Sileo Letselschade in Amstelveen

Letselschadespecialist

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 43 beoordelingen

43 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Sileo Letselschade

Foto en Video (1)

Beschrijving

Juridisch adviesbureau, gespecialiseerd in het verhalen van schade als gevolg van letsel, opgelopen door toedoen van een derde. Dit kan letsel zijn als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout, maar ook als gevolg van een bijtincident met dieren, of een val als gevolg van nalatigheid van een wegbeheerder. Wanneer de aansprakelijkheid duidelijk is, dan komen de kosten voor rekening van de aansprakelijke verzekeraar en is de bijstand kosteloos voor de benadeelde.

Overige informatie

Diensten

 • Advies,
 • Schade vaststellen,
 • Schadevergoeding claimen,
 • Second opinion

Specialisme

 • Aansprakelijkheidsrecht,
 • Bedrijfsongeval,
 • Hondenbeet,
 • Inkomensschade,
 • Lichamelijk letsel,
 • Materiële schade,
 • Medische fout,
 • Smartengeld,
 • Verkeersongeval,
 • Whiplash

Service

 • NIS,
 • NIVRE

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging NIS
 • Branche organisatie NIVRE

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 43 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Uitstekende persoonlijke en proffesionele begeleiding.Wij zijn heel blij met de begeleiding en de persoonlijke aandacht die Rob ons heeft gegeven in de afgelopen twee jaar.
  Hierbij heeft hij een stukje zorg en stress bij ons weggenomen ,door alles perfect te regelen . Rob hiervoor bedankt het was top om jouw als adviseur te hebben. Brigitte en Rene .

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekende begeleiding na traumaMijn ervaring met Sileo Letselschade is in één woord te omschrijven, namelijk geweldig. Na een verkeersongeval ben ik ondersteund door letselschade expert Rob Borninkhof. Rob heeft mij stap voor stap geholpen naar een prettige afwikkeling van de schade met de tegenpartij. Het fijne aan Rob is ook het heel snel reageren op mails en alles is transparant, geen addertjes onder het gras. Je weet meteen waar je aan toe bent en geen vraag is te gek. Rob gaf mij als client een vertrouwd en veilig gevoel, iets wat je als slachtoffer na een ongeval op dat moment hard nodig hebt. Ik zou iedereen de hulp van Rob adviseren, je weet tijdens de intake gesprek eigenlijk meteen waar je aan toe bent. Heel fijn om iemand als Rob te hebben die opkomt voor je rechten na een ongeval.

  5 / 10/ 5

  Heel prettig en professioneel Rob is een heel prettig en begripvolle man. Hij neemt alles voor je uit handen en handeld de zaak professioneel af.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede ervaring met Rob Borninkhof, ter zake zeer vakkundig, realistisch, goede communicatie.Zeer goede ervaring met Rob Borninkhof, is ter zake zeer vakkundig, realistisch, goede communicatie en goed benaderbaar.

  De behandeling van mijn letselschade door de verzekeraar duurde zeer lang. Sileo, lees: Rob Borninkhof, trad zeer tactvol op, zowel richting verzekeraar als naar mijzelf. Bleef te allen tijde beleefd en correct en communiceerde direct als er iets te melden viel. De inschatting die hij had gemaakt ten aanzien van de uitkomst kwam nagenoeg overeen met het afhandelingsvoorstel dat de verzekeraar uiteindelijk aanbood.

  4.5 / 10/ 5

  Je geeft de zaak aan Rob en alles wordt geregeld voor je.Rob heeft mij geholpen met mijn letsel aan mijn schouder als gevolg van een scooterongeluk. Wat wij niet voor elkaar kregen lukte hem in een dag. Tijdens het ziekteproces en daarna altijd op de hoogte gehouden als er nieuws was. Tijdens je herstel is het fijn als je je helemaal daar op kunt focussen. Rob heeft het fantastisch gedaan.

  5 / 10/ 5

  uitmuntendWij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van onze zaak. Wij hadden dit zelf nooit gekund. Rob heeft kennis van zaken waar wij nooit op zou den zijn gekomen. hij heeft het werkelijk geweldig gedaan, hierbij nogmaals ons vriendelijke dank.

