Sileo Letselschade in Amstelveen

Letselschadespecialist

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 24 beoordelingen

24 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Sileo Letselschade

Foto en Video (1)

Beschrijving

Juridisch adviesbureau, gespecialiseerd in het verhalen van schade als gevolg van letsel, opgelopen door toedoen van een derde. Dit kan letsel zijn als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout, maar ook als gevolg van een bijtincident met dieren, of een val als gevolg van nalatigheid van een wegbeheerder. Wanneer de aansprakelijkheid duidelijk is, dan komen de kosten voor rekening van de aansprakelijke verzekeraar en is de bijstand kosteloos voor de benadeelde.

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Schade vaststellen,
 • Schadevergoeding claimen,
 • Second opinion

Specialisme

 • Aansprakelijkheidsrecht,
 • Bedrijfsongeval,
 • Hondenbeet,
 • Inkomensschade,
 • Lichamelijk letsel,
 • Materiële schade,
 • Medische fout,
 • Smartengeld,
 • Verkeersongeval,
 • Whiplash

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging NIS
 • Branche organisatie NIVRE

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 24 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Uitstekende persoonlijke en proffesionele begeleiding.Wij zijn heel blij met de begeleiding en de persoonlijke aandacht die Rob ons heeft gegeven in de afgelopen twee jaar.
  Hierbij heeft hij een stukje zorg en stress bij ons weggenomen ,door alles perfect te regelen . Rob hiervoor bedankt het was top om jouw als adviseur te hebben. Brigitte en Rene .

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekende begeleiding na traumaMijn ervaring met Sileo Letselschade is in één woord te omschrijven, namelijk geweldig. Na een verkeersongeval ben ik ondersteund door letselschade expert Rob Borninkhof. Rob heeft mij stap voor stap geholpen naar een prettige afwikkeling van de schade met de tegenpartij. Het fijne aan Rob is ook het heel snel reageren op mails en alles is transparant, geen addertjes onder het gras. Je weet meteen waar je aan toe bent en geen vraag is te gek. Rob gaf mij als client een vertrouwd en veilig gevoel, iets wat je als slachtoffer na een ongeval op dat moment hard nodig hebt. Ik zou iedereen de hulp van Rob adviseren, je weet tijdens de intake gesprek eigenlijk meteen waar je aan toe bent. Heel fijn om iemand als Rob te hebben die opkomt voor je rechten na een ongeval.

  5 / 10/ 5

  Heel prettig en professioneel Rob is een heel prettig en begripvolle man. Hij neemt alles voor je uit handen en handeld de zaak professioneel af.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede ervaring met Rob Borninkhof, ter zake zeer vakkundig, realistisch, goede communicatie.Zeer goede ervaring met Rob Borninkhof, is ter zake zeer vakkundig, realistisch, goede communicatie en goed benaderbaar.

  De behandeling van mijn letselschade door de verzekeraar duurde zeer lang. Sileo, lees: Rob Borninkhof, trad zeer tactvol op, zowel richting verzekeraar als naar mijzelf. Bleef te allen tijde beleefd en correct en communiceerde direct als er iets te melden viel. De inschatting die hij had gemaakt ten aanzien van de uitkomst kwam nagenoeg overeen met het afhandelingsvoorstel dat de verzekeraar uiteindelijk aanbood.

  5 / 10/ 5

  Een vriendelijke betrokken advocaatWij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Sileo letselschade
  advocaat dhr. mr. Rob Borninkhof.
  Het vlotte en deskundige advies, de snelle terug koppelingen,
  hebben wij als zeer prettig ervaren.
  Een aanbeveling zeker waard.

