SKV in Veendam

Kabeltelevisie

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

SKV

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Extra gegevens

bij storingen

Toon nummer

Beschrijving

SKV is reeds vanaf 1988 actief. Het doel van de zelfstandige stichting is de exploitatie van een kabelnetsysteem in de gemeente Veendam met ruim 11.000 aansluitingen. Daarnaast is het (glasvezel)net retourgeschikt gemaakt voor internet. Deze mogelijkheid wordt geboden door de internet provider Netvisit.

Het uitgangspunt is om de inwoners van Veendam een zo uitgebreid mogelijk zenderpakket aan te bieden tegen een zo laag mogelijk tarief. Ons ruime aanbod van radio- en tv-zenders in zowel analoge als digitale kwaliteit, de lage tarieven en de dienstverlening aan de abonnees vormen de sterke punten van SKV. De medewerkers op het kantoor verzorgen o.a. de abonnementenadministratie en zijn in de regel het eerste aanspreekpunt voor de abonnees. De persoonlijke benadering speelt hierin een belangrijke rol.

Door het gebruik maken van de technische mogelijkheden van ons glasvezelnet, het optimaliseren van de dienstverlening aan de abonnees en het open staan voor nieuwe toekomstige ontwikkelingen onderscheidt SKV zich als een modern bedrijf met visie in de gemeente Veendam.

Overige informatie

Specialiteiten

 • Glasvezel,
 • internet ,
 • Kabelnetsysteem ,
 • Kabel televisie,
 • telefonie,
 • TV- en Radiozenders,
 • zenderpakketen

Webshop

 • Nee

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede service, stabiele verbindingen en gaan goed met je abonnementsgeld om. Stichting zonder winstoogmerk en onbezoldigd bestuur. Investeren alle poen weer. Onafhankelijk, vooruitstrevend, maatschappelijk verantwoord en toch scherpe prijzen. Zeer tevreden.

  1 / 10/ 5

  Belachelijk slechte service. Mevrouw van de administratie deed midden in het gesprek de kinderachtige poging, te doen alsof de verbinding slecht was en ze mij niet meer kon verstaan. Waarna ze vluchtig de telefoon op de haak gooide. Triest.

  1 / 10/ 5

  Belachelijk slechte service. Mevrouw van de administratie deed, alsof uit het niets de verbinding slecht was en ze me niet meer kon verstaan. Waarna ze vluchtig de telefoon op de hoorn gooide. Triest.

  4 / 10/ 5

  Ik heb vertrouwen kabelnet Veendam. Tammo Bakker