  Groetjes, Martien en Jeannette.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch geholpen!In oktober 2019 een vervelende aanrijding gehad! De tegenpartij die schuldig was, deed heel erg moeilijk. Via mijn verzekeringsagent, het adres van Sileo letselschade gekregen, en daardoor Rob Borninkhof ontmoet! Het intake gesprek was heel ontspannend, mede doordat Rob al een hoop zorgen weg nam bij mij! Al vrij snel een eerste bedrag ontvangen voor fysio. Daarna contact gehouden via mail, en heeft hij voor mij, er nog een leuk schadebedrag uitgehaald! Ik zou Rob zeker aanraden als adviseur!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend geholpenNa een aanrijding op de snelweg heeft Rob Borninkhof mij zeer goed geholpen. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft hij direct een voorschot geregeld voor de fysiotherapie. Daarna goed contactonderhouden, advies gekregen en uiteindelijk een schadevergoeding ontvangen. Absoluut aan te bevelen. Bedankt Rob!

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundig en betrokkenNa een auto ongeluk in 2016, waarbij onze zoon letsel heeft opgelopen, wilde de verzekering na 3 jaar de zaak sluiten. Aangezien wij op dat moment nog druk met onze zoon het medische circuit aan het doorlopen waren en problemen hadden met de school, konden wij dit er niet nog eens bij hebben. Via een kennis zijn wij bij Rob Borninkhof terecht gekomen. Rob heeft ons erg goed begeleid en ontzorgd. Alle communicatie verliep via Rob en hij betrok ons overal in. Het is fijn dat Rob dit van ons heeft overgenomen, zodat wij niet continu aan het ongeluk herinnerd werden. Rob heeft dit zeer deskundig voor ons geregeld. Door Rob hebben wij nu voor onze zoon een leuk schadebedrag uitgekeerd gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Rob de zaak heeft afgehandeld. Na ruim 4 jaar is de zaak gesloten en kunnen wij het nu eindelijk een plekje gaan geven. Rob nogmaals bedankt.

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundigDe afhandeling van mijn letselschade is door Sileo Letselschade deskundig afgehandeld. Ondanks de vertragende houding van de belanghebbende verzekeringsmaatschappij, gaat Sileo toch regelmatig het gesprek aan met die maatschappij om tot een resultaat in de onderhandelingen te komen. Ook het gegeven eindadvies door Sileo was heel realistisch en uiteindelijk ook een advies waar ik mij geheel in kon vinden. Zeker een letselschadebureau wat ik een ieder kan aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Fijn en laagdrempelig contact waarbij hij goed voor je opkomt en adviseerdStaat 24/7 klaar voor advies en hulp.

  Geeft kundig en juiste adviezen over jouw proces.

  Snelle afhandeling.

  5 / 10/ 5

  Super geholpenNa een aanrijding met mijn motor, ben ik via mijn verzekeringsagent, met Rob in contact gekomen. na een kennismakingsgesprek heeft hij direct al een voorschot geregeld, die ik binnen twee dagen al binnen had, tussentijds netjes en goed op de hoogte gehouden, en na twee jaar een bedrag uitgekeerd gekregen, waar ik zelf nooit van heb durven dromen, en nogmaals mijn hartelijk dank hiervoor. Super aanrader.
  Johan

  5 / 10/ 5

  Auto ongeluk met letsel.In 2018 een auto ongeluk gehad. Na bijna 2 jaar halen en trekken met de schade afhandelaar toch maar besloten een advocaat in armen te nemen. Hierbij kwam ik na aanbevolen van een kennis uit bij Sileo letselschade. Al vrijwel meteen bij het eerste contact met Rob Borninkhof was ik ervan overtuigd dat hij mij verder kon helpen. Na een fijn gesprek aan huis heeft Rob mijn dossier overgenomen en contact met de schade afhandelaar gehad. Vrijwel binnen een kleine 3 maanden alles voor elkaar gekregen, waarna er uiteindelijk netjes een schadevergoeding volgde en de zaak kon afgesloten worden. Echt, mocht jij jezelf hierin herkennen? Neem dan contact op met Rob, want het is echt zo gefixt! Een dikke 10!