  Fam. Harteveld Katwijk aan Zee

  4.5 / 10/ 5

  Adequatie dienstverlening met persoonlijke aandachtMijn ervaring met Rob is dat hij zijn dossiers secuur en met kennis van zaken voorbereid en elke stap in de afhandeling van de letselschade in goed overleg neemt. In dit alles heeft hij aandacht voor de persoon en de impact die de letselschade heeft op zijn/haar leven. Ik heb Rob zowel meegemaakt voor een zeer beperkt geval van letselschade van mijzelf als voor mijn moeder waarbij na een ongeval sprake is van blijvende beperkingen.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch geholpen en ondersteund door RobEind 2018 is mijn vrouw twee keer van achteren aangereden in haar auto. Hier heeft zij behoorlijk last van gehad met betrekking tot haar rug en nek.
  Rob heeft ons in beide gevallen heel erg goed bijgestaan en ondersteund. Hij was altijd goed bereikbaar en zorgde dat wij binnen 24 uur een reactie op onze vragen kreeg.
  Uiteindelijk is de zaak nu naar volle tevredenheid afgesloten en zouden wij een ieder die een letselschade adviseur zoekt Rob aanbevelen.

  Rob bedankt!

  5 / 10/ 5

  Snelle communicatie, verstand van zaken en aimabel persoonRob Borninkhof is een correcte vent, die snel reageert op email en telefonisch bereikbaar is. De zaak wordt inhoudelijk op een simpele manier uitgelegd zonder "dure advocatentaal" de eventueel haalbare financiële doelstelling wordt reëel gesteld en duidelijk onderbouwd.

  Rob heeft mij geholpen met de schadeafwikkeling van een ongeval met mijn moeder (88) en naar tevredenheid.

  Bent u op zoek naar een letseladvocaat dan raad ik u Rob aan :-)

  Mike Bermond

  5 / 10/ 5

  Goede service, empatisch en klantgericht Ik heb Sileo letselschade service als prettig ervaren. Er wordt naar je verhaal geluisterd en er wordt met je meegedacht. Ze blijven met je in contact en blijven pijlen hoe het gaat tot het afgehandeld is.

  5 / 10/ 5

  Príma letselschadeadvokaatDhr. Borninkhof heeft mijn zaak enige maanden geleden opgepakt en de financiële vergoeding van de tegenpartij is inmiddels overgemaakt. Het werd geen gemakkelijke zaak omdat tegenpartij vol in de aanval ging en absoluut niet wilde betalen. Blij ben ik met de adekwate opstelling, het professioneel meedenken en de prettige wijze van communiceren. Het eindresultaat bleek toch een behoorlijke vergoeding voor directe en indirecte geleden schade.

  Ik wil de heer Borninkhof van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  uitstekende bijstand.Mr. die betrokken en kundig is. Goed de juridische taal kan verwoorden en uitleggen in spreektaal. Eerlijk vooruitzicht en duidelijk uiteenzetting van de mogelijkheden en de consequentie's daarvan.
  Ook wanneer proces langdurigis geeft hij niet op en heeft mijn zaak tot een "goed" einde weten te brengen. Ik ben dan ook zeer te vreden.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed en deskundig geholpen!Zeer goed en deskundig geholpen!

  5 / 10/ 5

  Na mijn ongeluk ben ik heel goed begeleid door dhr. Borninkhof. Hij heeft de juiste juridische kennis en veel begrip voor zijn cliënt. Zijn snelle reactie, heldere uitleg en vakkundig advies stel ik erg op prijs. Beste Rob, bedankt voor je geduld en inzet.

  5 / 10/ 5

  Rob Borninkhof is onze letselschadespecialist geweest bij de afhandeling van het ongeluk van mijn man. Wat heeft hij dat geweldig goed gedaan! Zijn persoonlijkheid en zijn kundigheid heeft ons getroffen. We hebben zelf niets hoeven doen. Onze positieve beoordeling is dan ook zeer op zijn plaats en we bevelen de heer Borninkhof dan ook van harte aan !

