Slimstuderen.nl in Rotterdam

Onderwijs en opleidingen

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 134 beoordelingen

134 Reviews

Slimstuderen.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor onderwijs en opleidingen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 134 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede, duidelijke samenvattingen en veel oefenmateriaal om te oefenen! Kortom een goede voorbereiding op de tentamens!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Uitgebreide samenvattingen, soms wel iets te uitgebreid en het zou misschien soms wat overzichtelijker mogen zoals met rijtjes etc. Voornamelijk voor theorie vakken verkies ik slimstuderen boven andere aanbieders

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het is een superhandige manier om een duidelijk overzicht te hebben van de stof en zo een goede leerondersteuning te hebben.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: The Slim summaries helped me through my three years of IBA completely. I never read the book and only used these summaries to prepare for my exams. I never failed an exam (mostly passed with 8+) and always felt really prepared. The new structure for IBA 1 (my sisters studies with these) are really well done and gives you lots of questions to practice on exam-level. Of all summaries that are being offered in the Studystore, I'd prefer Slim as I know no content will be missing and the booklets are up-to-date. The supplements on Facebook are also posted on time so there is plenty of time to prepare!

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het lastige van veel vakken is dat het zeer veel stof beslaat, waardoor het soms moeilijk is om overzicht te behouden. De verslagen van Slimstuderen maakten dat een stuk makkelijker!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik gebruik voor mijn studie alleen maar de samenvattingen van SlimStuderen. Alle stof is er altijd goed in samengevat, en heb verder niks nodig om goede cijfers voor mijn examens te halen.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vooral de literatuursamenvattingen zijn erg fijn. Soms heb ik geen tijd om het hele boek te lezen of soms gebruik ik de samenvatting als extra naslagwerk. Op het eind van het boekje staat ook een overzichtje van alle voorgeschreven arresten, erg handig!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Overzichtelijke samenvatting met duidelijke uitleg en goede samenvatting van de te studeren arresten.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ervaringen met de Economie boekjes zijn erg goed. Als Studiemanager ben ik daar zelf verantwoordelijk voor en zie er geen inhoudelijke fouten meer in staan. Bij Rechten daarentegen niet altijd even positief, doordat bv. arresten uit de jurisprudentizbundel uit week 1 missen in de samenvatting die in week 3 uitkomt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Duidelijk en gemak met abbonement!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Slimstuderen helpt mij heel erg bij het leren van het tentamens en ik ben er hartstikke tevreden mee, alleen is er wel naar mijn mening één verbeter puntje. De oudere tentamens sluiten niet meer goed aan bij de leerstof, daarom wil ik graag oefenen met wat recentere tentamens, alleen in slimbuddy staan alleen tentamens t/m 2016-2017 en dan ook alleen het 'echte' tentamen en niet het hertentamen. Ik zou het persoonlijk (en naar wat ik hoor ook vele anderen) handiger vinden dat de tentamens van 2017-2018 (dus ook de hertentamen) in slimbuddy staan. En daarbij ook de hertentamens van 2016-2017 en eventueel ook die van 2015-2016. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen en zo slimstuderen nog beter maken!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De laatste twee samenvattingen waren niet geheel volledig terwijl deze wel van het jaar ervoor waren aan het begin van het blok. Hopelijk is het in het vervolg wel volledig.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind de samenvattingen vaak vrij lang, en dat er vaak meerdere keren hetzelfde in staat. Ook lijkt het mij handiger als aan het begin van elk hoofdstukje staat welke hoofdstukken uit de echte leerboeken zijn samengevat.