  5 / 10/ 5

  Zeer persoonlijk en betrokkenZeer tevreden over de manier waarop de zaak is behandeld. Er is altijd een mogelijkheid geweest om vragen te stellen. Altijd een snelle reactie wanneer nodig. Er wordt voor gezorgd dat alles tot in de details duidelijk was.
  Altijd heel helder over de voor en nadelen.
  Altijd betrouwbaar, zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Top! zeer goede ervaring Na een vervelende aanrijding heb ik een beroep gedaan op Sileo Letselschade. Dhr. Borninkhof heeft mij vanaf het begin tot einde goed geholpen. Fijne ervaring, goede communicatie en duidelijkheid. Aanrader voor iedereen!

  5 / 10/ 5

  UitstekendNa een letsel opgelopen door een auto ongeluk heb ik contact gezocht met Sileo Rob heeft mij “uit de wind gehouden” tijdens de oeverloze wisseling van , vaak frustrerend, mailverkeer tussen de verzekeraar van de tegenpartij en mijzelf. Hij had altijd een luisterend oor en reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Zonder Rob had ik waarschijnlijk de handdoek in de ring gegooid.

  5 / 10/ 5

  Ontzorgd bij een hele lange vervelende periodeNa een ongeval nu inmiddels ruim 8 jaar geleden is door advies van Rob Borninkhof mijn werkgever uiteindelijke aansprakelijk gesteld. Hier zijn we hem nog steeds dankbaar voor. Het was een langslepende kwestie, maar hierin zijn we ruim 8 jaar lang heel goed door Rob begeleid en ontzorgd doordat hij alle communicatie namens en voor ons voerde. Nu is eindelijk de zaak afgerond, en heeft Rob hier echt namens ons het uiterste uit gehaald. Toekomst is onzeker, maar door vergoeding ziet het er een stuk rooskleuriger uit.
  Rob nogmaals bedankt voor alle hulp.

  3.5 / 10/ 5

  Goede ervaringMeneer Borninkhof is een goede schadeletseladvocaat. De zaak was een beetje chaos en stressgevend, maar dat kwam doordat het proces-verbaal niet tijdig werd vrijgegeven. Daarnaast mag hij wat meer het hoogst haalbare nastreven, maar voor de rest tevreden!

  4 / 10/ 5

  Zeer deskundig en betrokken Ik ben erg tevreden over de gang van zaken de inzet en het contact van sileo.

  Bedankt

  5 / 10/ 5

  Rob heeft mij uitstekend geholpen in de afwikkeling van mijn letselschade!!Na een ervaring waarbij je een letselschadeadvocaat nodig hebt, is het onderhandelen/afwikkelen van de geleden schade het laatste waar je aan wilt denken of mee bezig wilt zijn. Rob begrijpt dit, en neemt alles voor je uit handen. Elke stap die hij zet en elke communicatie die hij met een andere partij heeft besprak hij eerst, maar hij voelde perfect aan dat mijn aandacht en energie uitging naar mijn herstel, en naar de focus terugleggen op het werk. Ik ben erg tevreden met de uitkomst, en ga Rob dan ook zeker aanraden in mijn omgeving (al hoop ik dat ze er nooit gebruik van hoeven te maken)..

  4 / 10/ 5

  Een hele goede ervaring, waarin ik goed ondersteunt werd. Positieve ervaring, waarin ik me gesteunt voelde in het proces. Regelmatig werd er contact opgenomen om de stand van zaken door te nemen en vorderingen werden goed door gegeven. Dit wekte vertrouwen en gaf een goed gevoel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij andere mensen/vrienden.

  4.5 / 10/ 5

  Hele fijne samenwerkingHele prettige man. Luisterde aandachtig en is erg vakbekwaam.

  4 / 10/ 5

  Altijd dudelijk snel en netjes behandeldIk heb het gevoel dat Sileo letselschade mijn zaak goed en serieus heeft behandeld

  5 / 10/ 5

  Een vriendelijke betrokken advocaatWij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Sileo letselschade
  advocaat dhr. mr. Rob Borninkhof.
  Het vlotte en deskundige advies, de snelle terug koppelingen,
  hebben wij als zeer prettig ervaren.
  Een aanbeveling zeker waard.

