schijf die stuk was Windows te zetten voor 150 euro, zonder te registreren of een enkele driver te installeren. De reactie was heel mak dat dat kan gebeuren. Dat mag op geen enkele manier kunnen gebeuren; Er staat een productiedatum op zo'n schijf en de ontwikkeling wil dat een oude schijf per definitie traag is. Daarnaast komt de schijf uit iemand anders zijn laptop en hoort meteen te worden vernietigd. Nadat ik niet meer mocht praten kreeg mijn kennis uiteindelijk toch een nieuwe harddisk. Belabberd/ slechte service/ veel te jonge reparateurs/ weinig kennis/ te duur