  2 / 10/ 5

  Ervaring: De kwaliteit van de samenvattingen gaat achteruit inhoudelijk als kwa opmaak. Inhoudelijk is de samenvatting van logistieke informatie systemen niet toereikend. Daarnaast waren de supplementen al beschikbaar op de site ten tijden van dat ik het boekje had gekocht alleen daar waren ze nog niet aan toegevoegd, beetje simpel. De samenvatting van technologie management is kwa opmaak heel slecht. Afbeeldingen die over de tekst staan, tekst die er twee keer in staat. Is gewoon niet na gekeken.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Duidelijke en volledige samenvatting. Om het nog vollediger te maken zou misschien een samenvatting van de literatuur toegevoegd kunnen worden.

  2 / 10/ 5

  Ervaring: Samenvatting mist erg veel zelfstudie onderdelen, doch niet alle. Dus in principe komen zelfstudies er wel in. Ook een aantal hoorcolleges mist, terwijl die wel aanwezig waren in de versie van vorig collegejaar, heel erg raar. Ook mist er een deel van de informatie uit de hoorcolleges. Het ontbreken van de informatie kan ook gezien worden aan de hand van de ppt slides en die zijn minimaal veranderd ten opzichte van afgelopen jaren. Dit doet bij mij de vraag opkomen of de samenvatting wel nog regelmatig wordt bij gewerkt en of volledigheid ook belangrijk is.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Slimstuderen helpt enorm bij het overzichtelijk leren voor je tentamens!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De SlimStuderen boekjes zijn netjes, duidelijk, volledig en een hele goede ondersteuning bij het leren voor de tentamens.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Super goede samenvatting met alle benodigde informatie erin. De bulletpoints zorgen voor een goed overzicht van de stof. Soms merkte ik wel dat ik bij bepaalde dingen wel een korte uitleg zou willen, terwijl die uitleg er dus niet in stond. Maar verder echt een top samenvatting!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Deze samenvattingen helpen mij veel bij het leren om een overzicht te krijgen van de stof. Als ik bijvoorbeeld voor een hoorcollege leer dan kijk ik naar zowel de dias, mijn aantekeningen en de samenvatting. Ik weet dan zeker dat ik alle stof heb en dat ik alles goed begrijp omdat het in slimstuderen vaak goed is uitgelegt. Ik geef maar een 7 omdat er soms incorrecte info wordt gegeven, en dat er soms ook geen update is van de stof maar dat het stof is van vorig jaar. Door mijn aantekeningen bij me te houden is het wel makkelijk om die fouten op te merken dus veel last heb ik er niet van.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De samenvattingen zijn helemaal top, alleen worden de samenvattingen gewoon te laat verstuurd. Minder dan 2 weken van tevoren voor de tentamens komen de samenvattingen binnen, dan hebben de samenvattingen voor de helft geen zin meer.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top samenvattingen, heeft me zeker geholpen!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Makkelijke site om samenvattingen te bestellen. De samenvattingen worden automatisch opgestuurd wanneer je ze nodig hebt en worden dan binnen een dag al geleverd. De samenvattingen zijn kwalitatief ook erg goed, alle belangrijke informatie staat er in.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Slimstuderen helpt je om de studiestof nog beter te begrijpen. Ook heel handig als je de boeken niet tot je beschikking hebt. Zo kun je altijd terug vallen op een van de delen van je samenvatting!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dit jaar heb ik alles gehaald door slim, omdat de boekjes compleet zijn en ik hierdoor minder tijd kwijt ben met leren!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Er is een snelle levering, de stof staat goed beschreven en het is makkelijk te bestellen

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind dat SlimStuderen vaak de kern van het feit omhelst. Echter, soms kan er specifieker worden aangegeven hoe een casussen volgens een bepaald denkschema opgelost moeten worden. Dit wordt bij de werkgroepen uitgebreid behandeld, terwijl bij de werkgroep verslagen slechts wordt uitgelegd hoe je deze casus moet oplossen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne ervaring, past precies bij de manier waarop ik leer.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top dat alles voor je wordt samengevat en op tijd wordt opgestuurd. Soms mis ik wel een of twee colleges in de samenvatting, wat gebeurt daar eigenlijk mee? Maar voor de rest prima!