  Fam. Harteveld Katwijk aan Zee

  4.5 / 10/ 5

  Adequatie dienstverlening met persoonlijke aandachtMijn ervaring met Rob is dat hij zijn dossiers secuur en met kennis van zaken voorbereid en elke stap in de afhandeling van de letselschade in goed overleg neemt. In dit alles heeft hij aandacht voor de persoon en de impact die de letselschade heeft op zijn/haar leven. Ik heb Rob zowel meegemaakt voor een zeer beperkt geval van letselschade van mijzelf als voor mijn moeder waarbij na een ongeval sprake is van blijvende beperkingen.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch geholpen en ondersteund door RobEind 2018 is mijn vrouw twee keer van achteren aangereden in haar auto. Hier heeft zij behoorlijk last van gehad met betrekking tot haar rug en nek.
  Rob heeft ons in beide gevallen heel erg goed bijgestaan en ondersteund. Hij was altijd goed bereikbaar en zorgde dat wij binnen 24 uur een reactie op onze vragen kreeg.
  Uiteindelijk is de zaak nu naar volle tevredenheid afgesloten en zouden wij een ieder die een letselschade adviseur zoekt Rob aanbevelen.

  Rob bedankt!

  5 / 10/ 5

  Snelle communicatie, verstand van zaken en aimabel persoonRob Borninkhof is een correcte vent, die snel reageert op email en telefonisch bereikbaar is. De zaak wordt inhoudelijk op een simpele manier uitgelegd zonder "dure advocatentaal" de eventueel haalbare financiële doelstelling wordt reëel gesteld en duidelijk onderbouwd.

  Rob heeft mij geholpen met de schadeafwikkeling van een ongeval met mijn moeder (88) en naar tevredenheid.

  Bent u op zoek naar een letseladvocaat dan raad ik u Rob aan :-)

  Mike Bermond

  5 / 10/ 5

  Goede service, empatisch en klantgericht Ik heb Sileo letselschade service als prettig ervaren. Er wordt naar je verhaal geluisterd en er wordt met je meegedacht. Ze blijven met je in contact en blijven pijlen hoe het gaat tot het afgehandeld is.

  5 / 10/ 5

  Príma letselschadeadvokaatDhr. Borninkhof heeft mijn zaak enige maanden geleden opgepakt en de financiële vergoeding van de tegenpartij is inmiddels overgemaakt. Het werd geen gemakkelijke zaak omdat tegenpartij vol in de aanval ging en absoluut niet wilde betalen. Blij ben ik met de adekwate opstelling, het professioneel meedenken en de prettige wijze van communiceren. Het eindresultaat bleek toch een behoorlijke vergoeding voor directe en indirecte geleden schade.

  Ik wil de heer Borninkhof van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  uitstekende bijstand.Mr. die betrokken en kundig is. Goed de juridische taal kan verwoorden en uitleggen in spreektaal. Eerlijk vooruitzicht en duidelijk uiteenzetting van de mogelijkheden en de consequentie's daarvan.
  Ook wanneer proces langdurigis geeft hij niet op en heeft mijn zaak tot een "goed" einde weten te brengen. Ik ben dan ook zeer te vreden.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed en deskundig geholpen!Zeer goed en deskundig geholpen!

  5 / 10/ 5

  Na mijn ongeluk ben ik heel goed begeleid door dhr. Borninkhof. Hij heeft de juiste juridische kennis en veel begrip voor zijn cliënt. Zijn snelle reactie, heldere uitleg en vakkundig advies stel ik erg op prijs. Beste Rob, bedankt voor je geduld en inzet.

  5 / 10/ 5

  Rob Borninkhof is onze letselschadespecialist geweest bij de afhandeling van het ongeluk van mijn man. Wat heeft hij dat geweldig goed gedaan! Zijn persoonlijkheid en zijn kundigheid heeft ons getroffen. We hebben zelf niets hoeven doen. Onze positieve beoordeling is dan ook zeer op zijn plaats en we bevelen de heer Borninkhof dan ook van harte aan !