  5 / 10/ 5

  In 2014 een scooter ongeluk gehad, en in eerste instantie door een ander behandeld. Later, gelukkig voor mij, ben ik bij Rob Borninkhof gekomen. Hij heeft dit traject uitstekend behandeld en neemt de tijd voor je. Zeer professioneel en goed. Zeer blij dat hij de zaak had overgenomen. Na 4 jaar kon eindelijk deze zaak worden gesloten. Mede dankzij Rob! Een aanrader mocht je een letselschade-advocaat nodig hebben.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed geholpen door Rob Borninkhof, hij neemt de tijd voor je, en geeft je een vertrouwd gevoel. Houd je goed op de hoogte wat de stand van de zaak is. Als je vragen hebt krijg je snel een reactie. Ik kan hem van harte aanbevelen

  5 / 10/ 5

  Mijn moeder en ik zijn goed en professioneel geholpen door Dhr. Borninkhof tijdens onze zaak. Hij was zeer betrokken en meegaand. We werden altijd goed op de hoogte gehouden en ook geeft Dhr. Borninkhof jou het gevoel dat je echt een client bent, die door hem word geholpen. Ik zal hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles!

  5 / 10/ 5

  Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Sileo schadebedrijf. Ik werd heel goed begeleid. Hij was erg betrokken en ik werd heel goed op de hoogte gehouden. Mocht je iemand zoeken die je wil begeleiden zou ik Rob Borninkhof aanbevelen. Hij heeft veel kennis, klantvriendelijk en professioneel! Bedankt voor alle tijd en energie die je in mijn zaak hebt gestopt!

  5 / 10/ 5

  Zeer fijn en professioneel geholpen door Rob ondanks dat dit een kleine zaak was heeft hij zich met volle inzet hier op geworpen. Werden zeer goed op de hoogte gehouden en kregen zeer snel antwoord. Geen onduidelijkheden maar wisten waar we aan toe waren. Ik kan Rob dan ook zeker aanbevelen hoe klein je probleem ook is want je bent bij hem niet een nummer maar een klant waar hij voor gaat.

  5 / 10/ 5

  Dhr. Borninkhof is een echt een specialist. Hij heeft niet alleen de juiste juridische kennis maar ook veel begrip voor zijn cliënt. Hij tracht in een zaak er alles uit te halen wat ten voordele van de cliënt kan komen. Ik ben zeer tevreden en zou een ieder aanraden om met een letselschade zaak om dhr. Borninkhof te raadplegen. Hartelijk dank voor uw inzet, geduld en juridische bijstand.

  5 / 10/ 5

  ik heb Rob Borninkhof leren kennen als zeer correct, betrokken , gemotiveerd maar vooral vertrouwelijk. Hij steekt veel tijd in je zaak om een positief resultaat te bereiken. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen. Rob bedankt !

  5 / 10/ 5

  Rob Borninckhof heeft met hart en ziel onze zaak begeleid en positief af weten te sluiten. Zijn kennis ,snelheid van handelen en betrokkenheid heeft er voor gezorgd dat er snel en vakkundig tot overeenstemming is gekomen met de tegenpartij. Rob is integer en begripvol; daarnaast weet hij de partijen positief te prikkelen om tot een oplossing te komen. Wij zijn Rob uitermate dankbaar voor zijn bijdrage en afsluiting van onze zaak.

  5 / 10/ 5

  Rob Borninkhof heeft mijn zaak uitstekend en zorgvuldig afgehandeld. Hij heeft de tijd genomen voor mijn zaak op een vertrouwelijke manier, dankjewel daar voor.

  4 / 10/ 5

  Ik hecht enorm veel waarde aan zijn nauwe betrokkenheid. Hierdoor merk je dat hij zijn client ten alle tijd voor trekt. Ik kan met Rob snel schakelen en hoef nooit lang te wachten op een terugkoppeling. Wat ik heel belangrijk vind is zijn motivatie. Rob is bereid om de extra mile te gaan. Ik ben een prioriteit en geen optie. Ben enorm tevreden met zijn dienstverlening. -Nanette