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Stond niet duidelijk op de site dat de bestelde samenvatting alleen deel 1 was dus dat was een verrassing, anders had ik niet besteld. Ik kreeg te horen dat ik niet de hele samenvatting kon ontvangen en heb die daarna onverwachts toch nog op de deurmat gehad. Communicatie is dus niet top.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De samenvatting van SlimStuderen zijn altijd erg overzichtelijk waardoor ik goed door de stof heen kan komen. Daarnaast zijn er altijd praktische lijstjes en bullet points waardoor ik een goed beeld krijg van de stof.

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: Veel fouten, zowel inhoudelijk als simpele spelfouten waar je je aan ergert. Laatste keer ook een aantal onderwerpen die geheel ontbraken.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vond het een hele goede en fijn gestructureerde samenvatting, waarbij ik het ook prettig vond dat ik hem op papier kreeg. Ik moest er echter zelf nog een hoop onnodige schrijf- maar ook belangrijke inhoudelijke fouten uithalen. Wat verder een beetje onhandig was, was dat je een link uit je mail moest halen om bij de samenvatting te komen ipv dat je makkelijk kon inloggen op de site en hem daar kon vinden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het is megafijn om de samenvattingen als extra toevoeging te gebruiken bij het leren! Het geeft duidelijk overzicht en het scheelt tijd bij het leren.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne complete samenvattingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Kwalitatief goede boekjes, staan altijd klaar voor feedback en bieden voor elk vak samenvattingen aan.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik bestel jullie samenvattingen al twee jaar en ze hebben me enorm geholpen. Heel af en toe vind ik nog een spelfoutje, maar verder zijn het goede en superfijne samenvattingen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Dankzij Slimstuderen kan ik toch net even de ''puntjes op de i'' zetten. De boeken zijn een hoop stof, waardoor je toch niet alles op scherp kan stellen. De samenvattingen van Slimstuderen zorgen ervoor dat ik na de boeken een heldere indruk krijg van de stof die ik uit de boeken heb gelezen. Mijn dank is groot!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind de samenvattingen van SlimStuderen heel erg fijn, overzichtelijk en compleet. Het biedt me echt steun voor de tentamens. Ook vind ik de communicatie met SlimStuderen heel prettig. Ze laten regelmatig van zich horen voor bijvoorbeeld aanbiedingen en nieuwtjes en zijn snel te bereiken voor eventuele vragen. Bovendien komen de samenvattingen altijd keurig verpakt binnen. Al met al ben ik heel erg blij met SlimStuderen!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel handig boekje, met stof dat heel goed en beknopt erin staat. Hier haal je de tentamens mee!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn om een overzichtelijke samenvatting te hebben, de prijs is het zeker waard!

  0 / 10/ 5

  Ervaring: Kunt u het mailadres uit uw bestand verwijderen i.v.m. het overlijden van mijn dochter Ariënne in februari 2017, dit heb ik kort na haar overlijden bij u gemeld. Hans van Heusden (vader)

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Er staan nog vrij veel schrijf- en taalfouten in de samenvattingen --> in mijn geval voor het laatst Staatsrecht 2 en rechtseconomie (RUG). In de samenvatting rechtseconomie mis ik de grafieken in de samenvatting, dat zou veel toevoegen!

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: Verslagen zijn onvolledig, vaak ondanks dat je universiteit en vak selecteert niet gebaseerd op het voorgeschreven boek. Bij de arresten wordt vaak de 'verkeerde' rechtsregel eruit gehaald. Vaak wat er is besloten (materieel recht), terwijl het gaat om iets wat procesrechtelijk bijzonder is. Of een procesrechtelijke rechtsregel. Ik koop het omdat ik niks wil missen. Maar vaak stop ik na het eerste hoofdstuk al met lezen en realiseer ik me dat ik beter tijd in mijn eigen samenvatting kan steken.

  4 / 10/ 5