  5 / 10/ 5

  In 2014 een scooter ongeluk gehad, en in eerste instantie door een ander behandeld. Later, gelukkig voor mij, ben ik bij Rob Borninkhof gekomen. Hij heeft dit traject uitstekend behandeld en neemt de tijd voor je. Zeer professioneel en goed. Zeer blij dat hij de zaak had overgenomen. Na 4 jaar kon eindelijk deze zaak worden gesloten. Mede dankzij Rob! Een aanrader mocht je een letselschade-advocaat nodig hebben.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed geholpen door Rob Borninkhof, hij neemt de tijd voor je, en geeft je een vertrouwd gevoel. Houd je goed op de hoogte wat de stand van de zaak is. Als je vragen hebt krijg je snel een reactie. Ik kan hem van harte aanbevelen

  5 / 10/ 5

  Mijn moeder en ik zijn goed en professioneel geholpen door Dhr. Borninkhof tijdens onze zaak. Hij was zeer betrokken en meegaand. We werden altijd goed op de hoogte gehouden en ook geeft Dhr. Borninkhof jou het gevoel dat je echt een client bent, die door hem word geholpen. Ik zal hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles!

  5 / 10/ 5

  Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Sileo schadebedrijf. Ik werd heel goed begeleid. Hij was erg betrokken en ik werd heel goed op de hoogte gehouden. Mocht je iemand zoeken die je wil begeleiden zou ik Rob Borninkhof aanbevelen. Hij heeft veel kennis, klantvriendelijk en professioneel! Bedankt voor alle tijd en energie die je in mijn zaak hebt gestopt!

  5 / 10/ 5

  Zeer fijn en professioneel geholpen door Rob ondanks dat dit een kleine zaak was heeft hij zich met volle inzet hier op geworpen. Werden zeer goed op de hoogte gehouden en kregen zeer snel antwoord. Geen onduidelijkheden maar wisten waar we aan toe waren. Ik kan Rob dan ook zeker aanbevelen hoe klein je probleem ook is want je bent bij hem niet een nummer maar een klant waar hij voor gaat.

  5 / 10/ 5

  Dhr. Borninkhof is een echt een specialist. Hij heeft niet alleen de juiste juridische kennis maar ook veel begrip voor zijn cliënt. Hij tracht in een zaak er alles uit te halen wat ten voordele van de cliënt kan komen. Ik ben zeer tevreden en zou een ieder aanraden om met een letselschade zaak om dhr. Borninkhof te raadplegen. Hartelijk dank voor uw inzet, geduld en juridische bijstand.

  5 / 10/ 5

  ik heb Rob Borninkhof leren kennen als zeer correct, betrokken , gemotiveerd maar vooral vertrouwelijk. Hij steekt veel tijd in je zaak om een positief resultaat te bereiken. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen. Rob bedankt !

  5 / 10/ 5

  Rob Borninckhof heeft met hart en ziel onze zaak begeleid en positief af weten te sluiten. Zijn kennis ,snelheid van handelen en betrokkenheid heeft er voor gezorgd dat er snel en vakkundig tot overeenstemming is gekomen met de tegenpartij. Rob is integer en begripvol; daarnaast weet hij de partijen positief te prikkelen om tot een oplossing te komen. Wij zijn Rob uitermate dankbaar voor zijn bijdrage en afsluiting van onze zaak.

  5 / 10/ 5

  Rob Borninkhof heeft mijn zaak uitstekend en zorgvuldig afgehandeld. Hij heeft de tijd genomen voor mijn zaak op een vertrouwelijke manier, dankjewel daar voor.

  4 / 10/ 5

  Ik hecht enorm veel waarde aan zijn nauwe betrokkenheid. Hierdoor merk je dat hij zijn client ten alle tijd voor trekt. Ik kan met Rob snel schakelen en hoef nooit lang te wachten op een terugkoppeling. Wat ik heel belangrijk vind is zijn motivatie. Rob is bereid om de extra mile te gaan. Ik ben een prioriteit en geen optie. Ben enorm tevreden met zijn dienstverlening. -Nanette